Įkraunama...
Įkraunama...

Ką aš darau negerai?

QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 07 16, 14:28)
Deja, nuvilsiu.As tai patyriau. <...>

QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 07 16, 18:50)
Smerkiu konkreciai tokius tevus. <...>

o gal galėtum KONKREČIAI padėt, o ne užgauliot? paaiškint ,,aš buvau toks anoks vaikas, man buvo sunku. vaikui išlieka nuoskauda" ir pan??? gal gali paaiškint mamai, kuri yra pasimetus, viena, ir neturi kur eit ir ką daryt?? kuri stengias pradėt keist viską, nes iki šiol tesijautė kad ji kalta dėl to kas vyksta ir norėjo susiprotėt, ar taip turi būti ar ne...
manai jai lengva ir ji laiminga sau vaikus kankina?? visi supranta, kad vaikams tai blogai, kad vaikai bijo, ir ji bijo... ir manai tavo užsipuolimas padės? tik dar blogiau pasijus - prie viso to ne palaikoma ir gaunanti patarimų, o smerkiama.
paskaityk temos pavadinimą, ir sugebėk diskutuojant normaliai neužgaunant padėt žmogui emociškai ir patart konkrečiai, kaip kaikurios ir patarė - kur kreiptis, kur ieškoti info.
ir kaip pastebėta buvo - gal pyksti ant savo mamos, todėl ir visi tokie tėvai tau atstumiantys...

AUTOREI: žinau, ką reiškia atvykti į svetimą šalį su vaikais, neturėt kur prisiglausti nelaimės atveju, pati tą dabar turiu... tik tfu tfu tfu mano vyras geras...
manau gal bandykit internete ieškoti kuo daugiau info, kreiptis į savivaldybę ir jie tikraipatars ką daryt. bet daryk tą jau rytoj kai vyras išeis į darbą.
Atsakyti
QUOTE(so_sad @ 2012 07 15, 22:17)
Gal zinote kaip tiksliai vadinas angliskai ? rytoj pat pasiskambinciau.. kad buciau nors biskiuka padirbus, butu lengva, o dabar kudikeli i darzeli neleisiu... sad.gif kad butu kas pasake man kas laukia, nebuciau net pradejus to daryt..

http://www.womensaid...olence services
Drasiai skambinkit ir sulauksit pagalbos,jei tik jos norit 4u.gif
Atsakyti
Aciu visoms labai uz palaikyma uz patrimus, pagalba, paspartinot mane, zengti zingsni..gal dar buciau neaisku ko laukus, gal tikrai kol i kupra gausiu... doh.gif dabar nieko nebelaukiu smile.gif nenoriu kolkas pradet dziaugtis, kai bus viskas aisku 100 proc, papasakosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(so_sad @ 2012 07 16, 21:32)
Aciu visoms labai uz palaikyma uz patrimus, pagalba, paspartinot mane, zengti zingsni..gal dar buciau neaisku ko laukus, gal tikrai kol i kupra gausiu...  doh.gif dabar nieko nebelaukiu smile.gif nenoriu kolkas pradet dziaugtis, kai  bus viskas aisku 100 proc, papasakosiu 4u.gif

Kaip suprantu pirmą teisingą žingsnį jau žengei, tik nesustok. Sėkmės, tikėk bus tikrai geriau nei buvo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatina @ 2012 07 16, 22:01)
Kaip suprantu pirmą teisingą žingsnį jau žengei, tik nesustok. Sėkmės, tikėk bus tikrai geriau nei buvo  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Svarbiausia, kad patinas, pajutęs svylančias kudlas, neperkalbėtų, neužliūliuotų budrumo: "aš pasikeisiu, nedaužysiu lovų, tik nedidelius bliudukus - pasilik''.... Autorei - tvirtumo žingsniuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(In hell @ 2012 07 16, 22:19)
Svarbiausia, kad patinas, pajutęs svylančias kudlas, neperkalbėtų, neužliūliuotų budrumo: "aš pasikeisiu, nedaužysiu lovų, tik nedidelius bliudukus - pasilik''.... Autorei - tvirtumo žingsniuose  smile.gif

jau buvo zadejes milijona kartu, kad nebesitrankys, buvo gal savaite ramybes, bet kadangi pazadas neivykdytas, ner prasmes tiket tokiais pazadais..

