QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 07 16, 14:28)
Deja, nuvilsiu.As tai patyriau. <...>
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 07 16, 18:50)
Smerkiu konkreciai tokius tevus. <...>
o gal galėtum KONKREČIAI padėt, o ne užgauliot? paaiškint ,,aš buvau toks anoks vaikas, man buvo sunku. vaikui išlieka nuoskauda" ir pan??? gal gali paaiškint mamai, kuri yra pasimetus, viena, ir neturi kur eit ir ką daryt?? kuri stengias pradėt keist viską, nes iki šiol tesijautė kad ji kalta dėl to kas vyksta ir norėjo susiprotėt, ar taip turi būti ar ne...
manai jai lengva ir ji laiminga sau vaikus kankina?? visi supranta, kad vaikams tai blogai, kad vaikai bijo, ir ji bijo... ir manai tavo užsipuolimas padės? tik dar blogiau pasijus - prie viso to ne palaikoma ir gaunanti patarimų, o smerkiama.
paskaityk temos pavadinimą, ir sugebėk diskutuojant normaliai neužgaunant padėt žmogui emociškai ir patart konkrečiai, kaip kaikurios ir patarė - kur kreiptis, kur ieškoti info.
ir kaip pastebėta buvo - gal pyksti ant savo mamos, todėl ir visi tokie tėvai tau atstumiantys...
AUTOREI: žinau, ką reiškia atvykti į svetimą šalį su vaikais, neturėt kur prisiglausti nelaimės atveju, pati tą dabar turiu... tik tfu tfu tfu mano vyras geras...
manau gal bandykit internete ieškoti kuo daugiau info, kreiptis į savivaldybę ir jie tikraipatars ką daryt. bet daryk tą jau rytoj kai vyras išeis į darbą.