Įkraunama...
Įkraunama...

Ką aš darau negerai?

QUOTE(so_sad @ 2012 07 15, 10:06)
Sveiki visi,  4u.gif
Ar normalus toks VYRO elgesys??

ACIU  4u.gif

Jeigu Jums isvis toks klausimas kyla - nenormalus yra ne tik JO elgesys. Po pirmos suduzusios lekstes reikejo nieko nelaukiant ieskoti iseities kaip kuo greiciau sprukti nuo tokio vyro.
Kraujas net uzverda, kaip moterys gali sitaip saves negerbti ir nemyleti. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 17 liepos 2012 - 14:29
QUOTE(mama_x2 @ 2012 07 16, 19:59)
paaiškint ,,aš buvau toks anoks vaikas, man buvo sunku. vaikui išlieka nuoskauda" ir pan???

AUTOREI: žinau, ką reiškia atvykti į svetimą šalį su vaikais, neturėt kur prisiglausti nelaimės atveju, pati tą dabar turiu... tik tfu tfu tfu mano vyras geras...

KA aiskint??? KIEKVIENAS zmogus, juolab mama, pati tai zino. Galu gale, MATO ka isgyvena vaikai. Bet ignoruoja tai ir nieko nedaro, nes....... priezasciu galima susigalvot kiek tik nori. Mano pvz. mama nesiskyre "del vaiku" (mirk is juoko, dar ir dabar su tevu gyvena!). Vienos drauges mama irgi nesiskyre "del vaiku". Dar kitos, nes tipo neturejo kur iseit doh.gif Bet, jei tik butu norejus, tikrai butu isejus, ar pas savo tevus grizus, ar kazkur issinuomojus kur gyvent. Mano tevai juk irgi ne is karto butui paskyrima gavo, o nuomojosi pas svetimus zmones. Juolab, sovietmeciu darba buvo galima lengvai gaut ir kitam mieste. Bet moterys n priezasciu gali susigalvot, kaip pateisint vyra, kodel jis del savo pykcio nekaltas ir kaip pateisint save, kodel negali tirono palikt. Gaileti reikia tik vaiku, nes suauge patys uz save atsako ir pamirsta, kad atsako dar ir uz vaikus.

Beja, as irgi emigravusi. Mano vyras geras, bet jei dristu nuskriaust mano vaika - iskart ji palikciau. Neturiu cia giminiu, draugiu artimu, nieko, bet neleisciau kentet savo vaikui. Nes vaikas turi buti mamai svarbiausiais! Kiekvienoj saly yra atitinkamos institucijos, kurios gali padet, galu gale juk gal ir i LT galima grizt.
Atsakyti
sveikos visos, del daikteliu tai ju tikrai tikrai nebutu galima pasiimti, o prasyti seimininko net nedristu, juk mus meta lauk del skolos uz nuoma..
siandien visa diena prasedejau vienoj istaigoj ir rezultato mazokai.. kita mintis lekti i lietuva tuoj pat, mazasis neturi paso, reik i ambasada, kuri labai toli, paskui i lektuva, o kas man pades, as kaip kalejime istrigus
Atsakyti
QUOTE(so_sad @ 2012 07 17, 19:38)
sveikos visos, del daikteliu tai  ju tikrai tikrai nebutu galima pasiimti, o prasyti seimininko net nedristu, juk mus meta lauk del skolos uz nuoma..
siandien visa diena prasedejau vienoj istaigoj ir rezultato mazokai.. kita mintis lekti i lietuva tuoj pat, mazasis neturi paso, reik i ambasada, kuri labai toli, paskui i lektuva, o kas man pades, as kaip kalejime istrigus

Kokioj istaigoj buvot ir ka sake?
Atsakyti
QUOTE(so_sad @ 2012 07 17, 20:38)
sveikos visos, del daikteliu tai  ju tikrai tikrai nebutu galima pasiimti, o prasyti seimininko net nedristu, juk mus meta lauk del skolos uz nuoma..

Ambasados užduotis - ginti LT piliečius, gal bandykit į juos kreiptis telefonu, ar el. paštu? Apsitarkit, o paskui gal nukaksite kažkaip? Čia kitam mieste?
Atsakyti
o uk pažįstamų, giminaičių, draugų jokių neturite?
Atsakyti
QUOTE(so_sad @ 2012 07 17, 21:38)

Del daiktu,tai paprasykite pasaugos, pazadekite skola atiduoti po truputi,kai turesite darbelio(na jei neisvaziuosite i LT). Zmones juk ne zverys,pagelbes.
Na nenorekite viska ir greitai susitvarkyti. Zingsnelis po zingsnelio ir...viskas bus gerai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 17 liepos 2012 - 21:56
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 07 17, 20:52)
Beja, as irgi emigravusi. Mano vyras geras, bet jei dristu nuskriaust mano vaika - iskart ji palikciau. Neturiu cia giminiu, draugiu artimu, nieko, bet neleisciau kentet savo vaikui. Nes vaikas turi buti mamai svarbiausiais! Kiekvienoj saly yra atitinkamos institucijos, kurios gali padet, galu gale juk gal ir i LT galima grizt.

