QUOTE(mama_x2 @ 2012 07 16, 19:59)
paaiškint ,,aš buvau toks anoks vaikas, man buvo sunku. vaikui išlieka nuoskauda" ir pan???
AUTOREI: žinau, ką reiškia atvykti į svetimą šalį su vaikais, neturėt kur prisiglausti nelaimės atveju, pati tą dabar turiu... tik tfu tfu tfu mano vyras geras...
KA aiskint??? KIEKVIENAS zmogus, juolab mama, pati tai zino. Galu gale, MATO ka isgyvena vaikai. Bet ignoruoja tai ir nieko nedaro, nes....... priezasciu galima susigalvot kiek tik nori. Mano pvz. mama nesiskyre "del vaiku" (mirk is juoko, dar ir dabar su tevu gyvena!). Vienos drauges mama irgi nesiskyre "del vaiku". Dar kitos, nes tipo neturejo kur iseit

Bet, jei tik butu norejus, tikrai butu isejus, ar pas savo tevus grizus, ar kazkur issinuomojus kur gyvent. Mano tevai juk irgi ne is karto butui paskyrima gavo, o nuomojosi pas svetimus zmones. Juolab, sovietmeciu darba buvo galima lengvai gaut ir kitam mieste. Bet moterys n priezasciu gali susigalvot, kaip pateisint vyra, kodel jis del savo pykcio nekaltas ir kaip pateisint save, kodel negali tirono palikt.
Gaileti reikia tik vaiku, nes suauge patys uz save atsako ir pamirsta, kad atsako dar ir uz vaikus.
Beja, as irgi emigravusi. Mano vyras geras, bet jei dristu nuskriaust mano vaika - iskart ji palikciau. Neturiu cia giminiu, draugiu artimu, nieko, bet neleisciau kentet savo vaikui. Nes vaikas turi buti mamai svarbiausiais! Kiekvienoj saly yra atitinkamos institucijos, kurios gali padet, galu gale juk gal ir i LT galima grizt.
Nėra pasaulyje geresnio psichologo, nei tavo veidą laižantis šuniukas... Ben Willjams
Jei danguje nėra šunų, tai, kai numirsiu, noriu keliauti ten, kur jų yra... Will Rogers