Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

aga, aš irgi ten pirkau, tik nežydinčią ir be akcijos. Graži ji man, kaip tik žydi. Ech, dar kartą parodysiu.
Tiesa, jau gryžo su naujais augalais www.orchidejos.lt , įdomu ko atsivežė g.gif
user posted image
Papildyta:
neužilgo keliausiu į foto kursus, gal geriau pavyks nufotografuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xx @ 2012 08 28, 14:35)

Tiesa, jau gryžo su naujais augalais www.orchidejos.lt , įdomu ko atsivežė  g.gif

o kur jie buvo?

Manoji vanda su žiedstiebiu,kiek laukimo dabar smile.gif laukiu dar vienos vandutės atkeliaujant iš užsakymo smile.gif betrūks tik įsigyt raudonos spalvos ir turėsiu visą spalvinę gamą smile.gif bėda tik kur padėt,nes saulės pas mane mažai.
Atsakyti
Šiandien buvau Karmelitoj, ten 30 proc. nuolaida visom gėlėm...
Mano pupsikai wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(xx @ 2012 08 28, 14:40)
aga, aš irgi ten pirkau, tik nežydinčią ir be akcijos. Graži ji man, kaip tik žydi. Ech, dar kartą parodysiu.

Gražios tos vandos wub.gif aš vis seilę varvinu į tas nupigintas ermitažines su išleistais žiedstiebiais, bet nesiryžtu doh.gif

QUOTE(♥SL♥ @ 2012 08 28, 14:51)
Šiandien buvau Karmelitoj, ten 30 proc. nuolaida visom gėlėm...
Mano pupsikai  wub.gif

mieli pupsikai bigsmile.gif
Atsakyti
O kokia kaina nupigintu vandu ermitraže ar surašytos spalvos
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2012 08 28, 16:43)
O kokia kaina nupigintu vandu ermitraže ar surašytos spalvos

59 lt ,visos baltos,jei neklystu
Atsakyti
as pataikiau ne ermitaze, o bauhoff vanda paimti uz 33lt be ziedu jau
Atsakyti
R Rasa, kaip tavo geltonoji, kvepianti vanda augino ziedstiebi? normaliai kaip visos? Nes pas mane jis trumputis, apsipumpuravo, pumpurai atsidengineja, o tik dabar po truputi lyg ilget pradejo, toks vaizdas,kad jei zydes tai tarp lapu prazys biggrin.gif
Atsakyti
Rodomes smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 08 28, 17:53)
R Rasa, kaip tavo geltonoji, kvepianti vanda augino ziedstiebi? normaliai kaip visos? Nes pas mane jis trumputis, apsipumpuravo, pumpurai atsidengineja, o tik dabar po truputi lyg ilget pradejo, toks vaizdas,kad jei zydes tai tarp lapu prazys biggrin.gif

manoji normaliai ziedkoti ilga uzsiaugino kaip visos, zydejo ,kvepejo dabar antra ziedkoti augina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 08 28, 17:37)
59 lt ,visos baltos,jei neklystu

taip smile.gif kitos lyg po 100, bet jom 35 proc nuolaida. Nors ten sunku suprast, padėta prie vandų kaina 99,99 ir parašyta orchidėja falenopsis biggrin.gif buvo violetinė, melsva, jei gerai prisimenu dar oranžinė ir tokia į raudonumą
Atsakyti
Kokių grožių pridėjote wub.gif karsta.gif Visų žiedeliai ir augaliukai nuostabūs thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti