Įkraunama...
Įkraunama...

Sloga,nosies užgulimas, III tema

QUOTE(Forgete @ 2013 04 12, 23:16)
tai gal jum tie visi pneumo skiepai padetu? mano vyresnis istisai bakterine sloga turedavo, gauna antibus savaite paeina ir vel per naujja. paskiepinau pneumo23 ir negaliu atsidziaugt jau kelinti metai.

Pasiskiepijome gruodžio mėnesį jau mirksiukas.gif . Kad kažkiek lengviau tapo, tai tikrai, bet visiškai sloga neišnyko doh.gif . Rytais visada nors vieną kartą išpučia nemažai, dėl to ir kosėja šiek tiek vis. Dieną jau kaip ir beveik nebėra. Gal po skiepo turi daugiau praeiti g.gif .
Šiaip kaupiamės morališkai nosies endoskopo tyrimui, nes man keista, kad net ir nesant slogai dienos metu kairėje nosies pusėje prapūtimas yra žymiai mažesnis, nei dešiniosios. Gal dar kažkas yra, ko net nežinau unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vipa: 13 balandžio 2013 - 10:30
Ir alerginė sloga, ir įprastinė gali būti - juk su adenoidų pašalinimu nesustiprinsime imuniteto. Tiesiog ta sloga turi būti valdoma, o ne pūlinga, žalsva ir su mėnesį trunkančais ausų uždegimais (teko ne kartą turėtų tokį "džiaugsmelį). Gali ir bakterija gyventi nosyje - bet reikia labai atidžiai pasėlį imti - mažiausiai 10 dienų turi būti praėję po antibų gėrimo. Tada gal ir užaugtų, galėtų tinkamai sunaikinti
Atsakyti
sveiki ir mes norim pasidaliti savo bedomis su sloga, mano mergytei 3m 4men ir mes turime istisai begancia nosi, nuo dvieju metu prasidejo slogyte kai tik prasideda ruduo tai taip istisai iki pavasario sloguojam, vasara lygtais ji dingsta tai siemet jau nebezinodama ka daryt, jokie jau vaistai nuo slogytes nepadeda tai gydytoja issiunte i klinikas isitirt, kas musms cia darosi, tai rezultatai tokie kad mes turime kaskokai tai bakterija kurios jokiais vaistai nepagydysim, paziurejo adenoidus jie sako nera dideli bet vistiek norint panaikinti ta bakterija reikia isioperuoti adenoidus ir angina, ir sako jei nenaikinsim tos bakterijos gali pradet kenkti sirdutei sanariams ir pan, tai ir nelabai supratau nei mes angina kokia sirgdavom nei labai karsciuodavom, tiesiog istisai sloga zalia bego tai padekit man suprast ta bakterija taip iseina apsigyvenusi ant adenoidu ir anginos?
Atsakyti
QUOTE(aurelis @ 2013 05 14, 21:51)
sveiki ir mes norim pasidaliti savo bedomis su sloga, mano mergytei 3m 4men ir mes turime istisai begancia nosi, nuo dvieju metu prasidejo slogyte kai tik prasideda ruduo tai taip istisai iki pavasario sloguojam, vasara lygtais ji dingsta tai siemet jau nebezinodama ka daryt, jokie jau vaistai nuo slogytes nepadeda tai gydytoja issiunte i klinikas isitirt, kas musms cia darosi, tai rezultatai tokie kad mes turime kaskokai tai bakterija kurios jokiais vaistai nepagydysim, paziurejo adenoidus jie sako nera dideli bet vistiek norint panaikinti ta bakterija reikia isioperuoti adenoidus ir angina, ir sako jei nenaikinsim tos bakterijos gali pradet kenkti sirdutei sanariams ir pan, tai ir nelabai supratau nei mes angina kokia sirgdavom nei labai karsciuodavom, tiesiog istisai sloga zalia bego tai padekit man suprast ta bakterija taip iseina apsigyvenusi ant adenoidu ir anginos?

