Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes vairuoti kartu

QUOTE(Braskyte1269 @ 2012 07 21, 20:58)
Mieste 5 pavara?  blink.gif  kokiu greičiu važiuojat?

šiaip yra taip, kai nuo sankryžos lieka plius minus 100 m pradedat stabdyti darbiniu stabdžiu, tada jaučiat, kad mašina jau dusta spaudžiat sankabą ir kiek reikia dariedat, iki galo išminat stabdi, įjungiat laisvą, atleidžiat sankabą ir laukiat  smile.gif

Taip, kai kuriuose ruozuose liepia jungti 5, greitis apie 60.

O kaip elgtis su pavaromis, kai is salutinio isvaziuojate i pagrindini?
Atsakyti
QUOTE(Beruza @ 2012 07 21, 20:29)

Salutiniu vaziuojant vistiek sustapdai masina.tai nuo pirmos ir pradedi. Nes pagrindiniu praleidi vaziujancias masinas.
Atsakyti
QUOTE(Beruza @ 2012 07 21, 19:29)

Kiek važiavau, visur maaax 4 pavara. Šiandien Regitroj su Golfu 3 pilnai užteko. Keista..

O iš šalutinio į pagrindinį važiuoti reikia pristabdyt, apsidairyt, dažniausiai pristabdyt iki tokio greičio, kad antrą jungtis, jei mašinų nėra sukti, jei yra sustoti, pagrindiniu keliu visas praleisti ir tada pirma pavara važiuoti. smile.gif

jei tarkime prie raudono šviesoforo su žalia rodykle sukate, tai sustoti nebūtina, važiuojate, pristabdote, antra pavara, apsidairote į visas puses ir sukate smile.gif

nežinau, ar aiškiai, bet jei norite, parašykite AŽ su visais klausimais, bandysiu paaiškint viską kuo paprasčiau ir plačiau, kiek pati išmokau. 4u.gif

Nes man vairuojant nei trūkčioja, nei ką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskyte1269 @ 2012 07 21, 21:48)
Kiek važiavau, visur maaax 4 pavara. Šiandien Regitroj su Golfu 3 pilnai užteko. Keista..

O iš šalutinio į pagrindinį važiuoti reikia pristabdyt, apsidairyt, dažniausiai pristabdyt iki tokio greičio, kad antrą jungtis, jei mašinų nėra sukti, jei yra sustoti, pagrindiniu keliu visas praleisti ir tada pirma pavara važiuoti. smile.gif

jei tarkime prie raudono šviesoforo su žalia rodykle sukate, tai sustoti nebūtina, važiuojate, pristabdote, antra pavara, apsidairote į visas puses ir sukate smile.gif

nežinau, ar aiškiai, bet jei norite, parašykite AŽ su visais klausimais, bandysiu paaiškint viską kuo paprasčiau ir plačiau, kiek pati išmokau.  4u.gif

Nes man vairuojant nei trūkčioja, nei ką smile.gif

Ir man uztektu 3 pavaru doh.gif masina taip isisgreiteja tada, su mano vaziavimu tikrai tikrai uztektu 3. Bet liepia, turiu klausyti.

Isiskaiciau, ka paaiskinot, bandysiu per pamoka padaryt. Man dar daznai trukcioja, ir gestu daznai. Zodziu, treniruociu ir prakaito dar reikes isliet. Bet noriu ismokt ir jaustis normaliai vairuodama.
Atsakyti
QUOTE(Beruza @ 2012 07 21, 21:25)
Ir man uztektu 3 pavaru  doh.gif  masina taip isisgreiteja tada, su mano vaziavimu tikrai tikrai uztektu 3. Bet liepia, turiu klausyti.

Isiskaiciau, ka paaiskinot, bandysiu per pamoka padaryt. Man dar daznai trukcioja, ir gestu daznai. Zodziu, treniruociu ir prakaito dar reikes isliet. Bet noriu ismokt ir jaustis normaliai vairuodama.

Bandyk neatleidineti greitai sankabos, kuo svelniau, tada neuzgesi, o pirma jungiant, jei matai, kad tuoj uzgesi, instruktorius sake spaust gaza kuo stipriau, tada neturetu uzgest smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beruza @ 2012 07 21, 20:25)
Ir man uztektu 3 pavaru  doh.gif  masina taip isisgreiteja tada, su mano vaziavimu tikrai tikrai uztektu 3. Bet liepia, turiu klausyti.

