Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew-Patariame ir aptariame

Ne DZINTE, bet atsakysiu, nes nupirkau šią suknutę dukrai 4 dydį, ačiū karolinic, jai kaip tik, tik ji aukšta, gal geriau atrodytų žemesnė mergina, bet labai gražiai atrodo. Buvo apsirengusi progai, o dabar su balerinom ar su baltais konversiukais. ELLA
http://i.ebayimg.com...ynQg~~60_35.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbulas: 17 liepos 2012 - 15:04
QUOTE(Akvilexxx @ 2012 07 17, 14:59)
O tavo koki išmatavimai  g.gif

Ne taip užrašiusi buvau - 88-67-90. g.gif Bet sakau, kiek pirkau rūbų iš jcrew, mano dydis kažkoks tarpinis tarp 0 ir 2. doh.gif
Atsakyti
Tik realiai ta Ella man šiek tiek kitokios spalvos, Jcrew puslapyje ji tokia labiau rožinė, realiai rožinė maišyta su raudona
Vakare kam aktualu galėsiu įkelti realias foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 17 liepos 2012 - 15:03
QUOTE(varlyte3 @ 2012 07 17, 15:48)

Tikrai grazi drinks_cheers.gif

QUOTE(Akvilexxx @ 2012 07 17, 15:52)
Tai manau ir man tada 2 geras būtų, o idealiai jums per klubus ir krūtinę  g.gif

Per krutine kaip ir viskas ok, per klubus man lyg ir noretusi siauriau ciut ciut, bet jei nors kiek pasiaurinciau, nebegaleciau ikisti ranku i kisenes wub.gif Trauktu per nugara tada. Tad nusprendziau nesiaurinti...
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 07 17, 15:53)
Dzinte, o tu su ta suknute kur eini? aš turiu vieną iš j crew panašaus modelio, tai ėjau diplomo atsiimti, o daugiau jau metus ji spintoj guli, Ai tiesa, kažkada neseniai vilkausi vakare į senamiestį vakarieniaut eidama. Ir viskas. biggrin.gif  labai graži, bet ir guli spintoj, nes švenčių nedaug. Bet gal visai normaliai atrodytų ir šiaip užsivilkti prie kokių lygiapadžių batų, basučių į miestą einant g.gif

Man irgi su suknelem ta pati situacija, prisiperku, o eiti nera kur.. Turiu sia http://www.google.lt...t...280&bih=608, nuostabi suknele, o jau kokie 2 metai spintoj sekmingai kabo su etiketem... doh.gif Dabar dar ir ella dress neaisku kada uzsidesiu, kai tokia vasara, tuoj ruduo ateis.. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2012 07 17, 16:02)
Ne taip užrašiusi buvau - 88-67-90.  g.gif Bet sakau, kiek pirkau rūbų iš jcrew, mano dydis kažkoks tarpinis tarp 0 ir 2.  doh.gif

Mano taip pat dydis kazkoks tarpinis drinks_cheers.gif Sijonai pas mane 00, silkines palaidines 0-2 dydis, o va sukneles visas tenka per klubus siek tiek siaurinti 2 dydi, 0 nerizikuoju imti, nes bijau, kad per krutine bus siauroka g.gif Tik ella dress nesiaurinsiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Vikce_: 17 liepos 2012 - 15:05
QUOTE(_Vikce_ @ 2012 07 17, 17:05)
Man irgi su suknelem ta pati situacija, prisiperku, o eiti nera kur.. Turiu sia http://www.google.lt...t...280&bih=608, nuostabi suknele, o jau kokie 2 metai spintoj sekmingai kabo su etiketem...  doh.gif  Dabar dar ir ella dress neaisku kada uzsidesiu, kai tokia vasara, tuoj ruduo ateis.. rolleyes.gif

Koki dydi turi bigsmile.gif
Atsakyti
Aš kalbėjau apie šią:
user posted image

jaučiu reikės pradėt kažkaip paprastai ją nešiot, nes gaila, kai toks grožis spintoj kabo.. parduot irgi gaila biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Vikce_ @ 2012 07 17, 16:07)

Man irgi su suknelem ta pati situacija, prisiperku, o eiti nera kur.. Turiu sia [url=http://www.google.lt/imgres? nuostabi suknele, o jau kokie 2 metai spintoj sekmingai kabo su etiketem...  doh.gif  Dabar dar ir ella dress neaisku kada uzsidesiu, kai tokia vasara, tuoj ruduo ateis.. rolleyes.gif

Aš šią irgi gaudžiau, labai graži wub.gif gerai, kad ir nepagavau, nes įtariu likimas jos būtų irgi kaboti spintoj biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(varlyte3 @ 2012 07 17, 16:09)
Aisku nesiok, juk si nuostabi, as varyciau ir i pajuri su ja  biggrin.gif

Pernai du kartus keliavom į šiltus kraštus, abu kartus vežiausi ir iš lagamino taip ir neištraukiau doh.gif viskas šiais metais reiks tikrai užsidėt prie kokių paprastų gladiatorių basučių, gal irgi diržą užsijuost biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 07 17, 16:02)
Ne taip užrašiusi buvau - 88-67-90.  g.gif Bet sakau, kiek pirkau rūbų iš jcrew, mano dydis kažkoks tarpinis tarp 0 ir 2.  doh.gif

Nu mano ir identiškai beveik, tik krūtinė mažesnė cm kokiu 4u.gif
Atsakyti
Nu va, sakiau nieko nebepirksiu, kam prirodet ELLA dress doh.gif
Tikrosios spalvos turbut cia atitinka?
user posted image

QUOTE(micefee @ 2012 07 17, 14:55)
Aš irgi nenusprendžiu, ar 0, ar 2.  doh.gif Bet jei Dzintei su daug didesne krūtine 2 tiktų, tai gal 0 tada... Jei ką mano magiškoji siuvėja paplatins kaip nors.  biggrin.gif
Aišku tiktų ir į miestą, svarbu tinkamai progai aksesuarus ir batus parinkti. Vakaro praleidimui kavinėj su draugais ar prie jūros.  wub.gif

Pvz kaip cia - labai "graziai" batai priderinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2012 07 17, 15:16)
Pvz kaip cia - labai "graziai" batai priderinti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mačiau šitą. biggrin.gif Bet suknelė vis tiek graži nors ir batai baisūs. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte3 @ 2012 07 17, 16:07)
Koki dydi turi  bigsmile.gif

2 4u.gif Per klubus vel siek tiek siaurint teko, bet parduot gaila.. biggrin.gif Pamenu pagavau ja su MM per Velyku diena, kai visa seima prie sventinio stalo sedejo, o as isbegus i kita kambari prie kompiuterio gaudziau ja doh.gif lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2012 07 17, 17:16)
Nu va, sakiau nieko nebepirksiu, kam prirodet ELLA dress doh.gif 
Tikrosios spalvos turbut cia atitinka?

Atitinka manau wub.gif
Atsakyti