Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai V

QUOTE(Indukė @ 2012 07 18, 08:27)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
buvau pirma siauliete, apsilankiusi pas ja  mirksiukas.gif

ooo, is Siauliu:)) kartais ir as pas jus uzsuku:)) zinau, kad verta, padejo ne vien man, bet ir mano draugems;
Atsakyti
sveikutes... 4u.gif
oi kaip seniai bebuvau sioj temutej... kiek asaru ir sielvarto cia palikau...
na bet si karta uzsukau cia vedina kitu tikslu ax.gif parodyt - kad visgi buna stebuklu wub.gif
beveik pries tris metus turejau du persileidimus, o dabar laukiam gimstant sunelio nestuke.gif mums jau 29 savaiteles wub.gif su vyru laukiam kada gi pagaliau galesim laikyti ji rankose wub.gif maziukas pilvelyje labai aktyvus, daktariukai sake kad augam sveikuciai wub.gif
taigi nepraraskit vilties 4u.gif mes nepraradom 4u.gif ir stai.. neuzilgo supuosim savo stebukleli rankose wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jasos lolita @ 2012 07 19, 14:17)
sveikutes...  4u.gif
oi kaip seniai bebuvau sioj temutej... kiek asaru ir sielvarto cia palikau...
na bet si karta uzsukau cia vedina kitu tikslu  ax.gif parodyt - kad visgi buna stebuklu  wub.gif
beveik pries tris metus turejau du persileidimus, o dabar laukiam gimstant sunelio  nestuke.gif  mums jau 29 savaiteles  wub.gif  su vyru laukiam kada gi pagaliau galesim laikyti ji rankose  wub.gif  maziukas pilvelyje labai aktyvus, daktariukai sake kad augam sveikuciai  wub.gif
taigi nepraraskit vilties  4u.gif mes nepraradom  4u.gif  ir stai.. neuzilgo supuosim savo stebukleli rankose  wub.gif  4u.gif

Dziaugiuosi uz jus:) nestuke.gif
Papildyta:
Sveikos visos,na as lietuvoje pasidariau visus tyrimus,ir kariotipo tyrima ir kauno klinikose del trombu dar lauksiu atsakymu menesi,o tada jau vel po 2ieju persileidimu planuosiu leliuka,labai bijau,bet nenoriu prarasti dar vilties laikyti mazyli savo rankose,vyro spermos tyrimai geri,tad as pradejau jau nuo siandien vartoti aspirina,dar geriu skydliaukes hormonus,nes po antro persileidimo rado kad skydliauke nebegamina hormonu,vienu zodziu liudna...bet tikiuosi,kad sikarrt pavyks... 4u.gif to linkiu visoms laukiancioms savo stebukleliu ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Buvo laikas kai buvau aktyvi sio skyrelio skaitytoja, ieskojau paguodos savo plystanciai is sielvarto sirdziai ir vis klausiau kodel, paskui dar karta kodel ir dar...

Dabar atejau paguost ir pasidalinti nauja, dziugia patirtimi ir pasakyti, kad svarbiausia tiketi, netgi juodziausiu savo gyvenimo periodu issaugoti bent krisleli tikejimo, kad viskas bus gerai ir ateis laikas kai visi sie patirti isgyvenimai liks tik prisiminimu.

O va mano istorija...

