QUOTE(dute1 @ 2006 04 30, 17:48)
QUOTE(Rimse @ 2006 04 27, 15:44)
Aš tokioj aukštoj temperatūroj niekad nekepu
. Man geriausiai viskas iškepa 180 tepm.
aš 220 visada kepu
o kokioje temperatūroje reikėtų kepti keksus?
QUOTE(reveka @ 2007 10 28, 09:56)
180 laipsnių
kodel mano pyragai visad sukrenta, ka darau ne taip
sluoksniuotos tešlos, biskvitus ar šiaip visokius apkepus kepu 200-220 laipsnių temperatūroj. Su mieline tešla jau atsargiau reikia, nes jei per didelis karštis, tai per greit iškyla ir tešla plyšta - pradžioj temp būna 200, paskui numažinu iki 180 laipsnių. Na ir žinoma morenginiai kepiniai apie 120-100 laipsnių.
Bet šiaip elgiuosi pagal situaciją, visą laiką stebiu kaip tas pyragas kyla, kepa, ruduoja ir pagal tai didinu arba mažinu karštį.
Bet šiaip elgiuosi pagal situaciją, visą laiką stebiu kaip tas pyragas kyla, kepa, ruduoja ir pagal tai didinu arba mažinu karštį.
QUOTE(Rimse @ 2006 04 27, 13:44)
Aš tokioj aukštoj temperatūroj niekad nekepu
. Man geriausiai viskas iškepa 180 tepm.
As taip pat.
tiesa pasakius neziuriu temperaturos nes paprasciausiai pas mane jos nerodo bet niekada nebuvo taip kad butu zalias pyragas
QUOTE(Pigalica @ 2006 04 27, 11:02)
Manau, kad siame skyrelyje sitos lenteles truko. As zinau, kad yra tema "Techniniai receptu dalykai", taciau mano manymu si lentele sioje temoje daug kam pravers.
Jei turit dar kokiu patarimu, prasom prisideti
Jei turit dar kokiu patarimu, prasom prisideti
oi kaip ačiū už lentelę, man ji labai pravers
Tikrai, man ji labai praverte.
Papildyta:
Dabar valgiai dar skanesni.
Papildyta:
Dabar valgiai dar skanesni.







