Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenų nubėgimas

man kaip nubego vandenys tai is kart lekem i ligonine, o saremiai prasidejo tik po 4 valandu. Taciau manes nesiunte atgal namo, nes iki ligonines mums 1,5 val. kelio
Atsakyti
O as sau ramiai miegojau tik pajauciau apie 2 val. nakties, kad pliuptelejo siltas vanduo per kojas. Neziurint didelio pilvo pasokau is lovos kai gazele lotuliukas.gif . Tekinom nubejgau i WC ir pamaciau skaidru skysti. Susukau vyrui"vandenys nubego". Tai tas taip staigiai apsirenge, kad kaip jau vaziavom i ligonine jis galvojo ar visus drabuzius apsivilko biggrin.gif .
Atsakyti
Man kai nubėgo vandenys iškart į ligoninę išvarėm. Ir ne lašiukas, kaip kad daug kam po trupultį, o kaipreikiant pasipylė. Bet absoliučiai jokių sąrėmių nebuvo. Patikrino- kaklelis buvo tik per 1,5cm atsivėręs, pasakė "vandenys nubėgo ant nepasiruošunių gimdymui takų". Tada pradėjo pomtuoti skatinančius, sąrėmiai kas be ko atsirado, ėmė smarkiai stiprėti, bet kaklelis taip ir nesivėrė. Po 7 val iškankinimo nusprendė pjauti...
Atsakyti
Bego vandenys-jokiu skausmu.Prabudau del to,kad kaz kas tarp koju teketi pradejo,pasokau-ogi vandenys biggrin.gif Tai dar nusiprausiau ir tik po 2-3val. dasigabenom,niekur neskubejau.Skausmu pasikartosiu jokiu,o atvaziavau su 7cm atsidarymu,o paskui kaip susuko taip susuko doh.gif blink.gif Vandenys bego visa laika,ne po lasiuka,normaliai,nelaikantiems paketai buvo kiauri(didziausi) ir visas treningas slapias blush2.gif
Atsakyti
sveikos:) kaip gai,ka radau siA TEMA thumbup.gif mane irgi vis ankino klausimas kaip suprast ar nubega vandenys.....paskaicius siek tiek prasvesejo blush2.gif tikiuosi suprasiu, kai tai prasides......
Atsakyti
tik gryzus is parduotuves, smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfija @ 2008 11 22, 00:12)
na mano istorija tokia...

nueinu i tualeta...atsistoju bega...galvoju, nu moterie net nusisluostyt per storuma neina...nusisluostau..uzsimaunu kelnes bega... lotuliukas.gif skambinu vyrui...sakau vandenys nubego...o jis: "taip nesiseka, ir dar kazkas pratruko. TYLA. Tuoj griztu" lotuliukas.gif

lotuliukas.gif man vyrų reakcija tokiose situacijose labiausiai ir patinka kai pasiskaitau biggrin.gif
O jei apie vandenis, tai aš labai bijau, kad ten to kraujo nepasirodytų ar kokie žalsvi vandenys nebūtų. Norisi, kad viskas sklandžiai eitųsi ax.gif
Atsakyti
O man buvo labai panasiai kaip ir daugumai ax.gif
Visa diena atidirbusi [padejau vyrui darbe], matosi uzsiskatinau lotuliukas.gif
Tai sugulem vakare lovon, vyras sako tai dar truputi pasiskatinkim [kazkur nugirdes kad reikia gerai atsimylet], sakau ne ne, jau sianakt negimdysiu schmoll.gif
Nu ir kur tau, po valandos, keliuosi i WC, jauciu sedziu baloj, atsistoju, teka per kojas blink.gif Nueinu i WC, bijau atsistot, kaip varva taip doh.gif
Isidejau paketa [kuriu ne viena sunaudojau iki ligonines bet vis viena nuvykau slaput slaputele].
Skausmai prasidejo apie 7 ryto tik, per nakti pramiegojau ligonineje rolleyes.gif 8 val i gimdykla isveze, o 9:27 pagimdziau wub.gif
Labai idomu kaip bus sykart, tikiuosi kad lengvai ir sklandziai kaip ir pirma karta, to ir palinkesiu sau ir visoms nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2009 10 11, 14:24)
su pirmu nenubego, daktarai prakirpo bet vandenu buvo labai mazai, tikiuosi kad si karta pajusiu ir as sita malonuma kaip jie patys nubegs

o as tikiuosi, kad gimdant nubegs. Bijau, kad supanikuosiu, jeigu namie kur ant kilimo ...
Su pirmu tai gimdykloj nuleido.
Atsakyti
saremiavau visa diena,bet nesmarkiai tai iki paskutines minutes maniau kad cia tik paruosiamieji,optimiste tongue.gif vakare atsiguliau i lova,ramiai apsikabinau MB,planuose buvo paziuret penktadienio filma ir gerai issimiegot,tik netiketai per eilini saremi pliukst jauciu kad plaukiu,sakau kelkis brangusis varom i trasa biggrin.gif tuom mano ramaus vakaro planai baiges,labai dziaugiuos kad tai ivyko namie,nes jei taip viesoj vietoj doh.gif
Atsakyti
Man nuleido ligoninėje smile.gif
Atsakyti
Namie, lovoj ax.gif
Atsakyti