Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Tina, kaip laikosi tavo Phalaenopsis gigantea? Lygtais pirkai.
Aš vandas jau iš lauko namo susinešiau, liko masdevalija, dendrobiai nobile, ceologyne cristata, lykastės ir vyžūnė.
Rūšinių falenopsių dažniausia mažesni žiedai, o lapai pnš kaip ir hibridinių. Bet už tai dažnai jie būna kvepiantys ir įdomios formos. Žiedų gausa lb nepasižymi.
Atsakyti
QUOTE(xx @ 2012 08 30, 17:27)
Tina, kaip laikosi tavo Phalaenopsis gigantea? Lygtais pirkai.
Aš vandas jau iš lauko namo susinešiau, liko masdevalija, dendrobiai nobile, ceologyne cristata, lykastės ir vyžūnė.
Rūšinių falenopsių dažniausia mažesni žiedai, o lapai pnš kaip ir hibridinių. Bet už tai dažnai jie būna kvepiantys ir įdomios formos. Žiedų gausa lb nepasižymi.

Nauja lapeli auginas letapedis tongue.gif
Atsakyti
jau pildosi lentynos http://www.orchidejo...index.php?id=36 , o jau kokių orchidėjų prisivežę wub.gif . Kas neperka, nors seilę pavarvinkim ir pasvajokime smile.gif
Atsakyti
Kaip jūs nukerpate nužydėjusį kotą ,kotas ilgas ,iki apačios ar iki pirmo nužydėjusio narelio?
Atsakyti
QUOTE(xx @ 2012 09 01, 07:02)
jau pildosi lentynos http://www.orchidejo...index.php?id=36 , o jau kokių orchidėjų prisivežę  wub.gif . Kas neperka, nors seilę pavarvinkim ir pasvajokime  smile.gif

Negundykite doh.gif Galėtų įspėjimą prieš įeinant į puslapį parašyti, kad silpnų nervų nežiūrėti schmoll.gif Bandau įsivaizduoti, kad man nieko nereikia doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Oi Meri tikri grožiai ten, vakar aš visą dieną bandžiau išsirinkti "optimaliai" iš jų puslapėlio smile.gif Rezultate porą kartų teko keisti užsakymą, nes vakare grįžusi dar radau sau patinkančių gėlyčių biggrin.gif Beje ir šiandien dar pora gražuolių įmetė rolleyes.gif Bet aš jau viskas, pinigėlius pervedžiau, kad nebekiltų pagundų biggrin.gif Nebent sakiau vėliau, jei dar kas liks..
Atsakyti
padėtis pataisoma, rašome el.laišką ir keičiame arba pridedame.
Be pirmadienio, jie kažin ar siūs, nes paštai nedirba.
Yra duotas ir telefonas smile.gif
O ką gražaus išsirinkote?
Atsakyti
Tai jau taip ir padariau, greit bėgau rašyti laiško, kad pakeisti į norimus augaliukus, viskas OK, be problemų sutiko pakeisti smile.gif Išsirinkau sau širdžiai mielus keturis augalėlius: Dtps. Purple Martin, Phalaenopsis Mini Mark, Slc. Little Hazel ir Psychopsis Mariposa GV smile.gif Aišku dar palikau taip norimą Tetraspį C1 ir raibuolių, o dar ir katlėja geltona atsirado.. verysad.gif Žodžiu jau taupau antram užsakymui biggrin.gif
Atsakyti
Katleja1, fainus augaliukus išsirinkote bigsmile.gif Daugumos iš Jūsų pasirinkimo ir aš norėčiau, bet iš paskutiniųjų tramdausi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 08 30, 06:38)
Pas mane irgi nedidukai rūšiniai, bet būna ir didelių, jei neklystu Phalaenopsis gigantea nėra mažas ir ne hibridinis smile.gif

Turejau giganteja, bet neisgyveno g.gif
O ekuestrio ziedukai mazdaug 1.5-2cm skersmens, visai mazuciai bigsmile.gif Bet dar tokio dalyko buvau nemaciusi. Skleidziasi pirmas ziedukas ir jis toks kaip zvaigzdute, su 3 lapukais ir 3 liezuveliais, kazkas keisto biggrin.gif Parodysiu, kai pilnai issiskleis ax.gif
Atsakyti
Katleja1, o Mariposa su žiedkočiu? Jei be jo, gal neimkit prieš žiemą, geriau pavasarį. Aš turiu du, tai kur atsisiunčiau su žiedkočiu, tai keičia žiedą po žiedo, štai ką tik numetė žiedą, o jau naujas kyšo ant to pačio stiebo. O antras treti metai tinginiauja. Štai ir suprask, vienodai auginu.
Dabar svarbiausia, kad gerai supokuotu, užrašytų ant dėžės, kad stiklas, kur viršus, nes pašto darbuotojai nepasižymi kruopštumu.
Atsakyti
Galiu jau pasirodyti žiedelius, kurių savininkai iš nupigintų serijos, pirkti prieš metus, net nežinojau kaip žydės blush2.gif

user posted image

user posted image

O čia va mano vienas iš naujokų mini falenopsis:

user posted image

Mini falenospių neturėjau nei vieno, dabar per 1 mėnesį beveik visų spalvų miniukų pridovanojo wub.gif
Atsakyti