Įkraunama...
Įkraunama...

Ką aš darau negerai?

QUOTE(so_sad @ 2012 07 16, 12:10)
svarbiaisia tik kad  JUSU vaikam su motina pasisektu.sekmes

ir pasiseke. As niekad neleisiu, kad mano vaika kas skriaustu. Ta pacia diena namus palikciau, bet niekas prie mano vaiko leksciu nedauze ir nedauzys. Tai kiekvienos moters pareiga, ginti savo vaika, o ne tik skustis kaip blogai, bet nieko nedaryt.
Atsakyti
Nekenteciau ir as - jau geriau pas mama ant sprando ir kapstytis kaip nors, nei sitaip gyvent blink.gif .
Man dar iskilo klausimelis - o tai kaip autore Lietuvoj gyveno, jei nenori gryzt? Tai ar mamos islaikytine buvo ar ne? O gal tiesiog turi tiksla - gyvent uzsieny - uztai ir kencia? g.gif
Atsakyti
Gal gali kas atsakyti , kaip vyras vienas sugebejo isnesti lova ? Kazkas jam turejo padeti tai padaryti .
Atsakyti
QUOTE(so_sad @ 2012 07 16, 00:56)
nezinau kaip jus bet as tikiu tokiu dalyku kaip likimas, sakau kad as ne auksine, su manim nelengva, pati esu kalta, sita irgi pripazystu.. ir issirenku kaip sakiau rinktinius variantus...

Man atrodo čia Jūsų kertinė problema. Toks mąstymas verčia Jus išsirinkti va tokius variantus ir teisinti jų poelgius. Yra daugybė siaubingai neidealių moterų gyvenančių su tokiais puikiais vyrais ir visiškai nesijaučiančių jų nevertomis. Reik Jums padirbėti gerai su savo savivertės suvokimu. Skirkitės, kažkaip susiorganizuokit kad pavyktų baigti mokslus, minėjot, kad mokotės koledže. Turėsit užsiauginti kiaušus. O Jūs pati augot su tėvu? (sorry, vėl kapstausi...)
Atsakyti
kažkaip dzin tas jo elgesys-didesnė problema, klausimas-kokio velnio jūs dar su juo???????????????????????????????????
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 07 16, 11:42)
Palikote vieną, kuris smaugė, kad būtumėt su tuo, kuris lėkštės daužo ir keptuves skraidina... pati pasidarykit išvadas  smile.gif

QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 07 16, 12:15)
ir pasiseke. As niekad neleisiu, kad mano vaika kas skriaustu. Ta pacia diena namus palikciau, bet niekas prie mano vaiko leksciu nedauze ir nedauzys. Tai kiekvienos moters pareiga, ginti savo vaika, o ne tik skustis kaip blogai, bet nieko nedaryt.

kaip lengva komentuot svetimus gyvenimus, kol/kai to nepatyrėt... ir smerkti moterį...
Moterys kenčia, tikisi, viltis rusena... išeit plikai basai netaip lengva su dviem vaikais ir be pajamų - reik labai daug stiprybės - ne visi žmonės taip sugeba.
aš pati kaupiaus metus laiko išeit. tik manasis nesmurtavo, šiaip alkoholis patiko ir tt..
ir antras vyras ne auksas - pijokas buvo. pradžioj smagu buvo, lyg mažiau gėrė. pastojau. išvyko į užsienį. pagerdavo... ačiū D mes susitvarkėm ir puikiai gyvename dabar...

diskusijų forume reik mokėti diskutuot. pirma sąlyga - savo komentarais neįžeist kitų pašnekovų, o jei matot kad įžeidėt - atsiprašyt.
Atsakyti
klausimas, kodel as nenoriu i lietuva?
bijau del vaiku ateities, kad nesugebesiu duoti jiems visko ko reikes, nes uz minimuma sunkiai tai imanoma padaryt, pries isvaziuojant cia, dirbau ir mokiaus..baigiau universiteta, grazus planai buvo cia magistra baigti pagal ta pacia specialybe.. o tada jau valio, galima vaziuoti i lietuva su uzsienio diplomu tikrai ne minimuma uzdirbti.. ir prasidejo pragaras... norejau patarimo is JO artimo zmogaus, kuris ji augino.. nes jis augo be tevo ir be mamos, norejau paklausti, gal jam kas nutiko jaunystej, vaikystej, kodel toks agresyvus, bet isgirdau tik kad geriausia pamirsti tai kas nutiko.. su tokiu gyvenimu as nesitaikysiu tikrai, jei neppavyks man likti cia ir siekti savotikslo, grisiu i lietuva, as tikrai 100 procentu su juo negyvensiu tikrai. beja ir pati uzaugau be tevo, nemaciau jokio vyrisko pavyzdzio seimoj, bet kad ir koks tas vyras seimoj yra, tikrai nemanau kad toks kaip sis rinktinis variantas

kam idomu, lova tokia http://www.ebay.co.u...ESS-EX-DISPLAY-
/230821631145?pt=UK_Home_Garden_Beds&hash=item35be0a94a9

per viduri susikabina is 2 daliu.
vis dar su juo,nes laukiu atsakymo del mano gyenamos vietos, be jo.. nes dar galiu palaukti, kadangi jis dirba, jau kelios savaites, grizta is darbo kai mes miegam.
Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2012 07 16, 13:41)
kaip lengva komentuot svetimus gyvenimus, kol/kai to nepatyrėt... ir smerkti moterį...

