Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenų nubėgimas

As galvojau, kad man vandenys nenubege, bet kai bnde prakirpti, kad nubegtu vandenys, tai gydytoja nusistebejo, kad nera pas mane vandenu doh.gif Tai ir nesupratau, ar jie nubego ir as nepajutau, ar ju taip ir nebuvo g.gif
Atsakyti
4u.gif mes dar laukiam 39sav ir 2d,kaip cia bus ,paryciais pastebejau isslydo toks kaip zeles gabaliukas,tai tikriausiai kamstis rolleyes.gif
Atsakyti
Gimdymo termino dieną nuvažiavau į ligoninę užsirašyti vaikelio širdies tonų. Tik atsikėlus nuo kušetės ir pradėjus eiti, apėmė jausmas, kad nelaikau...Buvo labai juokinga, nes nežinojau, ar tai vandenys, ar man vaidenasi. Kol užlipau į antrą aukštą pas gydytoją, vandenys tekėjo upeliais...Stovim su vyru prie gydytojos kabineto, o jis rėkia: "gulkis ant minkštasuolio", o aš nesigulu, nes baisu ir gėda, kad sušlapinsiu baldus koridoriuj biggrin.gif Gerai, kad gydytoja greitai atėjo ir nusiuntė mus į priimamąjį. O ten, kol sėdėjau, po manim didžiulė bala susidarė, nors keičiau palutes vieną po kitos...Jei taip viešoj vietoj būtų pradėję bėgt, baisu būtų buvę, galvojau, kad čia tik filmuose TIEK vandenų būna.
Atsakyti
Nakti lovoj pajutau, kad silta silta biggrin.gif
Atsakyti
Telika ziurejau. Staiga taip uzsinorejau i tulika..... Ir opa! biggrin.gif
Atsakyti
Man abu kartus vandenys patys nenubėgo. Prasidėdavo sąrėmiai ir tik ligoninėj galų gale nuleisdavo. Kietus vandenmaišius užauginu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaveriukste @ 2009 11 03, 19:05)
O gal kuri zinote teoriskai kiek laiko gali daktarai islaikyti nesciaja nuo vandenu nutekejimo????

Man Airijoj dave 24 val.... pagimdziau greiciau - po 12 val jau turejom dukryte:)

O del vandenu lasejimo, tai kuo greiciau vaziuokit i ligonine. Man nubego po trupuciuka, pasiskambinau, liepe atvaziuot, apziurejo, pasake, kad dar negimdysiu ir isleido namo. O po pusantros sav kai nakti pradejo begt.... teko skubiai lekt i ligonine thumbup.gif jau nebeisleido biggrin.gif
Geriau pasirodyti ligoninej paranoike, negu nekaltinti paskui saves jei bus bedu del prasidejusios infekcijos
Atsakyti
Man namuose vandenukai nubėgo. Buvo rytas, pamaudeno šiek tiek, tik atsistojau nuo sofos ir šliūkšt bala didžiausia. Po to paėjus dar kiek, pasilenkiau ir antra bala po kojomis buvo.
Atsakyti
QUOTE(rimtas eziukas @ 2009 11 12, 23:16)
Telika ziurejau. Staiga taip uzsinorejau i tulika..... Ir opa!  biggrin.gif

ir man taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
gerai, kad cia taip pasiskaitinejau apie tuos vandenys, tai susidariau tokia nuomone, jog tu vandenu tai gausybes nubega. o as vis nerimavau, kad , jei nubegs kai wc sedesiu, tai ir nesuprasiu, jog jau prasideda smagumai visi.... blush2.gif
Atsakyti
man nubego ryte, keliantis is lovos ax.gif
kad ir sedint wc jei jaucias kad daug bega ir neina sulaikyti tada reiskia kad cia vandenys biggrin.gif
Atsakyti
na mna buvo 36 savaites, vakare issimaudziau ir atsiguliau miegoti, prejo gal kokia 15minuciu ir pajauciau kad viduj lyg kazkas truko, bet kadangi su pirma dukryte vandenis nuledo gydytoja tai ir nesupratau kas darosi, galvojau gal siaip vaikas apsiverte, bet jauciu lyg kad slampa lova, atsistojau eit i tualeta irvis dar lasa kazkas, baisiai issigandau, skambinau vyrui kad griztu namo, issikvieciau sese, ji krauna daktus o as lakstu pasimetusir nervas ima kad sliapia visur smile.gif vandenu buvo nedaug todel jau kai nuvaziavom i ligonine jau buvo viskas isbege
Atsakyti