Oj, mergytes, ir prakaitavau kaip darbinis arklys. Taip ir "smirdejau" visus 10 menesiu, kol maitinau. Ir plaukai slinko baisiai. Tai pirma plaukai susireguliavo, o po to ir prakaitavimas. Paprasciausiai reikia islaukti. O jei ir po to nepadeda, siulyciau pasitikrinti skydliauke. Nes gausus prakaitavimas kartais rodo skydliaukes sutrikimus (o ji, beje, ir reguliuoja horomonu veikla). kantrybes visoms!
mane ši nesąmonė (jau net nebenoriu ja problema vadinti
) kankina pusantrų metų. Tyriausi skydliaukę. Buvo pasakyta, kad man vaistų nereikia. Ir basta. Tad sau galiu diagnozuoti nebent pervargimą ar nemenką nuovargį

Aš irgi prakaituoju, negaliu pasakyti, kad labia smarkiai, bet smirdžiu pati sau, nors tepu dezodorantu. o gal uoslė mano jautri liko nuo nėštumo? Plaukai irgi slenka. Buvau nustojus gerti vitaminus, nes veidą labai bėrė, pamaniau gal nuo jų, gal perdozavau. Bet atrodo, kad ne nuo jų. dabar vėl pradėsiu gerti. o plaukai slinkdavo kiekvieną rudenį, bet šį kartą kiek daugiau. na,tikiuosi viskas susitvarkys, dar tik 4,5 mėnesio kai pagimdžiau.
nu kažkaip tai jo... vis dar nešioju ploniausią paltuką, kad tik užėjus į parduotuvę ar nešant vėžimėlį nesuprakaituot
,nors beveik visad taip ir būna
gal tikrai kai jau nebemaitinsiu tai ir nebe taip prakaituosiu

Sveikos mamytes
Nu ir as ta problema turiu. Jau ir pries nestuma prakaituodavau daug, nes pas mane tas prakaitavimas padidintas, o dabar po nestumo eina jau penktas menuo, bet jau taip parkaituoju, kad nezinau kur detis. Drabuziai, o ypac pazastys, tai kiauriai slapia, net per megztinius, o ir siaip nakti atsikeliu slapia, kur nors ruosiuosi eiti, tai atrodo nieko ten nedarau ir nebegioju po namus, o vistiek slapia vaikstau. Nu nezinau gal cia hormonai nesusireguliave ar kas, bet jau man baisu darosi. Kas svarbiausia, kad nemaitinu jau kokie 1,5 men, o is krutines dar toks skystis bega, bet ne pienas. Tai gal kas nors negerai su prolaktinu?

As ir praakituoju, bet ne visada kai kada nakti tik
Atsikeliu visa slapia taip buvo pora kartu per pati nestuma zuiriu ir daba kai kada pasikartoja.Ziauri savijauta

Na jau pusę metų praėjo, prakaituoju gal kiek mažiau, bet vistiek.Bėga upeliais.Nors jau nemaitinu.Kai maitinau, tai išvis kelis kart per naktį galėdavau persirenkt, nes šlapia nors gręžk

Pagausejo prekaitavimas,nustojus maitint,gal vos vos apmazejo,bet ne ka.

va jei.. skaitau ir ziuriu kad net baigus maitinti mamytes ir toliau sau prakaituoja..
as iki nestumo be proto prakaitavau.. tai galvojau pagimdzius susinormalizuos kazkas.. bet ka jus..
pagimdziau pries tris savaites, bet prakaitavimas patrigubejo.. bega upeliais.. idomu ar kada nors jis apskritai liausis..
gydytojai jokios ligos nerado anksciau ziureje.. o dabar ginekologe sake, kad prakaituoti po gimdymo normalu.. kazkoks ten sindromas.. nepamenu pavadinimo..
na ka lauksiu ir ziuresiu.. kol kas maitinu.. tad parasysiu kai baigsiu

as iki nestumo be proto prakaitavau.. tai galvojau pagimdzius susinormalizuos kazkas.. bet ka jus..

gydytojai jokios ligos nerado anksciau ziureje.. o dabar ginekologe sake, kad prakaituoti po gimdymo normalu.. kazkoks ten sindromas.. nepamenu pavadinimo..
na ka lauksiu ir ziuresiu.. kol kas maitinu.. tad parasysiu kai baigsiu

QUOTE(straige @ 2006 11 22, 16:04)
Oj, mergytes, ir prakaitavau kaip darbinis arklys. Taip ir "smirdejau" visus 10 menesiu, kol maitinau. Ir plaukai slinko baisiai. Tai pirma plaukai susireguliavo, o po to ir prakaitavimas. Paprasciausiai reikia islaukti. O jei ir po to nepadeda, siulyciau pasitikrinti skydliauke. Nes gausus prakaitavimas kartais rodo skydliaukes sutrikimus (o ji, beje, ir reguliuoja horomonu veikla). kantrybes visoms!
laukiu-nesulaukiu kai TA PROBLEMA isnyks ir tikrai tikiuosi,kad susireguliuos nustojus maitint...bet gi dar palaukt to reikia...bet kaip nesmagu...
taip man ta pati problema tikiuosi praeis