Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes vairuoti kartu

QUOTE(Aglėja @ 2012 07 23, 21:11)
O galima taip paprastai su stažu važinėtis? g.gif man sakė,kad dar tam,kuris mokina,reik kažkokio pažymėjimo g.gif arba kažką maišau vėl

Tai taip, pasisodini šalia sau artimą žmogų, pvz, tėvas, motina, vyras, žmona ar brolis, ar sesuo. Dar reikia turėti įrodomąjį dokumentą, pvz, gimimo liudijimas ir pan. smile.gif Ir, aišku, M raidė priekyje ir gale.
Atsakyti
Nereikia jokio pažymėjimo smile.gif turi būti tėtis, mama, sesė brolis ir turi vežiotis mokyklos baigimo dukomenta, sveikatos pažymą, pirmosios pagalbos pažymėjimą, pažymą, kad išlaikėte teoriją Regitroj bei gimimo liudijimą, kad tikrai šeimos narys. O jei esate susituokusi, tada turi būti santuokos liudijimas. Vienodos pavardės dar neįrodo, kad giminės smile.gif)

Privalomi yra - T sankryža, apsisukimas, estakada, įsibėgėjimas ir vienas iš parkavimų, kurį parenka kompiuteris. Gyvatėlės dar negirdėjau, kad kam duotų Regitroj, bet mokykliniam pas mane visada būdavo. Dar ne visos vairavimo mokyklos jo moko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2012 07 23, 23:04)
Tai taip, pasisodini šalia sau artimą žmogų, pvz, tėvas, motina, vyras, žmona ar brolis, ar sesuo. Dar reikia turėti įrodomąjį dokumentą, pvz, gimimo liudijimas ir pan.  smile.gif Ir, aišku, M raidė priekyje ir gale.

drinks_cheers.gif susimaišiau tada pati,gaila,pas mane niekas neturi stažo dar tokio,o jei turi,tai neva ne giminė ja biggrin.gif

QUOTE(Braskyte1269 @ 2012 07 23, 23:04)
Nereikia jokio pažymėjimo smile.gif turi būti tėtis, mama, sesė brolis ir turi vežiotis mokyklos baigimo dukomenta, sveikatos pažymą, pirmosios pagalbos pažymėjimą, pažymą, kad išlaikėte teoriją Regitroj bei gimimo liudijimą, kad tikrai šeimos narys. O jei esate susituokusi, tada turi būti santuokos liudijimas. Vienodos pavardės dar neįrodo, kad giminės smile.gif)

Privalomi yra - T sankryža, apsisukimas, estakada,  įsibėgėjimas ir vienas iš parkavimų, kurį parenka kompiuteris. Gyvatėlės dar negirdėjau, kad kam duotų Regitroj, bet mokykliniam pas mane visada būdavo. Dar ne visos vairavimo mokyklos jo moko. smile.gif

Tai va ką turėjo instruktorius galvoje sakydamas,kad mokyklinį sunkiau išlaikyt negu valstybinį vairavimo egzaminą blink.gif ir dar kaip supratau nefilmuoja regitra nieko,tik mokyklinius filmuoja mokykla rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2012 07 24, 09:44)
drinks_cheers.gif susimaišiau tada pati,gaila,pas mane niekas neturi stažo dar tokio,o jei turi,tai neva ne giminė ja  biggrin.gif
Tai va ką turėjo instruktorius galvoje sakydamas,kad mokyklinį sunkiau išlaikyt negu valstybinį vairavimo egzaminą  blink.gif ir dar kaip supratau nefilmuoja regitra nieko,tik mokyklinius filmuoja mokykla  rolleyes.gif

mokyklinis vyksta 1-1.5h, tai tikrai didesnė tikimybė susimaut negu per valstybinį, kuris 30-40min vyksta smile.gif
Atsakyti
Norint vaziuoti kartu su seimos nariu, jis turi turet ne mazesni nei 5m staza ir savivaldybes leidima. Taip mums aiskino vairavimo mokykloje.
Atsakyti
QUOTE(@Andrea @ 2012 07 24, 20:43)
Norint vaziuoti kartu su seimos nariu, jis turi turet ne mazesni nei 5m staza ir savivaldybes leidima. Taip mums aiskino vairavimo mokykloje.

