Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenų nubėgimas

Man vandenys nubego namie, nakti. Guliu lovoj, lyg ir kazkokie saremiai prasideda, bandau skaiciuoti kas kiek, ziuriu jokio reguliarumo, galvoju einu iki tuliko ir paskui miegot, uzteks cia prisigalvot, kad gimdau. Atsikeliu is lovos ir kad pradejo begt vandenelis... O as stoviu ir galvoju ar cia sysioju, ar kas cia vyksta. Bandziau su ranka sulaukyti tekejima, bet nepadejo lotuliukas.gif Atrode, kad kokie trys litrai isbego. O kai prikeliau vyra ir jis vale grindis, tai sake, kad labai mazai cia pribego. Dar pasiklause ar tikrai nepasysiojau lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
O man buvo taip... Guliu lovoj ir is pavydo vos nesprogstu kad ta savaitgali nusprendem nevaziuoti i labai dideli ir faina baliu (matyt jautem kad gimdysiu) kuris buvo uz 50 km. Ruosiausi miegot dar vyras sedejo prie kompo ir staiga taip suskaudo viduj kad galvojau jog kazkas plyso ir net surekiau, vyras atleke... o as nzn ka jam sakyti pasisioju truputi, paskausta siektiek, bet vandenys ne taip bega kaip turetu, zinau jei soniniai vandenys tai reikia paguleti ramiai. Bet kad jie netolygiai bega. Vyras sako vaziuojam i ligonine... o as jam buvau atspausdinus vardu sarasa, nes norejau kad jis isijaustu i vaiko laukima, bet jis arba uzmigdavo skaitydamas arba filma pradedavo ziuret, o ta vakara kaip puole skaityt ir rinkt varda, o as jam sakau tai tu dabar ruosiesi tris valandas varda rinkt vaikui, o jis pasimetes ziuri i mane ir nezino ka daryt. Siaip ne taip nuraminau ir sedom i masina. Priimamajam manes klausineja kas ir kaip, ir sako man jog cia visai ne vandenys, o kamstis ir reikia gultis i palata. susiskambina su vienais - yra vietu, susiskambina su kitais - nera vietu, ir ji eme gincytis telefonu o as vos ne pusnuoge laukiu. Ir tik sliukst vanduo, o as '"- Uoj, negaliu laikyt...", persisvere per stala daktare ir sako i telefono rageli "- Nu ir nereikia, skambinu i gimdykla, jau gimdo..."
Atsakyti
O as pamenu sneku su mama,mama klausineja ar viskas gerai,kaip jautiesi ir t.t O tada jokiu poziumiu isskyrus dideli pilviuka ir pernesiojima apie gimdyma nebuvo jokiu.Ir tik baigus pliurpti telefonu,stojausi ir tik sliukst jauciu slapia,vyrui sakau gimdau ir tas atsisukes mato slampancias mano kelnes smile.gif sako eik i tuoleta ax.gif (tipo as sisioju viduri kambario atsistojus) tai as tulike o jis uz duru atsistojes klauso kas vyksta lotuliukas.gif Tai vat va tokia tai pradzia
Atsakyti
man taip pat ligonineje prakirpo..tai ojojoj koks nemalonus jausmas.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(soonaataa @ 2009 01 05, 22:52)
man taip pat ligonineje prakirpo..tai ojojoj koks nemalonus jausmas.. doh.gif

o kaip tas prakirpimas vyksta?
kodel nemalonus jausmas?
ir kaip supratot, kad gimdymas prasideda, jei vandenys nebuvo nubege...? saremiai prasidejo, ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Corny @ 2009 01 05, 20:37)
O as pamenu sneku su mama,mama klausineja ar viskas gerai,kaip jautiesi ir t.t O tada jokiu poziumiu isskyrus dideli pilviuka ir pernesiojima apie gimdyma nebuvo jokiu.Ir tik baigus pliurpti telefonu,stojausi ir tik sliukst jauciu slapia,vyrui sakau gimdau ir tas atsisukes mato slampancias mano kelnes  smile.gif  sako eik i tuoleta  ax.gif  (tipo as sisioju viduri kambario atsistojus) tai as tulike o jis uz duru atsistojes klauso  kas vyksta  lotuliukas.gif  Tai vat va tokia tai pradzia

lotuliukas.gif

rimtai o koks jausmas su tuo prakirpimu, man irgi idomu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Verdaina @ 2008 03 15, 23:32)
visai neskauda, kai nuleidzia vandenis, bet po to saremiai sustipreja wink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man pirmą kartą prakirpo, nieko ten baisaus ax.gif O antrą kartą vandenys tekėjo patys po truputį,nenubėgo staigiai kaip filmuose smile.gif
Atsakyti
man tai abu kartus kirpo, nors su antraja kai atvaziavau i ligonine jau buvo 7cm atsidarymas, bet vandenys patys nebuvo nubege
Atsakyti
prisiskaičiau SM, laukiau laukiau, kol nubėgs, tai po termino 9 dienos, esant 10cm atsidarymui nuleido doh.gif blink.gif vienžo, nesulaukiau
Papildyta:
QUOTE(susidomejusi @ 2009 01 10, 12:23)
o kaip tas prakirpimas vyksta?
kodel nemalonus jausmas?
ir kaip supratot, kad gimdymas prasideda, jei vandenys nebuvo nubege...? saremiai prasidejo, ar kaip?

nieks vandenų maišo nekerpa - tik atsargiai užkabina plastmasiniu baltu kabliuku ir pradūrus patys išbėga. visiškai jokio skausmo nebuvo.
o kai gimdymas prasidės, tikrai nepražiopsosi. sąrėmiai reguliarūs, ima vis labiau ir labiau traukt ir skaudėt pilvą. o nuo paruošiamųjų skiriasi, tuo, kad nepraeina ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
Man jie savaime patys nenubėgo, gyd. pradūrė, nes niekaip gimdos kaklelis neatsidarė kiek reikia.
Atsakyti
man tai įdomiai nutiko.Paguldė į ligonine prieš gimdymą vieną parą pagulėjau ir paleido namo sako dar negimdysiu nestuke.gif pavažiavau namo visa diena silpnai jaučiaus vyrui sakau mes vakare tikriausiai vėl išvažiuosim į ligonine.atėjo vakaras nuėjau maudytis,nusimaudžius atsiguliau į lovą ir pajutau kažkas bėgą ir pilvą taip įdomiai traukia.Vyrui sakau jau gimdysiu net apsiverkiau vyras guodė kaip tik galėjo.O kiek vandenu buvo net netikėjai.Nuvažiavom į ligonine ir po6 h gimė mano kleckiukas
Atsakyti