Įkraunama...
Įkraunama...

Sloga,nosies užgulimas, III tema

QUOTE(danka @ 2012 11 22, 11:28)
Tiesa, dabar jau nakti miegot ta sloga netrukdo visiskai, atrodo kad jos ir nera kai miega, anksciau tai reikedavo zadint nakti, valyt nosi, nes blaskydavos, sunku budavo miegot labai  ax.gif

turiu klausimeli.o tie adenoidai neatauga.nes mums irgi reikia operuot bet loriste sake kad gali ir ataugti is naujo.gal trupai galite parasyti kiek viskas trumka ir po kiek dienu paleidzia is ligonines
Atsakyti
mano dukra irgi Sakalinsko kliente-paciente biggrin.gif
tiesa, apie operacija jis nekalba
motyvuoja, kad su klausa viskas gerai
kiekviena karta skiria naujus vaistus (geriamus arba purškiamus) ax.gif

siaip operuoti nenoriu
labai tikiuosi, kad "isaugs" tuos adenoidus 4u.gif

pagrindinis vaistas nuo adenoidu yra tik namu rezimas
visa kita turbut tik mamos nervams nuraminti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sūpynės: 22 lapkričio 2012 - 10:51
Dieve dieve kiek prisiskaiciau ir su siaubu galvoju apie ateiti.mano sunui tuoj 3metai.tik si rudieni prad eit i darzeli.bet per men nueina tik 8 dienas.paskutini karta prasirgom dvi sav nuejom i darzeli 3 dienas i vel pulinga sloga.duodavau sinupreta.tai tik tiek kad ta sloga bega ir bega ir galo nemaryti.geltona nevandeninga bet ir ne super tirsta.vakar jau prad duoti antibiotikus nes ir kosulys prasidejo.vis tikiyosi kad pasveiks ir nebesirgs.kaip ta imunoteta pakelti.bet tiek cia prisiskaiciau kad be.sansu cia issigyditi tas slogas.o jei ir pagis- kelios dienos arze ir vel.o kaip darbas.as ieskausi bet net jei ir rasiu kas mane laikys su tokiais sirgimais
Atsakyti
QUOTE(uogyte111 @ 2012 12 10, 08:44)
Dieve dieve kiek prisiskaiciau ir su siaubu galvoju apie ateiti.mano sunui tuoj 3metai.tik si rudieni prad eit i darzeli.bet per men nueina tik 8 dienas.paskutini karta prasirgom dvi sav  nuejom i darzeli 3 dienas i vel pulinga sloga.duodavau sinupreta.tai tik  tiek kad ta sloga bega ir bega ir galo nemaryti.geltona nevandeninga bet ir ne super tirsta.vakar jau prad duoti antibiotikus nes ir kosulys prasidejo.vis tikiyosi kad pasveiks ir nebesirgs.kaip ta imunoteta pakelti.bet tiek cia prisiskaiciau kad be.sansu cia issigyditi tas slogas.o jei ir pagis- kelios dienos arze ir vel.o kaip darbas.as ieskausi bet net jei ir rasiu kas mane laikys su tokiais sirgimais

Na galiu pasakyt iš savo patirties: labai šiais laikais vaikus puola įvairus parazitai... ir deja bet poliklinikose nelabai imanoma atlikti tokiu tyrimu, kur juos matyti. Musu mazoji pernai, kai jai buvo ~2,5 metu istisai buvo pulinga sloga praktiskai nuo rudens pradzios iki ziemos galo.. As kai negalejau susitaikyti su gydytojais, kad gal alergine gal dar kokia sloga ir padet negalim, nes kaip ir viskas gerai jai rodo tyrimai... ieskojau netradiciniu gydymu. Ir aisku pas ja buvo organizme net 7 rusiu parazitai, siaip ne taip ju atsikratem... ir siemet tfu tfu niekas nepuola, jei truputi pakostim, tai labai lengvai ir greit praeina.
Na aisku reik pirmiausia suprasti, kad parazitai tai ziaurus priesai imunitetui, todel ir nieka nepasveiksi...
Bet cia tokia tema, kur nenoriu plestis, nes zinau, kad kaip bebutu gaila labai daug mamu galvoja, kad tai nesamone ir geriau jau girdo cheminius vaistus ar dar kaip nors alina vaikucius....
Sveikatos visiems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TomaKa: 10 gruodžio 2012 - 09:45
QUOTE(uogyte111 @ 2012 12 10, 07:44)
Dieve dieve kiek prisiskaiciau ir su siaubu galvoju apie ateiti.mano sunui tuoj 3metai.tik si rudieni prad eit i darzeli.bet per men nueina tik 8 dienas.paskutini karta prasirgom dvi sav  nuejom i darzeli 3 dienas i vel pulinga sloga.duodavau sinupreta.tai tik  tiek kad ta sloga bega ir bega ir galo nemaryti.geltona nevandeninga bet ir ne super tirsta.vakar jau prad duoti antibiotikus nes ir kosulys prasidejo.vis tikiyosi kad pasveiks ir nebesirgs.kaip ta imunoteta pakelti.bet tiek cia prisiskaiciau kad be.sansu cia issigyditi tas slogas.o jei ir pagis- kelios dienos arze ir vel.o kaip darbas.as ieskausi bet net jei ir rasiu kas mane laikys su tokiais sirgimais

