Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes vairuoti kartu

QUOTE(Satine @ 2012 07 15, 23:32)
Oi tikrai turetu buti aikstelej arba kur nors pamiskej. Jei per pirma i gatve su daug masinu isvaziuosi, ne kas bus...

As is pat pirmo karto i gatve vaziavau, uz vairo sedejau pirma karta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satine @ 2012 07 15, 22:32)
Oi tikrai turetu buti aikstelej arba kur nors pamiskej. Jei per pirma i gatve su daug masinu isvaziuosi, ne kas bus...

Miške miesto pažiūrėti hihihi.gif mus irgi turėjo vežtis į miškelį kokį,bet pirma pamoka buvo tiesioj gatvėj,nors ir su žiedu,bet palyginant ramioj,vedančioj į užmiestį biggrin.gif o antra jau arčiau centro,na o jau trečia pačiam gražume centro,prasukant po n kartų per pagrindines sankryžas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2012 07 12, 16:41)
Rašau gi, kad TIK pirmoje pavaroje.
Su kitomis pavaromis taip, kad negalima, bet su pirma, tai gali stovėti ir laikyti belenkiek. Bet aišku, nestovėsi tiek. Tai ir padarai, kad spaudi, tada, kada reikia, bet laiko neskaičiuoja ir nerašo klaidų, jei per ilgai laikai išmintą sankabą, esant pirmai pavarai.

Neklaidinkit,sankaba-5 sekundes laikyti galima stovint (net ir ant pirmo bėgio),praleidžiant mašinas sankryžoje gali uždelsti ilgiau, tada neskaičiuoja klaidos. O šiaip stovint ir laukian galimybės įvažiuoti iš šalutinio kelio į pagrindinį būtinas laisvas bėgis!!!
Atsakyti
QUOTE(laurutexxxx @ 2012 07 16, 19:01)
Neklaidinkit,sankaba-5 sekundes laikyti galima stovint (net ir ant pirmo bėgio),praleidžiant mašinas sankryžoje gali uždelsti ilgiau, tada neskaičiuoja klaidos. O šiaip stovint ir laukian galimybės įvažiuoti iš šalutinio kelio į pagrindinį būtinas laisvas bėgis!!!

Nesiginčiju. Instruktorius aiškino taip ir patikino, patikėjau, kiti irgi. Bet matau, kad nelabai suvokiat, jog laiko neskaičiuoja, bet protingai pagalvojus, taip daryti nereikia. Minti sankabą tik tada, kada reikia.
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2012 07 16, 21:17)
Nesiginčiju. Instruktorius aiškino taip ir patikino, patikėjau, kiti irgi. Bet matau, kad nelabai suvokiat, jog laiko neskaičiuoja, bet protingai pagalvojus, taip daryti nereikia. Minti sankabą tik tada, kada reikia.

Uj, nuoširdžiai tikiuosi, kad jums nepakiš šitas dalykas kojos ir egzaminuotojos to nepastebės... Bet siūlau tiesiog dar kartą paklausti instruktoriaus apie tai, gal kažką pati ne taip supratai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurutexxxx @ 2012 07 16, 20:01)

kaip skaiciau as ir pagalvojau kad ne taip kazka supratau, bet man taipat aiskino jog sankabos ilgiau kaip 3sekundes laikyt negalima, nes skaitoma kaip klaida
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2012 07 17, 13:29)
Uj, nuoširdžiai tikiuosi, kad jums nepakiš šitas dalykas kojos ir egzaminuotojos to nepastebės... Bet siūlau tiesiog dar kartą paklausti instruktoriaus apie tai, gal kažką pati ne taip supratai smile.gif

Na, tai, kad aš jau išsilaikiusi, kiti, kas pas jį mokėsi, irgi išsilaikė iškart. Viską supratau teisingai, nes pati buvau dar linkusi ginčytis ir kelis kartus klausiau, ar tikrai.
Jei ko nežinau, aš niekada nerašau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scelerum.: 17 liepos 2012 - 18:14
QUOTE(arijandas @ 2012 07 17, 16:05)
kaip skaiciau as ir pagalvojau kad ne taip kazka supratau, bet man taipat aiskino jog sankabos ilgiau kaip 3sekundes laikyt negalima, nes skaitoma kaip klaida

