Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

evers, kokie nuostabūs žiedai wub.gif
Bandžiau su viena panašia susidraugauti, bet nelabai kas pavyko schmoll.gif Pirkau neseniai su pumpurais, ėmė ir nudžiovino, dar lapukai vienas po kito gelsta ir krenta..
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 09 02, 15:59)

Gražuolė wub.gif 4u.gif
Atsakyti
evers, kokią gražuolę auginat wub.gif
Atsakyti
Ačiū,
aš lieju tokiu intervalu kaip ir jūs, bet pamerkiu visai nakčiai doh.gif .
Dabar merksiu tikrai mažiau. Ir lauksiu žiedelių. Man tokios jos gražios, kad nedrįstu pirkti kitų, bet ryt nueisiu ir nusipirksiu kokią gražuolę baltažiedę wub.gif

QUOTE(xx @ 2012 09 02, 14:23)
SmilgaS, kaip patogiau, kai nedaug, tai galima perlieti kokius 5 kartus, bet aš savo merkiu iki 0,75 vazono aukščio kokiai 10-15 min kažkur kas 7-10 d., priklausomai nuo vazono dydžio. Didelius galima rečiau, tie ne taip greit džiūsta.
Dėl raibuolių, tai nžn ką patart. Aš pati pradėjau nuo nukainuotų. Ne tokios skausmingos pamokos. Sunku su jomis, biski kas, supuva arba žiūrėk, jau šaknys sudžiuvo. Sakyčiau daugiau dėmesio reikalaujančios, nei kitos orchidėjos.

Atsakyti
Tikrai grazus tie tetrapsiai 4u.gif
Maniskis i mano gimtadienines uzuominas atsiliepe: "Taigi sakei, kad daugiau nepirksi orchideju". Tai greiciausiai neisdegs tongue.gif Nors gal ir gerai, nes jau buvau nusprendusi daugiau neplesti kolekcijos, taciau vis uzeina noras kai pamatau kazka grazaus... blush2.gif
Atsakyti
Grizus is pajurio radau prazydusi:
[attachmentid=224455]
Papildyta:
Na o sia kvepiancia miniatiura galvoju parduot, jei atsirastu tokiu augaliuku aistruolis augintojas smile.gif

[attachmentid=224456]

[attachmentid=224457]
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 09 02, 21:52)

Kažkas nerealaus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 09 02, 22:52)
Papildyta:
Na o sia kvepiancia miniatiura galvoju parduot, jei atsirastu tokiu augaliuku aistruolis augintojas smile.gif

Labai gražios thumbup.gif
o kas ta antroji?
Atsakyti

Papildyta:

Ar čia nebus tik gražuoliukas Ornithophora radicans wub.gif ?
Atsakyti
Miniatiura yra Sigmatostalix radicans 4u.gif
Atsakyti

Nu jau koks fainuolis žiedelis wub.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyras flirt.gif
Atsakyti