laba, kaip mes vargstam su slogom, tai kazkas baisaus, pernai liepos menesi isoperavom adenoidus, tai pagerejimas buvo porai menesiu, po to vel ilgos, zalios slogos, nosies uzburkimas.
idomu kokia jums bakterija rado, eme tepineli is nosiarykles?
koki gydyma jums paskyre?
Atsakyti
QUOTE(icz @ 2013 05 15, 12:22)
laba, kaip mes vargstam su slogom, tai kazkas baisaus, pernai liepos menesi isoperavom adenoidus, tai pagerejimas buvo porai menesiu, po to vel ilgos, zalios slogos, nosies uzburkimas.
idomu kokia jums bakterija rado, eme tepineli is nosiarykles?
koki gydyma jums paskyre?

mums rado streptokoko pneumonija taip lygtais vadinasi ta bakterija, mums eme is nosytes tepinely, ir is venos krauja paeme. O gydymo jokio siai bakterijai panaikinti nera reikia operoti adenoidus ir dar sake kad angina to paciu reiketu, bet mes dar nenuspredem ka darysim dar bandysim pas kita gydytoja pasikonsultuoti.
Atsakyti
QUOTE(aurelis @ 2013 05 16, 15:52)
mums rado streptokoko pneumonija taip lygtais vadinasi ta bakterija, mums eme is nosytes tepinely, ir is venos krauja paeme. O gydymo jokio siai bakterijai panaikinti nera reikia operoti adenoidus ir dar sake kad angina to paciu reiketu, bet mes dar nenuspredem ka darysim dar bandysim pas kita gydytoja pasikonsultuoti.

Jei vaiko nekamuoja chroniškos pūliuose sumirkę tonzilės ir pūlingi tonzilitai, tonzilių rimti loristai tikrai nerekomenduoja šalinti iki 5-6 m. Mums viskas buvo tas pats kas ir jums, tik tonzilės pūliuose sumirkę, tai po adenoidų, vėliau po tonzilių pašalinimo prasidėjo labai dažni virusiniai bronchitai, pneumonijos ir ko pasekoje -bronchinė astma verysad.gif

Jūs būtinai ištirkit vaikui alergenus įkvepiamus iš kraujo visą paletę ir tepinėlį iš nosiaryklės dėl alerginės slogos, pasėlį kaip supratau jau paėmė.Ir dar IMg E . Tai, ką papasakojot, panašu į alerginę slogą, gal žolės kokios nors žydinčios tuo metų laiku alergizuoja, o streptokoką pneumonija daug kas turi, ne pas visus jis bujoja, jums bujoja, todėl slogos apsunkintos, sunkios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėtrė: 11 birželio 2013 - 23:12
QUOTE(vėtrė @ 2013 06 12, 00:02)
Jei vaiko nekamuoja chroniškos pūliuose sumirkę tonzilės ir pūlingi tonzilitai, tonzilių rimti loristai tikrai nerekomenduoja šalinti iki 5-6 m. Mums viskas buvo tas pats kas ir jums, tik tonzilės pūliuose sumirkę, tai po adenoidų, vėliau po tonzilių pašalinimo prasidėjo labai dažni virusiniai bronchitai, pneumonijos ir ko pasekoje -bronchinė astma verysad.gif

Jūs būtinai ištirkit vaikui alergenus įkvepiamus iš kraujo visą paletę ir tepinėlį iš nosiaryklės dėl alerginės slogos, pasėlį kaip supratau jau paėmė.Ir dar IMg E . Tai, ką papasakojot, panašu į alerginę slogą, gal žolės kokios nors žydinčios tuo metų laiku alergizuoja, o streptokoką pneumonija daug kas turi, ne pas visus jis bujoja, jums bujoja, todėl slogos apsunkintos, sunkios 4u.gif