Deja, nuvilsiu.As tai patyriau. Tik as buvau vaikas, kurio neapgyne mama. Niekas negyne. Todel ir smerkiu tokius tevus. Teva, kuris skriaudzia savo vaika, kuris savo vaikui namuose surengia pragara ir motina, kuri nedaro nieko, kad is to pragaro istrauktu.

QUOTE(so_sad @ 2012 07 16, 13:49)
klausimas, kodel as nenoriu i lietuva?
bijau del vaiku ateities, kad nesugebesiu duoti jiems visko ko reikes,

OK, tai dabar papasakokit ka tokio duosit gero vaikams, budama su tokiu vyru UK? Laime? Abejoju. Dziaugsma? Nerupestinga vaikyste? Ramybe? Siluma? Jaukius namus? O gal mylinti super gera teveli jie tures? Kazin.
Atsakyti
Moterys kenčia, tikisi, viltis rusena... išeit plikai basai netaip lengva su dviem vaikais ir be pajamų - reik labai daug stiprybės - ne visi žmonės taip sugeba.
aš pati kaupiaus metus laiko išeit. tik manasis nesmurtavo, šiaip alkoholis patiko ir tt..
ir antras vyras ne auksas - pijokas buvo. pradžioj smagu buvo, lyg mažiau gėrė. pastojau. išvyko į užsienį. pagerdavo... ačiū D mes susitvarkėm ir puikiai gyvename dabar...

diskusijų forume reik mokėti diskutuot. pirma sąlyga - savo komentarais neįžeist kitų pašnekovų, o jei matot kad įžeidėt - atsiprašyt.

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_simona: 16 liepos 2012 - 15:57
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 07 16, 14:28)
Deja, nuvilsiu.As tai patyriau. Tik as buvau vaikas, kurio neapgyne mama. Niekas negyne. Todel ir smerkiu tokius tevus. Teva, kuris skriaudzia savo vaika, kuris savo vaikui namuose surengia pragara ir motina, kuri nedaro nieko, kad is to pragaro istrauktu.
OK, tai dabar papasakokit ...

O gal jūs dabar papasakokit, jūs smerkiat tokius tėvus, ar jus smerkiat konkrečiai savo mamą? Su ja bendraujat? Ar laikot ant jos pyktį? ... ...

Papildyta:
...

visiškai sutinku, teisingai pasakyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatina @ 2012 07 16, 17:22)
O gal jūs dabar papasakokit, jūs smerkiat tokius tėvus, ar jus smerkiat konkrečiai savo mamą? Su ja bendraujat? Ar laikot ant jos pyktį? ... ...

Smerkiu konkreciai tokius tevus. Visus. Ir tevus(vyrus), ir mamas. Nes as zinau, ka isgyvena toks vaikas.
Su savo mama bendrauju, bet nuoskauda likus. Juk ji galejo padaryt musu vaikyste ramesne, bet nieko nedare. Gal butum sunkiai besiverte, bet butum galeje namuose ramiai miegoti ir nebijoti kaskart vakaro. Ir as ne viena tokia. As ir drauge tokio pat likimo/vaikystes turiu, nors geriau pagalvojus, tai netgi dvi... Tik su viena vaikystej dalijomies nuoskaudomis, o kita tokia pazinau jau suaugus.
Jei jus to nepatyret, tikrai nesuprasit koks yra siaubas vaikui siautejantis "tetusis", duztantys indai, keiksmai ir riksmai. Suaugusiam tai gal ir paprasciau atrodo, mazesne tragedija, bet vaikui - didziule.
Todel man ir negaila temos autores, o gaila jos vaiku, nes as tiesiog kitoj barikados pusej, jos vaiku pusej. Bet dazniausiai suaugusiems nusisvilpt ant vaiku ir ju isgyvenimu, nes gi tik patys suauge svarbus, o vaikai? Vaikai pakentes. Gi "tetis" namie yra...
Atsakyti
Autore, KETURIOM NUO TOKIO PATINO BEGTĖ MARŠ! Ko Jūs laukiate? Kol esamą lovą sulaužys ar kol Jūsų kaukolę praskels, kai jam nuotaikos nebus? Ar UK, ar LT, užuovėją bet laikiną rasite tikrai. Blogiausiu atveju grįžkit į LT - mama vaikiukus prižiūrės, Jus darbą susirasit, gal nuomojamą kampą kokį ir viskas bus gerai. Vaikiškų drabužėlių, žaislų, dviratuką, dar kokių mažmožių - galiu atiduoti nors šiandien. KO JŪS LAUKIAT? Pagal Jūsų aprašytą situaciją, toks vaizdas, kad Jus su mano uošviu gyvenate... blush2.gif
Ir dar. Niekas neturi jokios teisės nieko smerkti tokioje situacijoje, nes joje nepabuvojęs, negali daryti teisingų išvadų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo In hell: 16 liepos 2012 - 19:21