Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo pradėjau labai prakaituoti

Na man taip nebuvo...
Atsakyti
pirma menesi tikrai buvo. bet dabar susinormalizavo.
Atsakyti
ne, nebuvo
Atsakyti
Buvo, po biski praejo per menesi koki
Atsakyti
QUOTE(septyniuke @ 2006 12 15, 21:29)
Kaip nėštumo metu padidėjo taip ir nesumažėjo  doh.gif

Man tas pats. unsure.gif
Atsakyti
Iki pirmo gimdymo,galima sakyti,kad isvis neprakaitavau,arba labai minimaliai.Po pirmo gimdymo pradejau prakaituot kaip nezinau kas,tai prakaituoju iki siol.Gal siek tiek maziau,bet man vistiek labai daug...neaisku nuo ko tai priklauso g.gif
Atsakyti
man nebuvo taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglute:}: 15 sausio 2007 - 10:33
atsibodo tas prakaitvimas,bet prakaituoja tik pazastys,per idna reik po 3-4 kartus eit praustis
Atsakyti
QUOTE(kulebam @ 2007 01 20, 19:06)
prakaituoja tik pazastys,per idna reik po 3-4 kartus eit praustis

Man tas pats, to prakaito kvapas toks keistas, seniau taip nesmirdėjo blush2.gif
Atsakyti
Ir man taip kaip kulebam ax.gif
Atsakyti
Nejauciau jokiu pasikeitimu schmoll.gif . Nei nestumo metu,nei dabar schmoll.gif .
O streso metu visada stipriau prakaituodavau,-normalu. Tai gal Jums mamytes reiketu kiek imanoma daugiau pailseti? Gal tai ne tik hormoniniai pokyciai,bet ir didelis nuovargis tai isprovokuoja? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zangute @ 2007 01 22, 17:40)
Nejauciau jokiu pasikeitimu  schmoll.gif . Nei nestumo metu,nei dabar schmoll.gif .
O streso metu visada stipriau prakaituodavau,-normalu. Tai gal Jums mamytes reiketu kiek imanoma daugiau pailseti? Gal tai ne tik hormoniniai pokyciai,bet ir didelis nuovargis tai isprovokuoja? verysad.gif

ne,netas,pailsiu as normaliai,diena visada pamiegu,va dabar atsikeliau ir vel kaip kaimiete smirdziu verysad.gif
Atsakyti