Kaip vaikas gali buti tik jusu?
Tie tironai vyrai neatsiranda is niekur, jie savo mamu aukos, po to zmonu, nenorinciu suprasti, nemokanciu myleti ir atleisti.
Pirma, ka turetu myleti moteris - tai vyra, jos vaiko teva, tik tada vaikas bus sveikas ir laimingas, nes jis yra mama+tetis. Jei sakote, kad mylite vaika, bet nemylite jo teva, meluojate kaip sau, taip ir vaikui, vaikas tai jaucia, tik issakyti negali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gluosnis: 17 liepos 2012 - 22:36
QUOTE(gluosnis @ 2012 07 17, 22:35)
Kaip vaikas gali buti tik jusu?

Pirma, ka turetu myleti moteris - tai vyra, jos vaiko teva, tik tada vaikas bus sveikas ir laimingas, nes jis yra mama+tetis. Jei sakote, kad mylite vaika, bet nemylite jo teva, meluojate kaip sau, taip ir vaikui, vaikas tai jaucia, tik issakyti negali.

Is kur jus istrauket, kad vaikas tik mano ar vaikas priklauso tik mamai? Ir kur as parasiau, kad myliu vaika, o nemyliu jo tevo???? Tik neprisigalvokit, gerai? As sakau, kad mama privalo vaiku pasirupinti, jei mato, kad ji skriaudzia tevas ar kitas zmogus. Ir atvirksciai, jei mama skriaudzia vaika, tai tevas turi pasistengt padaryti viska, kad vaika nuo to apsaugotu. Ir as ginciau savo vaika nuo bet ko, kas ji skriaustu, ar tai butu mano vyras, ar uosvis, ar kaimynas ar dar kas! Stai ka as turiu minty, o ne, kad nemyliu vyro ir vaikas tik mano nuosavybe. Kaip kazkas pasake, nepakanka vaika materialiai aprupinti, jis dar turi buti laimingas.

O jus sakot, kad pirma, ka mylet moteris turi, tai vyra ir "tik tada vaikas bus sveikas ir laimingas". Va cia tai totali nesamone. O jei as turesiu vyra, kuris mane mus, dauzys, spardys, o as ji vistiek is kazkokiu kvailu paskatu mylesiu ir nenoresiu palikt, tai vaikas bus laimingas? Ne!!! Laimei reikalinga dar ir gera aplinka namuose, tam nepakanka mamos meiles teciui. Tetis dar turi gerbti ir myleti mama ir pati vaika. O temos autores vietoj, tai dar ir jos pirmos santuokos vaika.
Atsakyti
QUOTE(In hell @ 2012 07 17, 20:53)
Ambasados užduotis - ginti LT piliečius, gal bandykit į juos kreiptis telefonu, ar el. paštu? Apsitarkit, o paskui gal nukaksite kažkaip? Čia kitam mieste?

as daugiau nei 300 km nuo londono, jei vaziuoti tai ir su persedimais reiketu.. paskambinsiu ten as geriau, gal pastu atsiustu koki popiereli, kad gali kudikis vaziuoti i LT, bet kazko abejoju kad atsius...
Papildyta:
QUOTE(Ingese @ 2012 07 17, 21:47)
o uk pažįstamų, giminaičių, draugų jokių neturite?

nieko niekutelio, tik is koledzo kolegos, bendrauju su pora mergaiciu is lenkijos, turiu minti pas jas pagalbos paprasyti su daiktu saugojimu smile.gif bet kai pradejau krauti, tai galo nesimato unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 07 17, 21:55)
Del daiktu,tai paprasykite pasaugos, pazadekite skola atiduoti po truputi,kai turesite darbelio(na jei neisvaziuosite i LT). Zmones juk ne zverys,pagelbes.
Na nenorekite viska ir greitai susitvarkyti. Zingsnelis po zingsnelio ir...viskas bus gerai. mirksiukas.gif

o jei ileis kitus nuomininkus... ? pas mane tiek minciu galvoj visokiu sukas... ir atrodo ka bedarau viskas nesiseka smile.gif tik su vaikuciais pasiseke, vyresnelis mazuli ziuri kaip didelis smile.gif padeda man, ir apkloja ir tutuka ideda i burnyte kai verkia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(so_sad @ 2012 07 18, 00:05)
nieko niekutelio, tik is koledzo kolegos, bendrauju su pora mergaiciu is lenkijos, turiu minti pas jas pagalbos paprasyti su daiktu saugojimu smile.gif bet kai pradejau krauti, tai galo nesimato  unsure.gif

o jei ileis kitus nuomininkus... ? pas mane tiek minciu galvoj visokiu sukas... ir atrodo ka bedarau viskas nesiseka smile.gif tik su vaikuciais pasiseke, vyresnelis mazuli ziuri kaip didelis smile.gif padeda man, ir apkloja ir tutuka ideda i burnyte kai verkia smile.gif

Reikalingiausius pasilikite,o kitus kam nors atiduokite. Bandykite prasyti pagalbos pas ka tik galite.
Pasilikti toje pacioje vietoje nepatariu,nes...jusu vyrui geriau nezinoti kur jus gyvensite. Geriau pasiieskoti saugesnes vietos.O del daiktu,kaip minejau,jeigu galima tartis,tai arba su mergaitem(kur jus minejote)arba su nuomininkais,kad kazkokiame sandelyje palaikytu.
Svarbiausia nenuleisti ranku ir viskas po truputi susitvarkys,bet reikia keisti viska is pagrindu,nes tokioje aplinkoje vaikai nesaugus,kaip ir jus pati. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 17 liepos 2012 - 23:30
Sveika !
Kur maždaug gyveni UK ?
Gal pabandyti SM paieškoti kas netoli gyvena ? Manau musu lietuvaičiu tikrai visur yra mirksiukas.gif!
Atsakyti