Įkraunama...
Įkraunama...

Sloga,nosies užgulimas, III tema

QUOTE(LinaNerijus @ 2012 09 09, 17:35)
Ka tie gydytojai. Mes siaubingai vargstame su sloga. Buvo ,kad dvi sav. vaikas visai neprakvepavo. Nakti springdavo ir  t.t  net i ligonine vezem, tai mums pasake, ko jus norite mes vaikui nosies neatkisim...Poliklinikoj tie patys vaistai imuvach, juodi lasiukai, vibrocil ir t.t net vemt nuo ju vercia, tik dar pablogino situacija, uztrombavo vaikui nosi baisiausiai. Isgyjom tik nieko neduodami,  sutelke kantrybe laukti . Aisku mums ir vel sloga, pulinga ir t.t pasimete nzn ka daryti. Poliklinika net negirdi ko mes prasom, kad gal paseli padarykit, gal jam adenoidai..nenoriu net komentuoti ju atsakymu. Tiesa ta,kad eini su sloguojanciu vaiku pas gydytoja, prasai pagalbos ir jautiesi kaltas. Eisime pas loristus mokamus,reikia vaikui padeti, negalime lankyti darzelio. Tik skaudziausia tame, kodel turime eiti i privacia, kodel taip apatiskai ziuri musu poliklinikos. Sunui trys su puse metu. Sakykite, gal kas turejote tokia baisia sloga. Pradzia slogos kaip visu, o po 10 dienu prasideda visiskas nosies uzgulimas, kai jau niekas nebebega, o kvepuoti negali.

Laba. Skaitau Jusu zinute - ir pries akis mano sunus - jis jau uzaugo, bet problemos buvo tokios pat, sloga paprastai nepraeidavo pereidavo I pulinga, tad 5 metu naikinome adenoidus, siaip mano sunaus atveju net kreipiausi I bioenergeike, kuri pasake, kad taip jau ir bus ta sloga, nes tai gal fiziologiskai.
Bandziau grudinti, vesdavau I baseina - baigdavosi ta pacia sloga - na man atrodo viska bandziau. Niekas ypatingai nepadejo. Jau ir isaugo jis savo ligas,
nes kas 7 metai keiciasi visos zmogaus lasteles - bent jau man pasake gydytoja osteopate. Bet pries 2 metus atradome klasikines homeopatijos gydytoja Pinikiene - ji parinko 1 homeopatini vaista nuo visu ligu pagal zmogaus tipa. Tai sunui tikrai tiko, nes net tonziles guzelis po menesio dingo.
Galeciau palinketi kantrybes, isminties ir maziau cheminiu vaistu - jie tik isderina visa imunine sistema.
Atsakyti
Norejau paklausti, gal kuri susidurete su tokia problema. Maziukui 2 men pradejo ciaudeti, kodeti ir uzsikimso nosyte. Nuvaziavom i poliklinika kad paziuretu, padare kraujo tyrimus nieko rimto nera, nusiunte pas LORtai pasake kad gerklyte paraudus, bet seip vaikuciui ne sloga, nosies pertvarele formuojasi, juda, o ir seip kakliukas trumpas, svoris vaiko nera mazas, pavalgo atpilineja ir takai pasikemsa, tai kol vaikas galvytes nelaikys tol knarks, atrodys kaip sloga... liepe vandenuko juros paplaut, gultyt galvyte auksciau, gulet ant pilvo. siandie atsisuku o jis pradejo traukt ora lyg pamirses kvepuot, visas paraudo, akys issprogo doh.gif ... pakeliau ir praejo.. niu nzn migdziau siandie kedutej, vis tiek uzsikimso, idomiausia, kad kai maitinu, puikiausii kvepuoja... nzn nei ka galvot, gal kam irgi tai buvo.. unsure.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Norėjau paklausti, o gali būti, kad slogytė atsiranda dėl dygstančių dantukų? mano mažajam berniukui šiek tiek daugiau nei 8mėn, gydėmės slogą, o dabar vis šlapiuoja po nosyte, bet valau tik kartą per dieną, nes daugiau neprisikaupia ten nieko.. Ir taip jau daugiau nei dvi savaites tęsiasi. Galvoju gal čia dygstantis dantukas šitaip veikia.. g.gif
Atsakyti
mum lor sake gali, arba nuo alergijos
Atsakyti
QUOTE(Delicacy @ 2013 10 30, 20:59)
Labas vakaras  4u.gif
Norėjau paklausti, o gali būti, kad slogytė atsiranda dėl dygstančių dantukų? mano mažajam berniukui šiek tiek daugiau nei 8mėn, gydėmės slogą, o dabar vis šlapiuoja po nosyte, bet valau tik kartą per dieną, nes daugiau neprisikaupia ten nieko.. Ir taip jau daugiau nei dvi savaites tęsiasi. Galvoju gal čia dygstantis dantukas šitaip veikia..  g.gif