blink.gif Savivaldybes leidima?
Neradau tokios informacijos

cia labai issamiai parasyta
http://www.teises.lt...imos-nariu.html
Atsakyti
Tai mane tada suklaidino... blush2.gif Bet vis tiek man butu baisu uzkraut visa atsakomybe seimos nariui... O jei koks eismo ivykis... smile.gif O su instruktorium iskart ramu, turi tuos savo pedalus, jei prireiktu. smile.gif
Tiek vakar, tiek siandien vaziuodama raudonavau is gedos - sustojus ikalnej nemoku pajudet i prieki, riedu atgal lotuliukas.gif Vakar tik is 6 karto pajudejau is labai stacios ikalnes biggrin.gif Ta, kur aikstelej, tai ten tik parodomoji..... biggrin.gif Kas jums sunkiausia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2012 07 23, 16:45)
teorija tai niekis, nu dabar man taip atrodo, kai jau išlaikiau  biggrin.gif

o vat su praktika, tai kol kas nieko gero, žiauriai prasišoviau su instruktorium  doh.gif  iš pradziu galvojau, kad cia mano bėda ir tiesiog taip reaguoju dėl to, kad blogai sekasi ir nieko nesuprantu, bet kai pabandziau eiti pas kitus, tai ka tu vaikeli, viskas aisku kaip diena patapo po 10-15 minuciu.
tik vat gaila ir laiko ir pinigu, siandiena dar paskambinau Antanui, cia Braskytei aciu  4u.gif sutarem viena diena pabandyti, jis paziures kaip as vairuoju ir ivertins, bet kai suzinojo pas ka mokausi, tai po jo zodziu vos neapsiblioviau  verysad.gif sako, iskart galiu pasakyti, kad po jo mokymu Regitros tu neislaikysi  verysad.gif  liudna, bet deja ir pati taip jauciu, todel ir ieskau dabar is salies. Ale, nu ir kaip cia man taip nepasiseke su ta m-kla  doh.gif prasišauk tu man taip zmogau  doh.gif

Beje Gedukas tai irgi superinis berniukas  thumbup.gif  buvau pas ji sestadieni

Jūs turite teisę nutraukti sutarti su šia mokykla jei jums nepatinka instruktorius smile.gif kam taip kankintis jei blogas instruktorius? Mokykla privalo isduoti pažymą,kurioje bus surašytos jūsų pravažinėtos valandos ir tada galite sau ramiai tęsti mokymąsi kitoje mokykloje thumbup.gif negi nežinote savo teisių? g.gif
Atsakyti
Sveikos,
jungiuos ir aš pas jus. 4u.gif Rytoj mano pirmoji teorijos pamoka vairavimo mokykloje apie kurią ne patys geriausi atsiliepimai internete verysad.gif bet tikiuosi viskas bus gerai ir sklandžiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Everquens @ 2012 07 26, 00:44)
Sveikos,
jungiuos ir aš pas jus.  4u.gif  Rytoj mano pirmoji teorijos pamoka vairavimo mokykloje apie kurią ne patys geriausi atsiliepimai internete  verysad.gif  bet tikiuosi viskas bus gerai ir sklandžiai  biggrin.gif

ir kaip praejo pirma pomoka?as savo pimaje prisiminus juokinga pasidaro,nes nebuvau sedejus uz vairo ,o grystant is eiksteles jau pati turejau parvaziuot 4u.gif baimes buvo tai daug 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, esu pasyvus skaitytojas, teorija regitroj is pirmo karto islaikyta, vaziavimas, sian bus antras bandymas.Pirma nepavyko su t forma. Pergyvenu baisiai, gal jau ne kaip aiksteles bijau , kaip pacio vaziavimo po miesta, nes vaziavus tik karta, ir pries pora men. tuo keliu, palei regitra.Vyras juokiasi, sako dar kartas taves laukia. o dar po vakarikscio papildomo vairavimo, kur buvo senas dedukas, kuris tik ir siule "i miska". "buckius", o dar nustebau del laisvio begio, pradejo man aiskint, kad turiu laisvu vaziuot..., tai dabar visai pasimeciau, nors galvojau, kad po miesta vaziuoju gerai, nes mano silpna vieta visada buvo aikstele.
Atsakyti
QUOTE(m.angeliukas @ 2012 07 26, 11:55)
Sveiki, esu pasyvus skaitytojas, teorija regitroj is pirmo karto islaikyta, vaziavimas, sian bus antras bandymas.Pirma nepavyko su t forma. Pergyvenu baisiai, gal jau ne kaip aiksteles bijau , kaip pacio vaziavimo po miesta, nes vaziavus tik karta, ir pries pora men. tuo keliu, palei regitra.Vyras juokiasi, sako dar kartas taves laukia. o dar po vakarikscio papildomo vairavimo, kur buvo senas dedukas, kuris tik ir siule "i miska". "buckius", o dar nustebau del laisvio begio, pradejo man aiskint, kad turiu laisvu vaziuot..., tai dabar visai pasimeciau, nors galvojau, kad po miesta vaziuoju gerai, nes mano silpna vieta visada buvo aikstele.

Mesk tu ta dieduka su visais buckiais,miskais ir laisvais... doh.gif Ir susirask normalu instruktoriu...nemetyk pinigu vejais... 4u.gif
Atsakyti