Negalima perjungiant pavaras,t.y.,vaziavimo metu,bet jei manevruoji aikstelej,ar lauki salutiniame pasiruosus pirma pavara-neissiversi juk tada be sankabos... ax.gif
Atsakyti
O kiek aikstelej turi buti pamoku? instruktorius sako, kad 3. Ar tikrai tiek uztenka?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Turiu prasyma patarti, jeigu kuri nors zinote. Jau parasiau savo zinute ir i kita tema, bet kadangi skubus reikalas, kopijuoju ir cia, gal greiciau sulauksiu atsakymo:
As gyvenu Norvegijoje, kur teises issilaikyti labai brangu. O kadangi vis tiek esu vaikelio prieziuros atostostogose ir leidziu jas Lietuvoj,tai eksternu issilaikiau teorija birzelio pradzioj ir baigineju jau praktini vairavima. Pasiskaiciau geru atsiliepimu apie vairavimo mokykla PYYP. Labai norejau pakliuti pas Lauryna Uoginta, bet deja man reikejo kuo greiciau, o pas ji viskas uzimta. Zodziu, mokausi pas Dmitriju. Pradzioj gal buvo visai nieko, bet kuo toliau, tuo labiau jis man nepatinka doh.gif Gal as atpratusi nuo lietuvisko bendravimo, bet jo tonas toks tarsi visa laika rektu. Jauciuosi kuo toliau tuo prasciau vairuojanti, nes labiausiai savimi pasitikejau vairavimo pamoku pradzioj. Labai mazai aiskina, tik klaidas pabaksnoja. Tas man irgi nepatinka, nes nebezinau, kaip tu klaidu isvengti. Ir kiekviena karta tie pasakymai NU KAIP TU VAIRUOJI, NEJAUTI MASINOS GABARITU doh.gif Butent nuo tokiu pasakymu as pradedu dar labiau nervintis ir darau klaida po klaidos. Kiekviena karta isedus i masina dar papasakoja, kaip merginos nemoka vairuoti, nes vis kas nors laiko mokyklini ir neislaiko tris kartus... Zodziu, situacija nekokia. Isvairavau 14 pamoku, liko viena. Kaip ir turetu buti mokyklinis egzaminas, bet jauciuosi labai nepasitikinti savimi ir jo tikrai neislaikysiu, teks imti bent kelias papildomas pamokas. Bet instruktorius iseina atostogu. O as irgi neturiu mariu laiko, noriu teise tureti iki rugsejo menesio pradzios, nes turiu sugrizti i Norvegija. Ar as pas Dmitriju dabar privalau pagal istatymus mokytis iki pat pabaigos, kol gausiu mokyklini pazymejima? Kitoj vairavimo mokykloj tikriausiai negaliu paimti dabar papildomu pamoku? Ar bandyti su Laurynu tartis? Patarkite ka nors, aciu 4u.gif Labai paini man lietuviska teisiu laikymo sistema.
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiction @ 2012 07 19, 09:19)
Ar as pas Dmitriju dabar privalau pagal istatymus mokytis iki pat pabaigos, kol gausiu mokyklini pazymejima? Kitoj vairavimo mokykloj tikriausiai negaliu paimti dabar papildomu pamoku? Ar bandyti su Laurynu tartis? Patarkite ka nors, aciu 4u.gif Labai paini man lietuviska teisiu laikymo sistema.
Aciu labai 4u.gif

Gali imti ir iš kitų mokyklų instruktoriaus pamokas. Tik, aišku, gali neteikti pirmenybės, pamokos kaina kažkiek bus užkelta, bet tartis, kalbėtis gi galima, asmeniškai paskambinus kokiam instruktoriui. smile.gif
Pvz, mano mokykloje buvo galima keisti instruktorius iki pažymėjimo gavimo. Tai gal ir jūsų mokykloje taip galima. Tik kiekvienos mokyklos yra skirtingi punktai sutartyse, paskaitykit, gal rašo apie tai, ką nors. Arba laukit, kol kažkas pasakys tiksliau.
Tik siūlyčiau netylėti, pasakyti iškart savo instruktoriui, kas jums trukdo, kas blaško, nes taip atims norą važinėtis ir nesiseks išsilaikyti egzaminų. Tuo labiau, kad mokate pinigus už pamokas, kad jus išmokytų, o ne iškart nuteikinėtų, kokia prasta jūs vairuotoja esate dabar ir būsite tokia ateityje. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satine @ 2012 07 19, 09:42)
O kiek aikstelej turi buti pamoku? instruktorius sako, kad 3. Ar tikrai tiek uztenka?

Jei pirmą kartą sėdi už vairo,tai manau trijų tikrai mažai g.gif

QUOTE(Scelerum. @ 2012 07 19, 11:10)
Gali imti ir iš kitų mokyklų instruktoriaus pamokas. Tik, aišku, gali neteikti pirmenybės, pamokos kaina kažkiek bus užkelta, bet tartis, kalbėtis gi galima, asmeniškai paskambinus kokiam instruktoriui.  smile.gif
Pvz, mano mokykloje buvo galima keisti instruktorius iki pažymėjimo gavimo. Tai gal ir jūsų mokykloje taip galima. Tik kiekvienos mokyklos yra skirtingi punktai sutartyse, paskaitykit, gal rašo apie tai, ką nors. Arba laukit, kol kažkas pasakys tiksliau.
Tik siūlyčiau netylėti, pasakyti iškart savo instruktoriui, kas jums trukdo, kas blaško, nes taip atims norą važinėtis ir nesiseks išsilaikyti egzaminų. Tuo labiau, kad mokate pinigus už pamokas, kad jus išmokytų, o ne iškart nuteikinėtų, kokia prasta jūs vairuotoja esate dabar ir būsite tokia ateityje.  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif statykit instruktorių į vietą,pvz - nereikia šaukti ant manęs jei aš nemoku ir pan.

O šiaip,keiskit,jei nepadės tai drinks_cheers.gif eikit pas tą žmogų,kuris prižiūri tuos keitimus,vadybininkas ar kas ir sakykit viską tiesiai šviesiai. Blogiausiai ką galite daryti,tai tylėt dabar rolleyes.gif
Atsakyti