Sveikos

Turiu prasyma patarti, jeigu kuri nors zinote. Jau parasiau savo zinute ir i kita tema, bet kadangi skubus reikalas, kopijuoju ir cia, gal greiciau sulauksiu atsakymo:
As gyvenu Norvegijoje, kur teises issilaikyti labai brangu. O kadangi vis tiek esu vaikelio prieziuros atostostogose ir leidziu jas Lietuvoj,tai eksternu issilaikiau teorija birzelio pradzioj ir baigineju jau praktini vairavima. Pasiskaiciau geru atsiliepimu apie vairavimo mokykla PYYP. Labai norejau pakliuti pas Lauryna Uoginta, bet deja man reikejo kuo greiciau, o pas ji viskas uzimta. Zodziu, mokausi pas Dmitriju. Pradzioj gal buvo visai nieko, bet kuo toliau, tuo labiau jis man nepatinka

Gal as atpratusi nuo lietuvisko bendravimo, bet jo tonas toks tarsi visa laika rektu. Jauciuosi kuo toliau tuo prasciau vairuojanti, nes labiausiai savimi pasitikejau vairavimo pamoku pradzioj. Labai mazai aiskina, tik klaidas pabaksnoja. Tas man irgi nepatinka, nes nebezinau, kaip tu klaidu isvengti. Ir kiekviena karta tie pasakymai NU KAIP TU VAIRUOJI, NEJAUTI MASINOS GABARITU

Butent nuo tokiu pasakymu as pradedu dar labiau nervintis ir darau klaida po klaidos. Kiekviena karta isedus i masina dar papasakoja, kaip merginos nemoka vairuoti, nes vis kas nors laiko mokyklini ir neislaiko tris kartus... Zodziu, situacija nekokia. Isvairavau 14 pamoku, liko viena. Kaip ir turetu buti mokyklinis egzaminas, bet jauciuosi labai nepasitikinti savimi ir jo tikrai neislaikysiu, teks imti bent kelias papildomas pamokas. Bet instruktorius iseina atostogu. O as irgi neturiu mariu laiko, noriu teise tureti iki rugsejo menesio pradzios, nes turiu sugrizti i Norvegija. Ar as pas Dmitriju dabar privalau pagal istatymus mokytis iki pat pabaigos, kol gausiu mokyklini pazymejima? Kitoj vairavimo mokykloj tikriausiai negaliu paimti dabar papildomu pamoku? Ar bandyti su Laurynu tartis? Patarkite ka nors, aciu

Labai paini man lietuviska teisiu laikymo sistema.
Aciu labai
Štai kokia mano paslaptis. Ji paprasta: matyti galima tik širdimi. Tai, kas svarbiausia, nematoma akimis.