QUOTE(aurelis @ 2013 05 14, 21:51)
adenoidus jie sako nera dideli bet vistiek norint panaikinti ta bakterija reikia isioperuoti adenoidus ir angina, ir sako jei nenaikinsim tos bakterijos gali pradet kenkti sirdutei sanariams ir pan, tai ir nelabai supratau nei mes angina kokia sirgdavom nei labai karsciuodavom, tiesiog istisai sloga zalia bego tai padekit man suprast ta bakterija taip iseina apsigyvenusi ant adenoidu ir anginos?
Streptokokas pneumonija labiausiai bujoja tonzilėse, net nereikia ir sirgti, tonzilių nišose būna pūlių kapšai, plika akim nematoma,tik operacijos metu išlenda visas grožis. Jums rašiau šį komentarą, net nesapnavau kaip ši bėda dar tą pačią dieną mus palies

Staiga sukarščiavo mano 45m vyras, ko pasekoje po 3 d, pradėjo tinti veidas, pradėjo šlapintis su krauju ir vis mažiau. Diagnozė-dėl streptokokinės infekcijos,sėdinčios didelėse tonzilėse(jis per 10 m metų niekada nesirgo tonzilitu) išsivystė lėtinis inkstų nepakankamumas ir ūmus glomerulo nefritas. Po dviejų dienų vyrui šalins tonziles kaip streptokoko šaltinį ir priežąstį, sukėlusią tokią baisią ligą.Taip, kad laiku nepašalintos tonzilės kaip lėtai tiksinti bomba, kuri su metais gadina širdį ir inkstus. Loristai stengiasi nepašalinti tonzilių, apkarpyti, bent jau iki 6 m, t.y. kol nesusiformuoja natūralus vaiko imunitetas. Ir mano sūnėnui tonzilėse operuojant rado pūlių kapšus, žiūrėsim, ar ras juos mano vyrui

Daktarė nefrologė dar davė tokį komentarą, kad gerai buvo tiems, kuriems tarybiniais laikais daug maž kas antram tas tonziles išrankiodavo...
QUOTE(aurelis @ 2013 06 13, 21:44)
Kad mums prasideda sloga kaitik niekas nezydi rudeny dazniausiai ir taip visa ziema prasloguojam, ir aciu uz patarima bet jau vakar mus atliko adenoidu operacija, kaska daryt ja pervelu, dabar bus matyt ar padejo ar tik pabloginom situacija sita operacija
Pamatysit, nieko ta adenoidų operacija jums nepablogins, lengviau kvėpuosit, tik jie turi savybę ataugti

O jei alergija dulkių erkei, tai visai tikėtina, kad nuo rudens vaikai daugiau laiko praleidžia patalpoje, prasideda šildymo sezonas, visko gali būti. Na, bet jei norėsit, pas alergologą pasikonsultuosit. Mano dukrą nuo 3,5 mėn pradėjo kamuoti ilgos žalios slogos.Iš pradžių kaip ir jūs, šalinom adenoidus, po metų tonziles(adenoidai jau buvo ataugę), nes pūlingos anginos jau stipriai suvarė imunitetą, tada virusiniai bronchitai...gal tik 5,5 metų išaiškinau, kad jai yra alerginė sloga, dariau alergenus, Img E 4000 buvo, vietoj 90 - reziume alergija dulkių erkei ir nustekentas imunitetas