Kai nuejau pas savo gydytoja eilinio vizito metu, su vyru jau buvome nusprende, kad kaip ir visai noretume susilaukti mazylio, tad ejau pasitikrinti ar viskas gerai, o ji man sako, va ziurek sirdute jau plaka, buvo 7 savaites kaip laukiausi. Deja mano dziaugsmas truko neilgai, pries pat Kaledas (2007 m.) pradejau teplioti ir silpnai kraujuoti, nuvaziavau i ligonine ir gydytojai pasake, kad maziuko sirdute neplaka, jau kuris laikas buvo nustojes vystytis ir pats organizmas jau pradejo valytis (nestumas atitiko apie 12 savaiciu). Apie savijauta nepasakosiu, galvoje sukosi tik viena mintis, kodel man, kodel as... Padare abrazija, 3 men. geriau KT pasak gydytoju kad organizmas atsigautu ir pan. Po to eilinio vizito pas gydytoja metu ji ziuredama echoskopu vel kazka pamate ir pasak jos arba tureciau laukti mm arba galiu lauktis. Jei per savaite nesusirgciau, liepe pasidaryti NT ir ateiti pas ja. Aisku nesusirgau, pasidariau NT kuris rode antra neryskia juostele. Gydytoja vel ziurejo echoskopu ir nieko nemate. Liepe sekancia diena pasidaryti HCG tyrima, kuris rode kad nestumas yra, bet gydytoja jo nemate. Liepe laukti dar savaite, nes po tiek laiko jau turetu matytis echoskopu ir darytis HCG tyrimus. Kadangi tuo metu man tie HCG skaiciukai nieko nesake, buvau visai rami, taciau nuejusi pas gydytoja is jos isgirdau - ektopinis nestumas, arba kitaip negimdinis. Vel i ligonine, dare laporaskopija. Dziaugiausi bent tuo, kad laiku buvo pastebeta ir nepraradau nei kiausintakio nei kiausides. Kadangi antra karta pastojau gana greitai, fiziskai buvau atsigavusi po pirmojo, taciau psichiskai dar ne, o dabar negimdinis, savijauta sumauta, galvoje sukosi vienintelis klausimas kodel, uz ka? Taip laukiau mazylio, o per pusmeti patyriau dvi nesekmes. Si patirtis atbaide mane kuri laika nuo noro pabandyti dar karta. Pradejau vengti draugu, vis reciau iseidavau pasizmoneti, negalejau ramiai ziureti i nescias moteris ar parduotuveje praeiti pro mazyliu skyriu nepradedama verkti, grizusi namo po darbo guldavau i lova ir liedama asaras vis klausiau kodel? Kodel Dievas neleido ateiti mano mazyliui i si pasauli, negi nelemta man tapti mama. Tyrimai kuriuos veliau atliko gydytojai buvo geri, nerado jokiu ligu ir pan., o vienintelis paaiskinimas kuri is ju tuo metu isgirdau - gamta. Fiziskai atsigavau greitai, taciau atgauti dvasine ramybe ir atsigauti psichologiskai prireike laiko. Ne bereikalo zmones sako, kad laikas geriausias gydytojas. Su laiku mano sirdies zaizda uzsitrauke, tik liko joje giliu randu, nebudavo ne dienos kad nepagalvociau apie savo prarastus maziukus, bet bent jau asaros upeliais nebetekedavo. Gyvenau su mintimi, kaip lemta taip ir bus, jei bus lemta buti mama busiu, jei ne - isivaikinsiu. Ir stai po gana ilgo laiko tarpo, ant ranku supuoju savo didziausia gyvenimo brangenybe - taip ilgai laukta suneli.

Noriu palinketi, kad kuo greiciau sulauktumete ir JUS visos tos dienos, kada ant ranku paimsite savo stebukleli, kada galesite glausti ji prie krutines, svelniai ciuciuoti myluoti, kada galesite liesti jo rankytes, kojytes, kada maziuko sypsena isvys is sirdies pries tai patirtas visas negandas ir pripildys sirdi motinystes dziaugsmo...

Nenuleiskite ranku ir tikekite, tikejimas daro stebuklus 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Dekui merginos,kad ateinant pasidalinate su mumis savo laime wub.gif
Jasos Lolita ar Jums nustate tu 2 nelaimiu priezasti?