Fatina, tikrai jau zengiau smile.gif

nezadu sukiotis atgal, jau nusiteikiau kad visi rubeliai vaikuciu, zaisliukai. dviratukas, arkliukas kumino dovanotas, ir t.t viskas liks cia jam, nors mus jau meta laukan is sito namo, tai kai as iseisiu, jis pabegs is cia ir visas, mano ir mano vaiku gyvenimas liks cia neaisku kam ir manau bus ismestas..
Atsakyti
QUOTE(so_sad @ 2012 07 16, 23:35)
nezadu sukiotis atgal, jau nusiteikiau kad visi rubeliai vaikuciu, zaisliukai. dviratukas, arkliukas kumino dovanotas, ir t.t viskas liks cia jam, nors mus jau meta laukan is sito namo, tai kai as iseisiu, jis pabegs is cia ir visas, mano ir mano vaiku gyvenimas liks cia neaisku kam ir manau bus ismestas..

O gal galite paprasyti savininko,kad kazkur sudetu tuos daiktus ir palaikytu,kol isikursite kitur.
Atsakyti
tai o gal galima supakuot ir išsivežt?
Atsakyti
QUOTE(so_sad @ 2012 07 15, 23:56)

nezinau kaip jus bet as tikiu tokiu dalyku kaip likimas, sakau kad as ne auksine, su manim nelengva, pati esu kalta, sita irgi pripazystu.. ir issirenku kaip sakiau rinktinius variantus...

Musu gyvenimas pavaldus tik likimui tol, kol nieko savyje nenorime keisti. "As tokia, griezta, ne auksine, su manim nelengava, pati esu kalta"ir pan. - galima pakeisti i priesinga, jei noresite. Padarykit taip, kad su jumis butu lengva, nebukit tokia griezta, bukit tolerantiska ir jusu likimas pasikeis.
Nesvarbu ko norite sulaukti is kito, is gyvenimo, pradekite nuo saves. Norite kad vyras jus suprastu, jums padetu, palaikytu, pati pirma pradekit ji suprasti ir palaikyti. Nes jusu gyvenimas prasideda nuo jusu. Atmosfera seimoje buna tokia, kokia ja kuria moteris.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2012 07 17, 10:47)
Musu gyvenimas pavaldus tik likimui tol, kol nieko savyje nenorime keisti. "As tokia, griezta, ne auksine, su manim nelengava, pati esu kalta"ir pan. - galima pakeisti i priesinga, jei noresite. Padarykit taip, kad su jumis butu lengva, nebukit tokia griezta, bukit tolerantiska ir jusu likimas pasikeis.
Nesvarbu ko norite sulaukti is kito, is gyvenimo, pradekite nuo saves. Norite kad vyras jus suprastu, jums padetu, palaikytu, pati pirma pradekit ji suprasti ir palaikyti. Nes jusu gyvenimas prasideda nuo jusu. Atmosfera seimoje buna tokia, kokia ja kuria moteris.

Labai teisingi žodžiai thumbup.gif tik temutės autorei reikėtų šią išmintį pritaikyti su kitu vyru mirksiukas.gif nes psichopatai nesikeičia, kad ir kokie žavūs būtų, kad ir kaip mokėtų manipuliuoti doh.gif ir pradžiai būtina pagyventi vienai, be jokio vyro, atsigauti, sustiprėti, pakelti savivertę, išmokti save mylėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(so_sad @ 2012 07 16, 22:32)
Aciu visoms labai uz palaikyma uz patrimus, pagalba, paspartinot mane, zengti zingsni..gal dar buciau neaisku ko laukus, gal tikrai kol i kupra gausiu...  doh.gif dabar nieko nebelaukiu smile.gif nenoriu kolkas pradet dziaugtis, kai  bus viskas aisku 100 proc, papasakosiu 4u.gif

Dziaugiuosi,kad po truputi judat i prieki 4u.gif
Kai išsikelsit,paskambinkit seimininkui ir paprasykit pasaugot daiktelius.Paskui atvaziuosit ir pasiimsit.
Atsakyti
bet žinokit man irgi ir pirmas vyras netiko, ir antras... dabar su antruoju gyvenu, ir būna, kad priekaištauju dėl rūbų numestų, bet niekad dėl indų - kas galim tas plaunam... ir abu ar siurbliuojam, ar šiukšles nešam - kuriam tuo metu užkliūva. ir truputuką stengiuos kitom akim į jį žiūrėt...
gal čia tas, kad negyvenot kartu - aš su savuoju tik 2 mėn gyvenau, po to jis išvyko į olandiją, ir mane nėščią paliko, ir dabar tik du mėn kartu gyvenam. per du metus matėmės kelis kartus... irgi piktumų buvo ir tt. bet tfu tfu tfu jokių daužymų ir tt
Atsakyti