QUOTE(LinaNerijus @ 2012 09 09, 17:35)
Ka tie gydytojai. Mes siaubingai vargstame su sloga. Buvo ,kad dvi sav. vaikas visai neprakvepavo. Nakti springdavo ir t.t net i ligonine vezem, tai mums pasake, ko jus norite mes vaikui nosies neatkisim...Poliklinikoj tie patys vaistai imuvach, juodi lasiukai, vibrocil ir t.t net vemt nuo ju vercia, tik dar pablogino situacija, uztrombavo vaikui nosi baisiausiai. Isgyjom tik nieko neduodami, sutelke kantrybe laukti . Aisku mums ir vel sloga, pulinga ir t.t pasimete nzn ka daryti. Poliklinika net negirdi ko mes prasom, kad gal paseli padarykit, gal jam adenoidai..nenoriu net komentuoti ju atsakymu. Tiesa ta,kad eini su sloguojanciu vaiku pas gydytoja, prasai pagalbos ir jautiesi kaltas. Eisime pas loristus mokamus,reikia vaikui padeti, negalime lankyti darzelio. Tik skaudziausia tame, kodel turime eiti i privacia, kodel taip apatiskai ziuri musu poliklinikos. Sunui trys su puse metu. Sakykite, gal kas turejote tokia baisia sloga. Pradzia slogos kaip visu, o po 10 dienu prasideda visiskas nosies uzgulimas, kai jau niekas nebebega, o kvepuoti negali.
Laba. Skaitau Jusu zinute - ir pries akis mano sunus - jis jau uzaugo, bet problemos buvo tokios pat, sloga paprastai nepraeidavo pereidavo I pulinga, tad 5 metu naikinome adenoidus, siaip mano sunaus atveju net kreipiausi I bioenergeike, kuri pasake, kad taip jau ir bus ta sloga, nes tai gal fiziologiskai.
Bandziau grudinti, vesdavau I baseina - baigdavosi ta pacia sloga - na man atrodo viska bandziau. Niekas ypatingai nepadejo. Jau ir isaugo jis savo ligas,
nes kas 7 metai keiciasi visos zmogaus lasteles - bent jau man pasake gydytoja osteopate. Bet pries 2 metus atradome klasikines homeopatijos gydytoja Pinikiene - ji parinko 1 homeopatini vaista nuo visu ligu pagal zmogaus tipa. Tai sunui tikrai tiko, nes net tonziles guzelis po menesio dingo.
Galeciau palinketi kantrybes, isminties ir maziau cheminiu vaistu - jie tik isderina visa imunine sistema.