Tina, kaip laikosi tavo Phalaenopsis gigantea? Lygtais pirkai.
Aš vandas jau iš lauko namo susinešiau, liko masdevalija, dendrobiai nobile, ceologyne cristata, lykastės ir vyžūnė.
Rūšinių falenopsių dažniausia mažesni žiedai, o lapai pnš kaip ir hibridinių. Bet už tai dažnai jie būna kvepiantys ir įdomios formos. Žiedų gausa lb nepasižymi.
QUOTE(xx @ 2012 08 30, 17:27)
Tina, kaip laikosi tavo Phalaenopsis gigantea? Lygtais pirkai.
Aš vandas jau iš lauko namo susinešiau, liko masdevalija, dendrobiai nobile, ceologyne cristata, lykastės ir vyžūnė.
Rūšinių falenopsių dažniausia mažesni žiedai, o lapai pnš kaip ir hibridinių. Bet už tai dažnai jie būna kvepiantys ir įdomios formos. Žiedų gausa lb nepasižymi.
Nauja lapeli auginas letapedis

jau pildosi lentynos http://www.orchidejo...index.php?id=36 , o jau kokių orchidėjų prisivežę
. Kas neperka, nors seilę pavarvinkim ir pasvajokime

QUOTE(xx @ 2012 09 01, 07:02)
jau pildosi lentynos http://www.orchidejo...index.php?id=36 , o jau kokių orchidėjų prisivežę
. Kas neperka, nors seilę pavarvinkim ir pasvajokime 

Negundykite

Oi Meri tikri grožiai ten, vakar aš visą dieną bandžiau išsirinkti "optimaliai" iš jų puslapėlio
Rezultate porą kartų teko keisti užsakymą, nes vakare grįžusi dar radau sau patinkančių gėlyčių
Beje ir šiandien dar pora gražuolių įmetė
Bet aš jau viskas, pinigėlius pervedžiau, kad nebekiltų pagundų
Nebent sakiau vėliau, jei dar kas liks..

Tai jau taip ir padariau, greit bėgau rašyti laiško, kad pakeisti į norimus augaliukus, viskas OK, be problemų sutiko pakeisti
Išsirinkau sau širdžiai mielus keturis augalėlius: Dtps. Purple Martin, Phalaenopsis Mini Mark, Slc. Little Hazel ir Psychopsis Mariposa GV
Aišku dar palikau taip norimą Tetraspį C1 ir raibuolių, o dar ir katlėja geltona atsirado..
Žodžiu jau taupau antram užsakymui

Katleja1, fainus augaliukus išsirinkote
Daugumos iš Jūsų pasirinkimo ir aš norėčiau, bet iš paskutiniųjų tramdausi

QUOTE(jolituxxx @ 2012 08 30, 06:38)
Pas mane irgi nedidukai rūšiniai, bet būna ir didelių, jei neklystu Phalaenopsis gigantea nėra mažas ir ne hibridinis 

Turejau giganteja, bet neisgyveno

O ekuestrio ziedukai mazdaug 1.5-2cm skersmens, visai mazuciai

Katleja1, o Mariposa su žiedkočiu? Jei be jo, gal neimkit prieš žiemą, geriau pavasarį. Aš turiu du, tai kur atsisiunčiau su žiedkočiu, tai keičia žiedą po žiedo, štai ką tik numetė žiedą, o jau naujas kyšo ant to pačio stiebo. O antras treti metai tinginiauja. Štai ir suprask, vienodai auginu.
Dabar svarbiausia, kad gerai supokuotu, užrašytų ant dėžės, kad stiklas, kur viršus, nes pašto darbuotojai nepasižymi kruopštumu.
Dabar svarbiausia, kad gerai supokuotu, užrašytų ant dėžės, kad stiklas, kur viršus, nes pašto darbuotojai nepasižymi kruopštumu.
Galiu jau pasirodyti žiedelius, kurių savininkai iš nupigintų serijos, pirkti prieš metus, net nežinojau kaip žydės

O čia va mano vienas iš naujokų mini falenopsis:

Mini falenospių neturėjau nei vieno, dabar per 1 mėnesį beveik visų spalvų miniukų pridovanojo

O čia va mano vienas iš naujokų mini falenopsis:

Mini falenospių neturėjau nei vieno, dabar per 1 mėnesį beveik visų spalvų miniukų pridovanojo