As tai vakar issilaikiau teorija Regitroj is pirmo karto, uz savaites bus mokyklinis egzaminas ir po to bandysiu sturmuot pacia Regitra...
m.angeliukas, kaip sekesi Regitroj? Ar pavyko?
As tai vakar issilaikiau teorija Regitroj is pirmo karto, uz savaites bus mokyklinis egzaminas ir po to bandysiu sturmuot pacia Regitra...
QUOTE(@Andrea @ 2012 07 26, 13:03)
uz val. vaziuoju laikyti.
p.s. del deduka, tai man toki dave mokyklai, papildomam vairavimui, as jo tikrai spec. neprasiau.
Beje, gal zinot, ar keiciant instruktoriu (arba pravaziavus 15 pamoku ir papildomas imant pas kita) mokyklini reikes laikyt pas pirmaji instruktoriu ar pas antra?
QUOTE(@Andrea @ 2012 07 26, 13:03)
Neislaikiau,
Gal turit gera instruktoriu, Vilniuje, ar as tokia kvaila, ar tokius instruktorius gaunu.
QUOTE(m.angeliukas @ 2012 07 26, 17:28)
Neislaikiau,
vaziavima mieste, padariau tokia zopla klaida, nepraleidau masina.
.Vyras baigia uzgrauzti.
Gal turit gera instruktoriu, Vilniuje, ar as tokia kvaila, ar tokius instruktorius gaunu.
Parasiau tau i az
QUOTE(arijandas @ 2012 07 26, 08:21)
ir kaip praejo pirma pomoka?as savo pimaje prisiminus juokinga pasidaro,nes nebuvau sedejus uz vairo ,o grystant is eiksteles jau pati turejau parvaziuot
baimes buvo tai daug 
Aš dar tik teoriją pradėjau
QUOTE(Everquens @ 2012 07 26, 23:23)
Aš dar tik teoriją pradėjau
įspūdžiai geri, įdomu klausyt. Dabar tik laukiu praktikos, ten dar įdomiau bus
Gerai, kad pajudėt bent moku iš vietos, gaudaus truputuką jau, tai instruktoriui nervų sutaupysiu 
gal reike testu ?galeciau perleiti
Aha, reikia
Vakar išlaikiau mokyklinį egzaminą su filmavimu
išpirmo karto
ketvirtadienį laukia regitra
vaje kaip bijau ten važiuoti
Planuoju ir aš mokintis, radau per beta.lt https://beta.lt/viln...-drive-vilniuje Gal kam pravers
QUOTE(laurutexxxx @ 2012 07 27, 17:26)
Vakar išlaikiau mokyklinį egzaminą su filmavimu
išpirmo karto
ketvirtadienį laukia regitra
vaje kaip bijau ten važiuoti

Sveikinu
Sveikos!
Jau baigiau vairavimo kursus vairavimo mokykloj, viską iš pirmo karto, teorija ir kontrolinį su kamerą!!!!
Šiandien išlaikiau regitroj teorija iš pirmo karto!!! Dabar liko vairavimo egzaminas
Jau baigiau vairavimo kursus vairavimo mokykloj, viską iš pirmo karto, teorija ir kontrolinį su kamerą!!!!