Atsakyti
Sveikutes, as visai neseniai irgi buvau aktyvi skyrelio lankytoja, ieskojau paguodos, pagalbos... Ir po dvieju vienas po kito sekusiu persileidimu - pastojimas (beje pastojau po 4 men po paskutinio persileidimo). Tai buvo toooooookiaaaaaa laime, kad negalejau patiketi. Bet labai trapu. Seke tyrimai ir ilgas laukimas, kiekviena karta vis tikintis, kad viskas bus gerai. Kaip gydytojas sake - na dar bandom tempt, na dar truputi ir dar.... Ir taip kiekviena karta...Ir dabar jau turim 35 savaites...Tikiuosi viskas bus OK, kad vaikelis gims sveikas ir ramus.
Zinau, kad kai zaizda dar atvira sunku tiketi, kad pasiseks, bet tikekit - stebuklu buna. Net labai dideliu... Ir net tada, kai ju visai nebesitiki.
Sekmes visoms, vilties ir tikejimo. Esu be galo dekinga Dievui, kad suteike man dar viena sansa. Tikiu, kad suteiks ir jums.
Atsakyti
sveikos supermamos- busimas.
pries nepilnus du metus aš pati čia guodžiausi, o dabar turiu kavalieriu kuriam katik metukai suėjo.
atsimenu, ta diena kaip šiandien, kaip daktaras pasakė, kad mato du....bet nemato širdutės plakimo, toks jausmas , kad žemė iš po koju dingo.
atsimenu ir ligonine-skyriu-operacine, kur mane mane lydėjo užjaučiantis medikai, o man tas kelias ašarom sulaistytas...ir gines verdiktas puse metu saugotis ir tip po bandyti (tyrimai geri, spejimas gripu sirgau-komplikacijos), bet kaip...?jai aš dabar noriu, gerai , kad vyras protingas visas vadžias paėmė.
pirmus du mėn depresija, bet kažkaip persilaužiau ir laukiau tu puse metu, nes bijojau, ko ....? visko
po puses metu su MB dirbom diena-nakti ir 3cikla pavyko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif buvo visko baimes, laimės. pirmas echoskopas sutapo, kaip ir pries metus, atsimenu guliu, daktaras sako va pilviukas organai gerai, oi kaip juda sunku ziureti,o as guliu užsimerkus ir klausiu ar širdute plaka?kaip pasake taip, tik tada mano baimės dingo.
tai va ta mano laimė-baimė yra 1m. kavalierius su savo charakteriu ir galiu pasakyt, kad dėl ju iškesim viska.
klausykit daktaru pasiulimu ir savo sirdies ir tie angeliukai greit ateis pas jumis mirksiukas.gif
Atsakyti
Turejau kelis nesivystancius nestumus, bet dabar laukiuosi trecio maziuko,kuris nuo antrojo skirsis lygiai metais (pastojau praejus 3men po gimdymo,ir va,viskas tvarkoj) smile.gif .Ieskojo priezasciu kodel nustojo vystytis tuokart,bet taip ir nerado nieko blogo,tik as pati supratau paskui,kad viskas nutrukdavo pasimylejus,patyrus orgazma. Gal nepades tai niekam,bet mano patarimas butu: jokiu meiliu iki 12sav,paskui jau viskas ok mirksiukas.gif
Atsakyti
sakykit,merginos ar jums gal buvo,kas turejo kelis persileidimus,kad po ju krutis skaudetu,man viena apacioj skauda vienoj vietoj ir niekaip nepraeina:(
Atsakyti
Sveikos, mamytės..

Norėjau paklausti, kada jums gydytojos leido bandyti dar kartelį.. Man sakė, kad galiu jau po 2-3 mėn g.gif Kitoms, kaip matau leido bandyti tik po pusės metų... kodėl taip?
Atsakyti
QUOTE(Efedra @ 2012 08 03, 11:41)
Sveikos, mamytės..

Norėjau paklausti, kada jums gydytojos leido bandyti dar kartelį.. Man sakė, kad galiu jau po 2-3 mėn  g.gif  Kitoms, kaip matau leido bandyti tik po pusės metų... kodėl taip?

man sake ta pati..bet surizikavau..o ir kitos gyd.nuomone sutapo su manaja..pabandem iskart, pirmaji cikla po A...ir rezultatas liniuotej...kiek skaiciau, kad tyrimai rodo, jog sekmingo nestumo procentas vienodas, tiek laukiant ilga laika, tiek bandant iskarto..svarbu but tam psichologiskai pasiruosus..
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2012 07 25, 09:37)
Jasos Lolita ar Jums nustate tu 2 nelaimiu priezasti?

po siu nelaimiu niekas manes net nesiteike tirti, paprasciausias ju paaiskinimas naturali gamtos atranka.. verysad.gif
o pasirodo turejau keleta problemeliu ten, kai jas issigydziau jau po keliu men patapau nestuke.gif ir stai mazylis vystosi puikiai wub.gif su teveliu laukiam susitikimo su juo wub.gif jau taip noretusi kad greiciau islystu mazylis i dienos sviesa biggrin.gif
Atsakyti