Man visos J.Crew bustier (strapless, be sleikuciu) suknytes dieviskai grazios ir ta, kur KRISTELA idejo nuotrauka ...
Tik beveik visos jos turi neigiama momenta - aukstintas liemuo. Ir tai yra didziausias ju minusas. Neseniai nesiau pas siuveja stai sia grazuole, tai man sukombinavo prie liemens papildomus du centimetrus (atitrauke tas klostytes kur virsuje, toliau viena nuo kitos), tai dabar atrodo nuostabiai, nes isryskintas liemuo
O pries tai tiesiog negalejau deveti, nes mistiškai "dingdavo" talija...
Vikce, manau ella dress turi tureti siek tiek laisvumo per klubus - as turiu labai panasaus modelio sunshine peony strapless dress, tai virsuje ir per liemeni ji man idealiai, o ties klubais is nugaros ties uztrauktuku klostes metasi, manau didesnes reikia. Ir rankas i kisenes susikisus negraziai susijaukia
As dar esu nusiziurejusi sita, man ji tobulai grazi, bet kaina nedraugiska dar

nuoroda
Papildyta:
Chloja, su sita suknute man ta pati beda
Nesioju su dirzeliu ja, reikes turbut taip pat nesti pasisiaurinti
O aukstintas liemuo turi ir privalumu - toks kirpimas puikiai slepia pilvuka, jei soooociai pavalgom
As dar esu nusiziurejusi sita, man ji tobulai grazi, bet kaina nedraugiska dar

nuoroda
Papildyta:
QUOTE(Chloja @ 2012 07 17, 15:29)
Man visos J.Crew bustier (strapless, be sleikuciu) suknytes dieviskai grazios ir ta, kur KRISTELA idejo nuotrauka ...
Tik beveik visos jos turi neigiama momenta - aukstintas liemuo. Ir tai yra didziausias ju minusas. Neseniai nesiau pas siuveja stai sia grazuole, tai man sukombinavo prie liemens papildomus du centimetrus (atitrauke tas klostytes kur virsuje, toliau viena nuo kitos), tai dabar atrodo nuostabiai, nes isryskintas liemuo
O pries tai tiesiog negalejau deveti, nes mistiškai "dingdavo" talija:oh
Chloja, su sita suknute man ta pati beda
O aukstintas liemuo turi ir privalumu - toks kirpimas puikiai slepia pilvuka, jei soooociai pavalgom
Chloja kaip grazu
Va butent del to ir nesiaurinau jos, paliksiu laisvesne, kad nugaroje nemestu rauksliu
Kokia nuziureta suknele grazi
QUOTE(KRISTELA @ 2012 07 17, 16:33)
Vikce, manau ella dress turi tureti siek tiek laisvumo per klubus - as turiu labai panasaus modelio sunshine peony strapless dress, tai virsuje ir per liemeni ji man idealiai, o ties klubais is nugaros ties uztrauktuku klostes metasi, manau didesnes reikia. Ir rankas i kisenes susikisus negraziai susijaukia
Va butent del to ir nesiaurinau jos, paliksiu laisvesne, kad nugaroje nemestu rauksliu
Mergaites, cia ne as nuotraukoje, cia Wife rasta nuotraukyte turbut is interneto platybiu...
Kristelos "porcelianine" suknyte nuostabi, bet ir vel gi, liemuo be proto aukstai...
p.s: dar kai manekeniu biustai neisraiskingi, gyventi su tokiu modeliuku galima, o kai krutine didesne...
Kristelos "porcelianine" suknyte nuostabi, bet ir vel gi, liemuo be proto aukstai...
p.s: dar kai manekeniu biustai neisraiskingi, gyventi su tokiu modeliuku galima, o kai krutine didesne...
QUOTE(_Vikce_ @ 2012 07 17, 15:36)
O ta suknute ir realiai ispudinga:
cia
vaikai gerai pasislepe
Man ta paskutinė Kristelos nužiūrėta ni očėn... Tokia staltiesinė atrodo truputį.
QUOTE(micefee @ 2012 07 17, 15:44)
man tai labai vasariskas ir subtilus rastas, dar su neoriniu roziniu dirziuku pagyvisus, tai isvis grazu
QUOTE(varlyte3 @ 2012 07 17, 16:46)
Kartais J.Crew kainu nesuprasi
Del tu raštų, tai pavyzdziui, man royal paisley rastas truputi primena uzuolaidas. Nors man paciai tai nekludo, bet kazkokia uzuomina yra turbut... Arba cia fantazija laki
QUOTE(Chloja @ 2012 07 17, 17:52)
Del tu raštų, tai pavyzdziui, man royal paisley rastas truputi primena uzuolaidas. Nors man paciai tai nekludo, bet kazkokia uzuomina yra turbut... Arba cia fantazija laki 
Tas tiesa
Pasak MB as su casbah maudimke jam kaip sena boba atrodau
Čia kažkas klausė temoj, bet atsakymo nesulaukė. O tą Jackie pullover kas nors turit? Fainas jis, didintas?
http://www.jcrew.com...D=1342530809450
http://www.jcrew.com...D=1342530809450
QUOTE(micefee @ 2012 07 17, 15:51)
O tai perka dar kuri tarpininkė šiandien? 
Man Kate ka tik nupirko.
QUOTE(Chloja @ 2012 07 17, 16:52)
O man iskart asociacija - kiniskas porcelianas, arbatos servizas...
QUOTE(Laputa @ 2012 07 17, 12:34)
O aš visas šilkines turiu 0 dydžio su 84 cm per krūtinę, tai gali ramiai laukti, kiek supratau tu Thalita ėmei