Pabandykit kolargoli nuo pulingos slogos. Jis gaminamas.
Atsakyti
Sakykit, o kiek ilgai beneocin galima naudoti? As asmeniskai esu pati naudojus kazkada, turejau problemu su nosim, tikrai super tepaliukas. Bet del vaiko nezinau...
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2012 12 10, 10:43)
Na galiu pasakyt iš savo patirties: labai šiais laikais vaikus puola įvairus parazitai... ir deja bet poliklinikose nelabai imanoma atlikti tokiu tyrimu, kur juos matyti. Musu mazoji pernai, kai jai buvo ~2,5 metu istisai buvo pulinga sloga praktiskai nuo rudens pradzios iki ziemos galo.. As kai negalejau susitaikyti su gydytojais, kad gal alergine gal dar kokia sloga ir padet negalim, nes kaip ir viskas gerai jai rodo tyrimai... ieskojau netradiciniu gydymu. Ir aisku pas ja buvo organizme net 7 rusiu parazitai, siaip ne taip ju atsikratem... ir siemet tfu tfu niekas nepuola, jei truputi pakostim, tai labai lengvai ir greit praeina.
Na aisku reik pirmiausia suprasti, kad parazitai tai ziaurus priesai imunitetui, todel ir nieka nepasveiksi...
Bet cia tokia tema, kur nenoriu plestis, nes zinau, kad kaip bebutu gaila labai daug mamu galvoja, kad tai nesamone ir geriau jau girdo cheminius vaistus ar dar kaip nors alina vaikucius....
Sveikatos visiems 4u.gif

Gal galima placiau apie tuos parazitus? kaip issiaiskinot? 4u.gif
Atsakyti
Ką naudojat tirštai slogai skystinti (sinusitas), jei jau Actided vartojom ir Sinupret 14 d. gėrėm, vis tiek neskystėja, tiršta, o išpučia daug.
Atsakyti
QUOTE(Sellija @ 2012 12 20, 17:48)
Ką naudojat tirštai slogai skystinti (sinusitas), jei jau Actided vartojom ir Sinupret 14 d. gėrėm, vis tiek neskystėja, tiršta, o išpučia daug.

Kiek vaikučiui metų? Gelomyrtol vaikiškas tikrai mums kurį laiką padėdavo suskystinti (jei kapsulę prarytų) smile.gif .
Atsakyti
3,5 m., kapsulytės nepraryja, bet sakė galima ją prakąsti, tai kaip tik savaitę vartojom Gelomyrtol 20 kapsulyčių ir sutuacija vis tiek tokia pat kaip ir prieš visus 3 vaistus...
Atsakyti
QUOTE(Sellija @ 2012 12 27, 12:45)
3,5 m., kapsulytės nepraryja, bet sakė galima ją prakąsti, tai kaip tik savaitę vartojom Gelomyrtol 20 kapsulyčių ir sutuacija vis tiek tokia pat kaip ir prieš visus 3 vaistus...

Šiaip jų tikrai geriau neardyti, instrukcijoje nebereikalo ir rašo, kad tai negalima daryti schmoll.gif . Visų pirma, jų veikimas neaišku koks pasidaro, antra, jos žiauriai dirgina skrandį, dėl to jos ir yra neirios skrandyje. Mano sūnus pirmą kapsulę netyčia prakando, tai pusę dienos šnekėjo, kad jam pilvą skaudą. Antrą netyia vėl prakando, tai aš nurijau (nes ir pati tuomet sirguliavau, tai galvojau, kad gal padės) ir ką, visą dieną skrandį man skaudėjo, rūgštis kilo ir riaugėjau eukaliptu, fui, net ir dabar šlykštu pasidarė unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(vipa @ 2012 11 21, 09:55)
<...>
Dar patiko Eugenijus Lesinskas iš Fabijoniškių sveikatos centro (www.fabai.lt) irgi labai išsamiai ir nuodingiai ištyrė  4u.gif .

O mums nieko netyrė, tik apžiūrėjo ir viskas g.gif Pasakė, kad adenoidai 1-2 laipsnio ir kolkas operauoti nereikia...

QUOTE(Sūpynės @ 2012 11 22, 10:50)
<...> pagrindinis vaistas nuo adenoidu yra tik namu rezimas
visa kita turbut tik mamos nervams nuraminti

Na, tas tai taip, bet ką daryti su darbu - juk iš kažko gyventi reikia...?
Negi būti bedarbe ir sėdėt namie? g.gif doh.gif

QUOTE(Neringiux @ 2012 12 10, 10:21)
Pabandykit kolargoli nuo pulingos slogos. Jis gaminamas.

Mums, deja, ir šis ne ką padeda sad.gif
Atsakyti