Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

mano grazuoles
1.user posted image
2.user posted image
Atsakyti
faina vanda, pasisekė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xx @ 2012 09 04, 14:39)
faina vanda, pasisekė  smile.gif

cia 2 vandos:)
Atsakyti
QUOTE(MeLady @ 2012 09 04, 14:28)
mano grazuoles

Tikros gražuolės wub.gif
Atsakyti
Vietos ant palangių jau ribotai, tai tenka persimest į miniukus ax.gif Čia naujokė (nukainuota)
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 09 04, 13:11)
Džiaugiuos pražydusia Cattleya bicolor smile.gif

Grazuole wub.gif

O as pagaliau sulaukiau, kad Senukuose nukainuotu Elegant Charm. Bet ka jie joms padare, nes neperseniausiai buvo zydincios ir grazios. blink.gif Ziedkociai nulauzyti, vazonai sulauzyti. Gal futbola zaide? Dar skydamariu aptikau. Bet viena nabage parsinesiau namo. Saknys idealios, dezinfekavau, persodinau. Turetu gyvent. Vietoj 89 litu isejo 15, nes dar pliusus nuo korteles panaudojau. Uz pilna kaina kazin ar jas kas pirko doh.gif
Atsakyti
mano siandieninis pirkinys. be phalenopsis ir dendrobium apie kitas orchideju rusis neismanau... kas zinote, pasnibzdekite jos varda, as speju, kad tai Miltonia?

user posted image

beje, ji labai kvepia... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 05 rugsėjo 2012 - 10:39
QUOTE(andorinha @ 2012 09 05, 10:37)
mano siandieninis pirkinys. be phalenopsis ir dendrobium apie kitas orchideju rusis neismanau... kas zinote, pasnibzdekite jos varda, as speju, kad tai Miltonia?

Rodosi, kad kažkas iš našlaitinių orchidėjų, bet tavo pirkinys tai super wub.gif Pats augalas ir žiedai thumbup.gif Negaliu atsižiūrėti..
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2012 09 05, 10:37)
beje, ji labai kvepia...  wub.gif

Tikrai geras pirkinukas wub.gif 4u.gif Aš taip pat manyčiau jog Miltonia smile.gif Bet reikia laukti profesionalių komentaro biggrin.gif pernai turėjau 1 miltonią, bet nepatiko jai pas mane verysad.gif
Atsakyti
turbūt teisingiau būtų vadinti Miltoniopsis, nes Miltonia žiedų forma kitokia, pvz. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 09 05, 11:58)
turbūt teisingiau būtų vadinti Miltoniopsis, nes Miltonia žiedų forma kitokia, pvz. smile.gif

pasiskaiciau apie Miltoniopsis, na ir grozis ju... panasu, kad dar viena vaika siandien isigyjau biggrin.gif tikiuosi, graziai sutarsime ir nesipyksime biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien į mano duris taip pat pasibeldė paštas, labai laukiau, įdedu visų naujokėlių foto (atleiskit, gal ir nesu l. gera fotografė, bent kol kas.. ax.gif)
Visos, absoliučiai visos, gėlytės idealios būklės, wub.gif Vos neišgriuvau pamačiusi tokius grožius.. Psychopsis ir Doritaenopsis, net su keliais žiedstiebiais, kitos su gražiais auginukais! Žodžiu orchidejos.lt šaunuoliai! 4u.gif
Tik dėl Tetrsapsio C1 ir Doritaenopsio nežinau ką daryti, jie į kiminus pasodinti, o aš nelabai mėgstu auginti kiminuose, bijau supūdyti.. Ar verta kažin dabar persodinti? Atrodo lyg ir jos šviežiai būtų pasodintos, bijau, kad po to nebūtų per daug persodinimų? g.gif Va visos mano gėlytės:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katleja1: 05 rugsėjo 2012 - 12:59