Perjungiant pavarą dar palaikykite sankabą ir tik nuspaudus gaziuką ją visiškai pilnai atleiskite smile.gif

o mažiau galingose mašinose reikia jungti 4, iš garso nustačius arba jei jau apsukos viršija 2 tai tada junkite. Tai nepagreitins jūsų važiavimo, bet mažiau gadins variklį smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Regitroje teorijos egzas islaikytas. Nu ryt jau pradedu mokintis vazineti. Paskyre instruktoriu. Masiniukas Citroen xsara picasso. Na toks truputi didesnis. Ziuresim kaip cia man su juo seksis ax.gif Gal kas vazinejosi su tokiu? Sako su didesniu ismokus, paskui bus lengviau.

Su vyru irgi pradesiu mokintis. Tai pas ji Alfa Romeo 166. Va ten tai didoka. g.gif Nu bet gal kaip nors. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2012 07 23, 11:46)
Sveikos  4u.gif

Regitroje teorijos egzas islaikytas. Nu ryt jau pradedu mokintis vazineti. Paskyre instruktoriu. Masiniukas Citroen xsara picasso. Na toks truputi didesnis. Ziuresim kaip cia man su juo seksis  ax.gif Gal kas vazinejosi su tokiu? Sako su didesniu ismokus, paskui bus lengviau.

Su vyru irgi pradesiu mokintis. Tai pas ji Alfa Romeo 166. Va ten tai didoka.  g.gif Nu bet gal kaip nors.  smile.gif

Sekemes tau mirksiukas.gif as tai jau 12 pravaziavimu padariau, tame tarpe plius tris emiau jau papildomai pas kitus instruktorius, biški man nenusiseke su savuoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2012 07 23, 12:46)
Sveikos  4u.gif

Regitroje teorijos egzas islaikytas. Nu ryt jau pradedu mokintis vazineti. Paskyre instruktoriu. Masiniukas Citroen xsara picasso. Na toks truputi didesnis. Ziuresim kaip cia man su juo seksis  ax.gif Gal kas vazinejosi su tokiu? Sako su didesniu ismokus, paskui bus lengviau.

Su vyru irgi pradesiu mokintis. Tai pas ji Alfa Romeo 166. Va ten tai didoka.  g.gif Nu bet gal kaip nors.  smile.gif

Sekmės mokantis bigsmile.gif o kaip su teorija buvo? Kokiam puslapį sprendėt ketbilietai.lt ar kitur? g.gif Man teorijos egzaminas jau kvėpuoja nugaron,nežinau ko griebtis biggrin.gif

QUOTE(Domicele @ 2012 07 23, 13:03)
Sekemes tau  mirksiukas.gif  as tai jau 12 pravaziavimu padariau, tame tarpe plius  tris emiau jau papildomai pas kitus instruktorius, biški man nenusiseke su savuoju  unsure.gif

Ir kaip sekasi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2012 07 23, 14:06)
Sekmės mokantis  bigsmile.gif o kaip su teorija buvo? Kokiam puslapį sprendėt ketbilietai.lt ar kitur?  g.gif Man teorijos egzaminas jau kvėpuoja nugaron,nežinau ko griebtis  biggrin.gif
Ir kaip sekasi?  rolleyes.gif

teorija tai niekis, nu dabar man taip atrodo, kai jau išlaikiau biggrin.gif

o vat su praktika, tai kol kas nieko gero, žiauriai prasišoviau su instruktorium doh.gif iš pradziu galvojau, kad cia mano bėda ir tiesiog taip reaguoju dėl to, kad blogai sekasi ir nieko nesuprantu, bet kai pabandziau eiti pas kitus, tai ka tu vaikeli, viskas aisku kaip diena patapo po 10-15 minuciu.
tik vat gaila ir laiko ir pinigu, siandiena dar paskambinau Antanui, cia Braskytei aciu 4u.gif sutarem viena diena pabandyti, jis paziures kaip as vairuoju ir ivertins, bet kai suzinojo pas ka mokausi, tai po jo zodziu vos neapsiblioviau verysad.gif sako, iskart galiu pasakyti, kad po jo mokymu Regitros tu neislaikysi verysad.gif liudna, bet deja ir pati taip jauciu, todel ir ieskau dabar is salies. Ale, nu ir kaip cia man taip nepasiseke su ta m-kla doh.gif prasišauk tu man taip zmogau doh.gif