Kad mums prasideda sloga kaitik niekas nezydi rudeny dazniausiai ir taip visa ziema prasloguojam, ir aciu uz patarima bet jau vakar mus atliko adenoidu operacija, kaska daryt ja pervelu, dabar bus matyt ar padejo ar tik pabloginom situacija sita operacija
Atsakyti
QUOTE(aurelis @ 2013 05 14, 21:51)
adenoidus jie sako nera dideli bet vistiek norint panaikinti ta bakterija reikia isioperuoti adenoidus ir angina, ir sako jei nenaikinsim tos bakterijos gali pradet kenkti sirdutei sanariams ir pan, tai ir nelabai supratau nei mes angina kokia sirgdavom nei labai karsciuodavom, tiesiog istisai sloga zalia bego tai padekit man suprast ta bakterija taip iseina apsigyvenusi ant adenoidu ir anginos?

Streptokokas pneumonija labiausiai bujoja tonzilėse, net nereikia ir sirgti, tonzilių nišose būna pūlių kapšai, plika akim nematoma,tik operacijos metu išlenda visas grožis. Jums rašiau šį komentarą, net nesapnavau kaip ši bėda dar tą pačią dieną mus palies doh.gif Staiga sukarščiavo mano 45m vyras, ko pasekoje po 3 d, pradėjo tinti veidas, pradėjo šlapintis su krauju ir vis mažiau. Diagnozė-dėl streptokokinės infekcijos,sėdinčios didelėse tonzilėse(jis per 10 m metų niekada nesirgo tonzilitu) išsivystė lėtinis inkstų nepakankamumas ir ūmus glomerulo nefritas. Po dviejų dienų vyrui šalins tonziles kaip streptokoko šaltinį ir priežąstį, sukėlusią tokią baisią ligą.Taip, kad laiku nepašalintos tonzilės kaip lėtai tiksinti bomba, kuri su metais gadina širdį ir inkstus. Loristai stengiasi nepašalinti tonzilių, apkarpyti, bent jau iki 6 m, t.y. kol nesusiformuoja natūralus vaiko imunitetas. Ir mano sūnėnui tonzilėse operuojant rado pūlių kapšus, žiūrėsim, ar ras juos mano vyrui g.gif Daktarė nefrologė dar davė tokį komentarą, kad gerai buvo tiems, kuriems tarybiniais laikais daug maž kas antram tas tonziles išrankiodavo...

QUOTE(aurelis @ 2013 06 13, 21:44)
Kad mums prasideda sloga kaitik  niekas nezydi rudeny dazniausiai ir taip visa ziema prasloguojam, ir aciu uz patarima bet jau vakar mus atliko adenoidu operacija, kaska daryt ja pervelu, dabar bus matyt ar padejo ar tik pabloginom situacija sita operacija

