Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenų nubėgimas

Buvom pas draugus,kepem saslykus biggrin.gif Ir ju man neteko paragauti,nes nubego vandenys.Is pradziu irgi pamaniau,kad nelaikau slapimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murrr: 21 gegužės 2009 - 09:17
QUOTE(spurgiene @ 2009 04 05, 20:36)
man tai 6 val ryto prakirpo vandenis...ir  tik 6 vakaro jau turejau mazyli....... smile.gif  na o kitu vandenu istorijos vis dar laukiu biggrin.gif

o antra istorija tai atsitiko taip....gulejau patologiniam. su niekaip nevykstanciu gimdymu doh.gif .. klp GN ir sugalvojau nueiti iki stoteles ten buvo kioskelije labai skaniu saldainiu tai galvojau reikia neiti nusipirkti tu saldainiu nes kaip numaniau savaitgali dar nebus prosvaisciu gimdyti tai galvoju reikia nusipirkt kokis 3 pajelius gal tada suvalgius sprogsiu lotuliukas.gif o taigi gryzdama net nespejau iki palatos daeit ir nubego vandenys... biggrin.gif gerai,kad tai viskas ivyko negatvei prie zmoniu smile.gif o tiek betruko smile.gif
Atsakyti
o as tai gulejau patologiniam jau po termino, tai labai jau laukiau gimdymo, nenorejau skatinimo. tai vakare prasidejo saremiai, bet visai nereguliarus - galvojau, kad tik paruosiamieji tie. sedejau lovoj, mezgiau kepuryte vaikui biggrin.gif nuejus i wc toks slukst buvo, visas iklotas slapias paliko. galvoju, kad per mazai, jog cia vandenys butu, gal siaip isskyros tokios. grizus i palata vel toks bajeris pasikartojo. o kai jau trecia karta taip nutiko, tai jau ejau beveik nakti ieskoti tu akuseriu budinciu. bet kol laukiau, kol ateis gydytoja apziureti, tai ir toliau mezgiu ta pacia kepuryte biggrin.gif
Atsakyti
Vandenys nubėgo 23.00 val. namie, o pagimdžiau tik kitą dieną 14.30. smile.gif
Atsakyti
Man nubego anksti ryte, dar miegojau, bet nubudau, kad labai dregna. Dar pagulejau, nes negalejau patiketi, maniau tik siaip isskyros. Bet teko zadinti vyra ir lekti i ligonine. Ta pacia diena popiet jau turejau dukryte smile.gif
Atsakyti
mes jau vaiksciojome ligonines koridoriais ir tik blink.gif
as jau pagalvojau kad su manim kazkas nebe tas,negi as tokiam amziui apsim**t galejau blink.gif
sakau mb nueikim pasiklauskim,gal; cia jau?...
ir pasirodo jau doh.gif tik sone gimdoj plyso,tai pagulde ir prakirpo ir priekio doh.gif
va tada tai jausmas,kad plaukiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Su pirmu vandenys nubego namie, buvo kelios dienos po termino, kaip tik turejau vaziuoti pas daktare apziurai, dar telefonu pakalbejau su mama, tik stot nuo lovos ir kazkas bega doh.gif , pradziai nesupratau, nuejau apsiziuret, spalva zalia unsure.gif , skambint daktarei, sako greit i ligonine, kol vyras veze, kojas laikiau suspaudus. Jausmas ne is maloniuju, kai per kojas zliauga ir sustabdyt negali, rezultate cezaris ir tfu tfu tfu sveika mergyte smile.gif
Atsakyti
Pajutau kai keliausi is lovos.Supratau kas tai is karto ,nes jau buvo 38 savaites ir buvau daug prisiskaiciusi, kad daznai mamytes galvoja jog apsisisioja.Kad nesugadinciau brangaus parketo miegamajame, ejau laikydasis uz klyno lotuliukas.gif
Atsakyti
sauni tema,as ir blaukiu kaip cia man bus jau tureciau gimdyti,bet nieks nesidaro,bega dienos ir nieko... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutele9 @ 2009 05 29, 13:28)
sauni tema,as ir blaukiu kaip cia man bus jau tureciau gimdyti,bet nieks nesidaro,bega dienos ir nieko... ax.gif

Na, nepergyvenk, da nei vienos amzinai nestuke.gif nebuvo 4u.gif
Atsakyti
man tai 1.20 nakty mieganciai pradejo begti, bet aisku is kart prabudau, visa drebet pradejau ir pas mama bekt... lotuliukas.gif lotuliukas.gif o toliau vyra zadint ir y ligonine.. cool.gif
Atsakyti
O man kirpo,tikrai nemalonu kai kazkas pastoviai bega silto.iklotu naudot negalima,dave kazkokiu skuduru.i tulika lakstyt reikia,tai dar tuos skudurus tarp koju laikyt kad kur koridoriui ant grindu nepamest.
Atsakyti