Beje Gedukas tai irgi superinis berniukas thumbup.gif buvau pas ji sestadieni
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2012 07 23, 14:45)
teorija tai niekis, nu dabar man taip atrodo, kai jau išlaikiau  biggrin.gif

o vat su praktika, tai kol kas nieko gero, žiauriai prasišoviau su instruktorium  doh.gif  iš pradziu galvojau, kad cia mano bėda ir tiesiog taip reaguoju dėl to, kad blogai sekasi ir nieko nesuprantu, bet kai pabandziau eiti pas kitus, tai ka tu vaikeli, viskas aisku kaip diena patapo po 10-15 minuciu.
tik vat gaila ir laiko ir pinigu, siandiena dar paskambinau Antanui, cia Braskytei aciu  4u.gif sutarem viena diena pabandyti, jis paziures kaip as vairuoju ir ivertins, bet kai suzinojo pas ka mokausi, tai po jo zodziu vos neapsiblioviau  verysad.gif sako, iskart galiu pasakyti, kad po jo mokymu Regitros tu neislaikysi  verysad.gif  liudna, bet deja ir pati taip jauciu, todel ir ieskau dabar is salies. Ale, nu ir kaip cia man taip nepasiseke su ta m-kla  doh.gif prasišauk tu man taip zmogau  doh.gif

Beje Gedukas tai irgi superinis berniukas  thumbup.gif  buvau pas ji sestadieni

o jūs turite galimybę vėliau su "M" raide pasivažinėti? smile.gif t.y. arba tėtis/mama arba sutuoktinis turintis 5m stažą. Žinokit, čia paaaati geriausia praktika, kokia gali būti smile.gif

kai mokyklą baigiau, net nesupratau, ką kuris veidrodėlis tiksliai rodo, o jau kai su "M" važiuoji ir supranti, kad šalia sėdintis neturi pedalų ir už viską atsakingas tik tu - kitaip ir orientuotis pradedi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2012 07 23, 15:45)
teorija tai niekis, nu dabar man taip atrodo,

Man teorija dar baisu,kol neišlaikiau blush2.gif stringu ties 80% ir viskas,retai surenku daugiau doh.gif

Aš irgi kuo toliau,tuo labiau įsitikinu,kad pusę mokymosi sėkmės lemia instruktorius biggrin.gif nenormalu bijoti vairuoti,bijoti eiti į pamoką,paskui taip ir atsiranda baimė išvis vairuoti,nes atrodo,kad padarysi klaidą kokią doh.gif

QUOTE(Braskyte1269 @ 2012 07 23, 19:09)
o jūs turite galimybę vėliau su "M" raide pasivažinėti? smile.gif t.y. arba tėtis/mama arba sutuoktinis turintis 5m stažą. Žinokit, čia paaaati geriausia praktika, kokia gali būti smile.gif

kai mokyklą baigiau, net nesupratau, ką kuris veidrodėlis tiksliai rodo, o jau kai su "M" važiuoji ir supranti, kad šalia sėdintis neturi pedalų ir už viską atsakingas tik tu - kitaip ir orientuotis pradedi smile.gif

O galima taip paprastai su stažu važinėtis? g.gif man sakė,kad dar tam,kuris mokina,reik kažkokio pažymėjimo g.gif arba kažką maišau vėl

Geriausia praktika,kai jau esi klevelis - į miestą vienai bigsmile.gif jaučiu karšta tik pasidaro karsta.gif mane kai mokina irgi ne taip drąsu būna,nes žinau,kad neturi šalia pedalų,o ir instruktorius atrodo labiau patyręs,greičiau sureaguotų ir pan biggrin.gif

O man kuo toliau,tuo labiau akyse šviesu daros ir aikštelėj ir mieste,o vienu metu jaučiaus tokia įstrigus aikštelėj,tampiaus tampiaus ten su ta mašina,niekas nepavyksta,viskas negerai,bet dabar jau kai pratimas po pratimo padarau,tai linksmiau net blush2.gif

Gal kuri žinot,regitroj,kai laikai praktinį egzaminą,vieni pratimai privalomi (estakada,įsibegėjimas,kitų neatsimenu,bet neesmė),kitus parenka kompiuteris,o kaip su gyvatėlė ir eismo koridorium? Visi turi pravažiuot irgi? Gyvatėlę visi į priekį ir atbulom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aglėja: 23 liepos 2012 - 21:17