Zinoma, kad gali. Mano abiem vaikams dantys dygo su sloga.
Atsakyti
QUOTE(Delicacy @ 2013 10 30, 20:59)
Labas vakaras  4u.gif
Norėjau paklausti, o gali būti, kad slogytė atsiranda dėl dygstančių dantukų? mano mažajam berniukui šiek tiek daugiau nei 8mėn, gydėmės slogą, o dabar vis šlapiuoja po nosyte, bet valau tik kartą per dieną, nes daugiau neprisikaupia ten nieko.. Ir taip jau daugiau nei dvi savaites tęsiasi. Galvoju gal čia dygstantis dantukas šitaip veikia..  g.gif

jei sloga skaidri, tasi tai tikrai gali. maniskiai abu kai pradejo nuo 4 men snargliot tai pabaige apie 1 metus doh.gif
Atsakyti
O gal kas zinot, ar pries nosies paselio tyrima galima naudot juros vandeni ir Euphorbium? 2ieni vesiu dukryte jo daryt, nosyte siuo metu valom minetais purskalais, idomu ar nieko jei is vakaro bus ju naudota? ryte pries tyrima zadu nieko nepurksti
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2013 11 05, 09:08)
O gal kas zinot, ar pries nosies paselio tyrima galima naudot juros vandeni ir Euphorbium? 2ieni vesiu dukryte jo daryt, nosyte siuo metu valom minetais purskalais, idomu ar nieko jei is vakaro bus ju naudota? ryte pries tyrima zadu nieko nepurksti

nieko blogo nebus.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 11 05, 09:51)
nieko blogo nebus.

blogo tai zinau,kad nebus, bet ar bus tikslingas paselio tyrimas, jei kazkas buvo naudota pries kokias 8-9 valandas? nes daremes pries keleta menesiu pas alergologe nosies paselio tyrima, tai reikejo keleta dienu pries nevartoti purskalo, tuo metu naudojom Nasonex. aisku Nasonex rimtesnis vaistas, ne juros vandenukas
Atsakyti
QUOTE(milduska @ 2013 10 30, 14:36)
Norejau paklausti, gal kuri susidurete su tokia problema. Maziukui 2 men pradejo ciaudeti, kodeti ir uzsikimso nosyte. Nuvaziavom i poliklinika kad paziuretu, padare kraujo tyrimus nieko rimto nera, nusiunte pas LORtai pasake kad gerklyte paraudus, bet seip vaikuciui ne sloga, nosies pertvarele formuojasi, juda, o ir seip kakliukas trumpas, svoris vaiko nera mazas, pavalgo atpilineja ir takai pasikemsa, tai kol vaikas galvytes nelaikys tol knarks, atrodys kaip sloga... liepe vandenuko juros paplaut, gultyt galvyte auksciau, gulet ant pilvo. siandie atsisuku o jis pradejo traukt ora lyg pamirses kvepuot, visas paraudo, akys issprogo  doh.gif ... pakeliau ir praejo.. niu nzn migdziau siandie kedutej, vis tiek uzsikimso, idomiausia, kad kai maitinu, puikiausii kvepuoja... nzn nei ka galvot, gal kam irgi tai buvo.. unsure.gif

Buvo ir man taip. Daktarai irgi sake,kad cia ta naujagimiu sloga. Nervavaus ir as baisiai. Musu daktare liepe savo pienuka lasint,tai taip ir dariau. Poto praejo,bet nebepamenu per kiek laiko.

Sekmes Jums 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Delicacy @ 2013 10 30, 21:59)
Labas vakaras  4u.gif

Tikrai taip,nuo dantuku buna sloga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2013 11 05, 10:05)
blogo tai zinau,kad nebus, bet ar bus tikslingas paselio tyrimas, jei kazkas buvo naudota pries kokias 8-9 valandas? nes daremes pries keleta menesiu pas alergologe nosies paselio tyrima, tai reikejo keleta dienu pries nevartoti purskalo, tuo metu naudojom Nasonex. aisku Nasonex rimtesnis vaistas, ne juros vandenukas

kiek dare paseliu niekada neeme, tik sis tyrimas nera 100proc tikslus, kaip uzgriebs, kur uzgriebs, jei ras tai ras. Mum viena diena skirtingose gydymo istaigose eme paseli, vienam isaugo , o kitam ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 11 05, 18:44)
kiek dare paseliu niekada neeme, tik sis tyrimas nera 100proc tikslus, kaip uzgriebs, kur uzgriebs, jei ras tai ras. Mum viena diena skirtingose gydymo istaigose eme paseli, vienam isaugo , o kitam ne  doh.gif

dar ir taip buna doh.gif jetus tikiuosi nebus vel kaip i dangu, kad vel vaikas sveikas, tik sloga istisus metus tai velniai zino nuo ko doh.gif
Atsakyti