Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus - 30 tema

QUOTE(Vilienė @ 2012 07 23, 21:19)
Nepraėjo nė savaitė po meet'o, o Lokys šiurkščių sienų nepamiršo...ot kur atmintis gera 4u.gif  lotuliukas.gif

O ką veikti, malonius dalykus visada smagu prisiminti....... biggrin.gif .
Gal, Lokys ir nukrapštė kur nors pas Giedruole, kad vėliau galėtų parodyti.
Aš tai niekur nekrapčiau, tik palėpėje kai ką pasikavojau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 07 23, 22:55)
O ką veikti, malonius  dalykus visada smagu prisiminti....... biggrin.gif .
Gal, Lokys ir nukrapštė kur nors pas Giedruole, kad vėliau galėtų parodyti.
Aš tai niekur nekrapčiau, tik palėpėje kai ką pasikavojau. biggrin.gif

blink.gif g.gif blink.gif
rytoj turėsiu papildomų darbų kaip suprantat lotuliukas.gif
Atsakyti
O mano sios savaites uzduotis sudelioti laiptus ant popieriaus, bet kad uzduotis sunki, labai noreciau su tarpine aikstele, bet itariu nesigaus sad.gif

Ir dar bandysim visus tinklus i nama nuvesti ir drenaza, bet turbut irgi bokato negausim smile.gif
Atsakyti
Giedruole, Viliene, kur pirkot siltas lauko duris?
Atsakyti
A&D, man atrodo durų fabrike...čia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pingvikas @ 2012 07 24, 09:06)
A&D, man atrodo durų fabrike...čia wink.gif

Viliau, patenkintas durim? su kuo ten fabrike reiktu sneketis..
Atsakyti
Pavasary truputi keikiau - sunkiai darinojosi, kažkas iš dirbančių vienas buvo atidaręs ir kaip reikiant neuždaręs per didžiuosius šalčius- teko gal 5l ledo iškapoti atsuktuvu kad kažkaip atidaryti o paskui uždaryti doh.gif aišku ledas(kondensatas iš patalpų!!!!) nenutirpo be pasekmių...bet vieną dieną Gytis kaiminystėje kažkam dėjo duris ir pats užsuko pažiūrėti (ot sutapimas - paradinės dieną prieš užrakinom ir nebegalėjom atrakinti, čia įtariu dėl susivartymo spynos tritaškės užsispaudė) tai sureguliavo vyrius ir dabar varstosi ir rakinėjasi kaip naujos. Be to pažadėjo jas perdažyti (tipo ryte iškabina o vakare jau kaip naujos) - ne visos atlaikė peckelių įtaką doh.gif nors ir buvom apsukę streču. Todėl dabar nesigailiu kad su fabriku bendravom, manau galiu rekomenduoti. Tik dabar kitaip dažyčiau - tik high gloss'u, o ir spalvą nelabai pataikėme - Giedruolės durys truputi simpatiškiau atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 07 24, 11:09)
Pavasary truputi keikiau - sunkiai darinojosi, kažkas iš dirbančių vienas buvo atidaręs ir kaip reikiant neuždaręs per didžiuosius šalčius- teko gal 5l ledo iškapoti atsuktuvu kad kažkaip atidaryti o paskui uždaryti doh.gif  aišku ledas(kondensatas iš patalpų!!!!) nenutirpo be pasekmių...bet vieną dieną Gytis kaiminystėje kažkam dėjo duris ir pats užsuko pažiūrėti (ot sutapimas - paradinės dieną prieš užrakinom ir nebegalėjom atrakinti, čia įtariu dėl susivartymo spynos tritaškės užsispaudė) tai sureguliavo vyrius ir dabar varstosi ir rakinėjasi kaip naujos. Be to pažadėjo jas perdažyti (tipo ryte iškabina o vakare jau kaip naujos) - ne visos atlaikė peckelių įtaką doh.gif  nors ir buvom apsukę streču.  Todėl dabar nesigailiu kad su fabriku bendravom, manau galiu rekomenduoti. Tik dabar kitaip dažyčiau - tik high gloss'u, o ir spalvą nelabai pataikėme - Giedruolės durys truputi simpatiškiau atrodo.

perdažysim 4u.gif
v
Atsakyti
Gavau samatas pamatu ir taip pat ivairiu pastabu. Turiu du klausimus jums:

1. Polio grezinio gylis.

Konstruktorius remdamas geologiniais matavimais paskaiciavo grezinio gyli 1.3m, skersmuo 0.45 m. Vadinasi po zeme turime 1.65m (einant link pavirsiaus: 1.3m polis + 0.05m putplastis + 0.3m rostverkas = 1.65m).

V.Bingelis kategoriskai - "1.3 m grezinys yra per mazai, darom grezini 2m ir bus tikrai gerai smile.gif Geologija ziurejo sako taip tikrai geras gruntas, bet 1.3m mazai. Juostiniams pamatams darom 1.7m, O padare 2m pasieksime tvirciausia grunta. "

Prikabinu vieno is grezinio lentele, kitas grezinis praktiskai identiskas:
user posted image

Konstruktorium pasitikiu, taciau SM forumuose matau Bingeliu taip pat pasitiki. Net jei klausyt Bingelio turetu uztekti 1.7m pasiekti tvirciausia grunta.

Q. Mano klausimas koks pas jumi poliu gylis skaiciuojant nuo rostverko apacios. (idomiausia tu zmoniu asakymai pas ka yra geras gruntas).

2. Rostverko siltinimas.

Ar tikrai yra didelis blogis U formos rostverkas, t.y. putplastis ne per visa rostverka:
user posted image

Lyginant su sekanciu:
user posted image

Vel visu rekomenduotinas Bingelis sako jei lies tai tik U formos (1 variantas).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilkasPilkas: 24 liepos 2012 - 11:27
QUOTE(VilkasPilkas @ 2012 07 24, 11:19)

Vel visu rekomenduotinas Bingelis sako jei lies tai tik U formos (1 variantas).

taip, jis apie si mazga masto senamadiskai. Polista ir kitos biski apsiviestusios imones tokiu klausimu nebekelia. Bet zinau, kad jis nedarys normaliai, zinau,ir man ta sake
Atsakyti
Apie pamatus nenusimanau, todėl tyliu.... smile.gif

Galiu tik apie grindų betonavimą pasakoti online biggrin.gif Kaip tik vyksta darbai. Dirba rekomenduoti betonuotojai (ačiū SM senbuviams), tik kaip visada su tiekimu nesklandumai.... Nuleistos padangos, užklimpimai ir pan. dalykai...
Atsakyti
teisingai masto tas Bingelis (nepazystu)-ir del formos ir del gylio.Toks pamatas aktualus jei apdaila klinkeris, jei tinkas ant polistirolo -isvis pats papr . pamatas be jokiu skelimu.Siaip teoriskai imanomas ir antras variantas-bet poliu skersmuo turetu virsyt rostverko skersmeni , kad normaliai kabintusi abu pamateliai.
Atsakyti