Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Jungiuosi ir as i jusu gausu orchideju augintoju buri, tikiuosi priimsit smile.gif Per puse metu sugebejau ir as sukaupti nemazai siu grazuoliu, o svajoniu sarasas tik ilgeja wub.gif Si kart rodausi su vakar isigytu mielu mini phalaenopsiuku, kuriam neatsilaikiau smile.gif Nekantriai laukiu ir nemenko gelyciu papildymo is LOD parduotuveles, lyg ryt turetu issiusti biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
Oi, nepykit labai maza foto ikeliau, pasitaisau 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos, tik paskaitau, pasigrožiu Jūsų grožiais, bet pati nedrįstu ax.gif blush2.gif

Na, bet šįkart įkeliu viena iš savų...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(♥SL♥ @ 2012 08 15, 22:14)
Na, bet šįkart įkeliu viena iš savų...

gražuolė wub.gif
o skrotelę išsausinat po tokio gausaus purškimo-liejimo?,nes jei gerai matau,tai daug vandens ant lapų g.gif
Atsakyti
QUOTE(*woman* @ 2012 08 15, 22:14)
gražuolė  wub.gif
o skrotelę išsausinat po tokio gausaus purškimo-liejimo?,nes jei gerai matau,tai daug vandens ant lapų  g.gif

Dekui..
O kas ta skrotele? blush2.gif Vis papurskiu jas vandeniu bet nieko nenusausinu..

Greit dar viena ziedukus isleis tai ikelsiu..
Atsakyti
QUOTE(♥SL♥ @ 2012 08 16, 00:11)
O kas ta skrotele?  blush2.gif Vis papurskiu jas vandeniu bet nieko nenusausinu..

tada sekasi jei augalai nepūna,nes paprastai greit netenkama kai vanduo užsilieka..,aš sausinu ir saugau,kad jis ten nepatektų
skrotelė,tai ta vieta iš kur lapai auga,na gal aiškiau''pažastėlės'' biggrin.gif ir iš viduriuko išvalau popierinio rankšluosčio kampuku jei jau pritaškau,nes vėsiuoju metu tikrai greit augalui amen doh.gif
dabar nustojau purškinėt,pas mane nebūna karšta,tai mirkau ir gana,mažiau vargo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2012 08 14, 23:18)

Nesupratau kodel butent man adresuotas sitas straipsnis biggrin.gif Ta prasme pacituota mano zinute ir idetas linkas.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 08 16, 00:30)
Nesupratau kodel butent man adresuotas sitas straipsnis  biggrin.gif Ta prasme pacituota mano zinute ir idetas linkas.

gal todėl,kad kvepianti pas tave ir dar juoda? aš taip supratau mirksiukas.gif
gal tik sutapimas ar dar kaip? neimk galvon 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Neimu, man tik smalsu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 08 16, 00:38)
Neimu, man tik smalsu  biggrin.gif

daug žinosi greit pasensi biggrin.gif
svarbu gėlė graži thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*woman* @ 2012 08 15, 23:20)
tada sekasi jei augalai nepūna,nes paprastai greit netenkama kai vanduo užsilieka..,aš sausinu ir saugau,kad jis ten nepatektų
skrotelė,tai ta vieta iš kur lapai auga,na gal aiškiau''pažastėlės''  biggrin.gif  ir iš viduriuko išvalau popierinio rankšluosčio kampuku jei jau pritaškau,nes vėsiuoju metu tikrai greit augalui amen  doh.gif
dabar nustojau purškinėt,pas mane nebūna karšta,tai mirkau ir gana,mažiau vargo  ax.gif

Tada tikrai pasisekė man biggrin.gif
Sakykit o kur perkat tas gražuoles, kurios esat iš Kauno? Buvau kelis nuvažiavus į Aleksotą, bet nelabai ką turėjo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♥SL♥: 16 rugpjūčio 2012 - 07:46
Tuoj ir as galesiu pasigirti. Kokius 3 metus auginau orchidejas, matyt del per dideles prieziuros jos man nebezydedavo. Sia vasara isvaziavau 1.5 menesio atostogu ir palikau gele viena. Griztu - 3 pumpuriukai ziedeliams sukrauti. Ot...smile.gif PAgaliau.
Atsakyti
QUOTE(♥SL♥ @ 2012 08 16, 09:45)
Tada tikrai pasisekė man biggrin.gif
Sakykit o kur perkat tas gražuoles, kurios esat iš Kauno?

tai jau taip biggrin.gif
pirmame puslapyje yra bazių adresai,aš ne kaunietė,bet gražiausios iš kauno ir pas mane,o vietinės prisirenka labai gražių mirksiukas.gif
Atsakyti