Pamatysit, nieko ta adenoidų operacija jums nepablogins, lengviau kvėpuosit, tik jie turi savybę ataugti ax.gif O jei alergija dulkių erkei, tai visai tikėtina, kad nuo rudens vaikai daugiau laiko praleidžia patalpoje, prasideda šildymo sezonas, visko gali būti. Na, bet jei norėsit, pas alergologą pasikonsultuosit. Mano dukrą nuo 3,5 mėn pradėjo kamuoti ilgos žalios slogos.Iš pradžių kaip ir jūs, šalinom adenoidus, po metų tonziles(adenoidai jau buvo ataugę), nes pūlingos anginos jau stipriai suvarė imunitetą, tada virusiniai bronchitai...gal tik 5,5 metų išaiškinau, kad jai yra alerginė sloga, dariau alergenus, Img E 4000 buvo, vietoj 90 - reziume alergija dulkių erkei ir nustekentas imunitetas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2013 07 01, 22:54)
Streptokokas pneumonija labiausiai bujoja tonzilėse, net nereikia ir sirgti, tonzilių nišose būna pūlių kapšai, plika akim nematoma,tik operacijos metu išlenda visas grožis. Jums rašiau šį komentarą, net nesapnavau kaip ši bėda dar tą pačią dieną mus palies doh.gif Staiga sukarščiavo mano 45m vyras, ko pasekoje po 3 d, pradėjo tinti veidas, pradėjo šlapintis su krauju ir vis mažiau. Diagnozė-dėl streptokokinės infekcijos,sėdinčios didelėse tonzilėse(jis per 10 m metų niekada nesirgo tonzilitu) išsivystė lėtinis inkstų nepakankamumas ir ūmus glomerulo nefritas. Po dviejų dienų vyrui šalins tonziles kaip streptokoko šaltinį ir priežąstį, sukėlusią tokią baisią ligą.Taip, kad laiku nepašalintos tonzilės kaip lėtai tiksinti bomba, kuri su metais gadina širdį ir inkstus. Loristai stengiasi nepašalinti tonzilių, apkarpyti, bent jau iki 6 m, t.y. kol nesusiformuoja natūralus vaiko imunitetas. Ir mano sūnėnui tonzilėse operuojant rado pūlių kapšus, žiūrėsim, ar ras juos mano vyrui g.gif Daktarė nefrologė dar davė tokį komentarą, kad gerai buvo tiems, kuriems tarybiniais laikais daug maž kas antram tas tonziles išrankiodavo...
Pamatysit, nieko ta adenoidų operacija jums nepablogins, lengviau kvėpuosit, tik jie turi savybę ataugti ax.gif  O jei alergija dulkių erkei, tai visai tikėtina, kad nuo rudens vaikai daugiau laiko praleidžia patalpoje, prasideda šildymo sezonas, visko gali būti. Na, bet jei norėsit, pas alergologą pasikonsultuosit. Mano dukrą  nuo 3,5 mėn pradėjo kamuoti ilgos žalios slogos.Iš pradžių kaip ir jūs, šalinom adenoidus, po metų tonziles(adenoidai jau buvo ataugę), nes pūlingos anginos jau stipriai suvarė imunitetą, tada virusiniai bronchitai...gal tik 5,5 metų išaiškinau, kad jai yra alerginė sloga, dariau alergenus, Img E 4000 buvo, vietoj 90 - reziume alergija dulkių erkei  ir nustekentas imunitetas unsure.gif

Mes jau pora savaiciu kaip pasidareme adenoidu operacija, siuo metu viskas gerai sloga dingusi, matysi kaip bus veliau, o kaip jus ir kalbejote tai taip pat ir mums sake gyd jeigu nepanaikinsim tos bakterijos laikui einant si bakterija prades kenkti sirdziai inkstams ir t.t
Atsakyti
Sveikos smile.gif mano 8men mazyliui jau dvi savaites kaip nesibaigia sloga. 4 dienas ir karsciavo..valauir su juros vandenuku,lasinu eufobrium,po to pakeiciau i vibrocil,kaskart atsiurbiu (asaru daugybe buna, jau net i burnyte neleidzia vitamino D ilasint, nes galvoja turbut,kad vel prie nosiuko lysiu), o rezultatas 0...kiek laiko yra normalu, kad tesiasi sloga? tiesa,ar gali tam tureti itakos dygstantys dantukai?
Atsakyti
QUOTE(EgleJo @ 2013 07 22, 12:15)
Sveikos  smile.gif  mano 8men mazyliui jau dvi savaites kaip nesibaigia sloga. 4 dienas ir karsciavo..valauir su juros vandenuku,lasinu eufobrium,po to pakeiciau i vibrocil,kaskart atsiurbiu (asaru daugybe buna, jau net i burnyte neleidzia vitamino D ilasint, nes galvoja turbut,kad vel prie nosiuko lysiu), o rezultatas 0...kiek laiko yra normalu, kad tesiasi sloga? tiesa,ar gali tam tureti itakos dygstantys dantukai?

o kokia sloga? Jei tasi skaidri, tai gali buti del dantu ir testis laaabai ilgai smile.gif
Atsakyti
aha skaidri..buvom nuleke iki daktaru,nusiunte pas LOR, tai sake nuo dantuku ir tesis laaabai ilgai kaip ir minejote, nes pasirodo visi 8 dantukai dygsta blink.gif doh.gif
Atsakyti