Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(xx @ 2012 08 12, 16:46)

rašo,jog Paph. malipoense × Paph. bellatulum hibridas.Nekvepia.Ar yra raibuolių,kurios kvepia g.gif

Norėjau ir aš ko įdomaus nusipirkti,bet kad jų puslapy kažko tuštoka.Žiūriu,vanda buvo,bet tai ,turbūt,ir nupirko iškart rolleyes.gif
Atsakyti
malipoense kvepia avietėmis. Ale tai, jau pradedu iš akies skirti bigsmile.gif , neblogai jau neblogai.
Aš noriu http://www.orchidejo...php?item_id=886
Aga, kada vanda atsirado ir dingo net aš nepastebėjau, nors ištisai prie kompo sėdžiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 08 12, 11:16)
Paphiopedilum Ma Belle prasiskleidė:

Superinis wub.gif Aš raibuolėms jaučiu didžiulę silpnybę blush2.gif
Atsakyti
gal turite orchidėjų vaikiukų parduoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 08 10, 16:17)
Realybej ji tobulo grozio  wub.gif Maniau, kad dar kvepes. Na gal dar uzkvips.

Laeliocattleya Sagarik Wax 'African Beauty'

[attachmentid=224020]

Nerealaus grožio orchidėja..Fantastika..
Atsakyti
Sveikos, merginos. Paziurekit kas auginat orchidejas ir man tundrai pasakykit, cia saknys taip keistai i virsu auga ar stiebeliai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 08 14, 10:14)
Sveikos, merginos. Paziurekit kas auginat orchidejas ir man tundrai pasakykit, cia saknys taip keistai i virsu auga ar stiebeliai  biggrin.gif

Tai orinės šaknys mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Leticija,2012 08 14, 09:14]
Sveikos, merginos. Paziurekit kas auginat orchidejas ir man tundrai pasakykit, cia saknys taip keistai i virsu auga ar stiebeliai biggrin.gif

Cia orines saknys smile.gif
Atsakyti
Aciu, as ir galvojau, kad saknys, bet taip keistai i virsu auga, tai suabejojau biggrin.gif
Atsakyti
Mano juodoji naujoke visai isiselo, net apniukus taip kvepia rytais, kad visas kambarys prisipildes jos aromato. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 08 10, 15:17)
Realybej ji tobulo grozio  wub.gif Maniau, kad dar kvepes. Na gal dar uzkvips.

Laeliocattleya Sagarik Wax 'African Beauty'

Kad ir nuotraukoje atrodo tobula wub.gif
Atsakyti
Kauno Ermitaže Anco baltos vandos, kur buvę po 149, tai dabar po 69. Mačiau su besikalančiais žiedstiebiais, orchidėjų būklė lb gera.
Atsakyti