Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus - 30 tema

QUOTE(Vilienė @ 2012 07 23, 10:34)
smile.gif Bet čia juk "Made in GERMANY"!!!  biggrin.gif
Mes jau pripratome prie kiniškų kainų, todėl atrodo kosmosas - o iš tikrųjų geriau tris kinus nugyvensim nei 40t kišti tik dėl "made in Germany" doh.gif

na bet pats automobilius renkiesi Made in Germany ax.gif
tai gal ne viskas auksas kas blizga?
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 07 23, 10:34)
smile.gif Bet čia juk "Made in GERMANY"!!!  biggrin.gif
Mes jau pripratome prie kiniškų kainų, todėl atrodo kosmosas - o iš tikrųjų geriau tris kinus nugyvensim nei 40t kišti tik dėl "made in Germany" doh.gif

esu piktas ant kinieciu, todel absoliuciai nepritariu tokiai nuomonei. Tikrai nera geriau 3x kiniecius pergyvent, nei viena vokieti. Nekalbant apie neptogumus ir papildomas islaidas keiciant, reiketu prisimint krizes priezastis ir nedarbo augima europoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madwifi: 23 liepos 2012 - 12:19
Sveiki,

Gal kas pakomentuotu tokius langus? Kaip vertintuete?

Plastikiniai 6 kamerų langai SI 82

SI 82 profilio langas taupo energiją, yra labai tvirtas, patrauklaus dizaino, optimaliai saugo nuo triukšmo, skersvėjo ir drėgmės. Dar vienas privalumas dėl didesnio lango rėmų gylio apkaustai sunkiau pasiekiami įsilaužėliams. SI 82 lango techninės charakteristikos: šilumos perdavimo koeficientas 0,9 W/(m²K), oro garso izoliacijos rodiklis 36 Db, nepralaidus vandeniui prie 600 Pa.

Šio lango sudedamosios dalys:
•vokiškas „Schüco“ 6 kamerų, 82 mm storio plastikinis profilis, užtikrinantis energijos taupymą;
•G-U arba Siegenia Aubi varstymo furnitūra, pasižyminti švelniu varstymu ir turinti 3 papildomas mikroventiliacijos pozicijas;
•kaip standartas naudojamas 3-jų stiklų paketas su 2 selektyviniais stiklais, kurio storis 48 mm;
•tvirtesnė 2 mm plieno armatūra;
•trijų sandarinimo plokštumų sistema, sauganti nuo garso, skersvėjo ir drėgmės.

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 07 23, 12:25)
na bet pats automobilius renkiesi Made in Germany  ax.gif

..nes esu prisiekęs žiedų valdovas doh.gif
Nors kai pažiūri į Kia ar Hiunday ir pagalvoji, kokią pažangą padarė šie gamintojai(gamintojas) per paskutinius 10-12m tai nespjaukime ir į kiniečius - ateityje tai gali būti visai įdomu. Kol kas automobilizme kitaicai žaidžia tik kaina ir surinkimu anapus muitų tvorų, neteko girdėti nė menkiausio teigiamo atsiliepimo apart kainos.
Vis tik nelyginkime saulės kolektorių ir automobilių...technologiškai tai visai kitos eilės skaičiai.
Aš nieko prieš "made in Germany" - jei kišenė ir logika leidžia norėčiau viską turėti tik "su brendinėm etiketėm".
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 07 23, 14:49)
...Nors kai pažiūri į Kia ar Hiunday ir pagalvoji, kokią pažangą padarė šie gamintojai(gamintojas) per paskutinius 10-12m tai nespjaukime ir į kiniečius - ateityje tai gali būti visai įdomu. ...

nenoreciau as to idomumo sulaukt smile.gif nebent kylant pragyvenimo lygiui kinijoj, kazkiek apsilygins darbo kaina ir bent dalis gamybos griz namo i eu ir jav.
Atsakyti
QUOTE(VilkasPilkas @ 2012 07 23, 08:29)
O tai kaip pirmam auskte, jis ore kabo ? smile.gif

Stovi pecius, is jo iseina aliucinko vamzdis ir jis per perdanga prasikisa i 2a. O tada ten jau ismurytas kaminas, to vamzdio praktiskai gaunasi max 1.5m tai mums nelabai buvo logikos muryti peciu smile.gif ir paskui dar pamata jam ruost.. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Giedruolė @ 2012 07 22, 09:28)
Na ir žinoma visų dėmesiu į visokias smulkmenas, sako eina krapštinėja žiūrinėja klausinėja, nu jam labai keistai pasirodė, nes pačiam tikrai tiek klausimų nekiltų atėjus į kieno nors statybas. Tipo apžiūrėtų bendrais bruožuos ir vsio.

Zodziu jis mano stiliaus, nes as tikrai tik bendrais bruozais.. nieko as ten labai apie tas statybas nesuprantu, man siaip smalsu kas kiek ka sumaste padare smile.gif

Tiesa gavome lentu papildyma.. aisku mes dziaugiames, bet vairuotojas ne, nes iklimpo kaip turi buti: vietoj to kad 15val butu namie, uzsisedejo pas mus iki pat 21val biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 23 liepos 2012 - 16:32
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 07 23, 16:27)

Tiesa gavome lentu papildyma.. aisku mes dziaugiames, bet vairuotojas ne, nes iklimpo kaip turi buti: vietoj to kad 15val butu namie, uzsisedejo pas mus iki pat 21val biggrin.gif

na kai namie tokia šaunia šeimininkė, galima buvo ir ilgiau užsibūti mirksiukas.gif čia dar gana greitai jis susisuko rolleyes.gif
Atsakyti
Giedruole, o jus dar sienas slifuosit pries dazyma? nes jei jos jau nuslifuotos ir paruostos tai nemazai vietu pastebejau kad siurkstus pavirsius plemais ant sienos, tai tokia siena nudazius rezultatas gali buti nedziuginantis.
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2012 07 23, 19:22)
Giedruole, o jus dar sienas slifuosit pries dazyma? nes jei jos jau nuslifuotos ir paruostos tai nemazai vietu pastebejau kad siurkstus pavirsius plemais ant sienos, tai tokia siena nudazius rezultatas gali buti nedziuginantis.

Rimtai? g.gif o kuriuose kambariuose? Reikia pasižiūrėti tadu, nes lyg ir dažymui paruošta. Dar su skudurėliu pereinu dulkes šlifavimo nuvalau prieš gruntuojant, bet šiurkštumų nepastebėjau... gal kur kaip tik nusibrozdino. Jei pasifleruotum kurioj pusėj ieškoti tai rytoj paieškočiau. Gal mano reikalavimai jau atbukę biggrin.gif
Atsakyti
Nepraėjo nė savaitė po meet'o, o Lokys šiurkščių sienų nepamiršo...ot kur atmintis gera 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Iš kitos pusės aš šitų dalykų nesureikšminu per daug... Na nebent jau labai akį rėžtų. Tikiu Lokys nepatingės ir primins man apie brokus smile.gif ne atmintis gera, o šnabės per mažai buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruolė: 23 liepos 2012 - 20:26
QUOTE(Giedruolė @ 2012 07 23, 21:25)
ne atmintis gera, o šnabės per mažai buvo biggrin.gif

Tipo dar bonkelę ir prisiminimai dar po savaitės butų parėję? lotuliukas.gif
Atsakyti