Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai V

QUOTE(jasos lolita @ 2012 08 04, 08:55)
po siu nelaimiu niekas manes net nesiteike tirti, paprasciausias ju paaiskinimas naturali gamtos atranka..  verysad.gif
o pasirodo turejau keleta problemeliu ten, kai jas issigydziau jau po keliu men patapau  nestuke.gif ir stai mazylis vystosi puikiai  wub.gif  su teveliu laukiam susitikimo su juo  wub.gif  jau taip noretusi kad greiciau islystu mazylis i dienos sviesa  biggrin.gif

jau nedaug ir liko iki susitikimo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,As laukiuosi eina 8 sav. Buvau pas gine pagal ekoskopa tesam tik einam 7 sav. Tai atsiliekam biski. Liepe ateit ketv. Atejau jinai mane patikrina pasako tavo vaisius nera nk paauges, ateik po 2 sav vel kaip trenkta nks nk nepaaiskina nepasako... Ateisi po 2 sav bus matyt kaip viska. Neistverusi as sugalvojau uzsiregistruot privaciai ir ziuret ka sakys nes jau mintis visokios lenda i galva kad nustojo vystitis ar dar kas... Noriu paziuret ka sakys kitas daktaras... Jau nebegaliu visa diena isverkiau, nzn ka net daryti. Tai mano pirmas mazylis.
Atsakyti
Sveikos, merginos bei moterys 4u.gif

Ieskodama AFS temute, netycia pamaciau jusu tema. Noreciau prie jusu prisijungti, jeigu galima 4u.gif
Atsakyti
Laba. Daugiau nei pries mėnesį netekom ir mes savo maziuko... Tos dienos buvo pačios sunkiausios mano gyvenime. Nuo to laiko vos ne kasdien skaitinėju , tik dar būdavo per skaudu pačiai rašyt. 11 nėštumo savaite sužinojau, jog vystymasis vargiai atitinka 6... verysad.gif ir prasidėjo košmaras...

bet jau susitaikėm su netektim, tik dar sveikata ramybės neduoda...
jau beveik dvi sav veluoja mm, maudžia pilvo apačia, o iš krūtų paspaudus pasirodo priešpienio lašiukai. kaip tai suprast??? net ir nt jau dariausi - lyg ir įžvelgiau vaiduokliuka. nejau dar gali rodyt buvusį nėštumą? nes naujas nestuke.gif mažai tikėtinas. ir vėl esu panikoj - to jau man perdaug...
Gal kuriai buvo panašiai. g.gif Pasidalinkit patirtim, nes kol pateksiu pas gine dar ilgai laukt.
Atsakyti
Brieduke, sveika.

Esu ir as patirusi 3 persileidimus. Pirmas pasibaige 8 savaiciu, antras 9 sav, o trecias pats maziausias buvo is visu - 5 savaiciu pasibaige sad.gif Man nebuvo jokio priespienio, kaip tau. Tad net nzn ka atsakyti i tavo klausima. Visi mano nestumai taip pat buvo nesivystantys. Pirmi du nestumai augo iki 6 savaiciu, panasiai kaip ir tavo. Tik as iki tokio ilgo laiko neisnesiodavau negyvu mazyliu.

O del NT galiu pasakyti, kad man viena gydytoja sake, kad po P. NT gali rodyti kelias savaites teigiama rezultata. Tai sakyciau, kad vaiduokliauja tau del to kad jau pakankamai laiko praejo jog NT neberodytu ryskias dvi juosteles II. Net nzn kaip paaiskinti, lyg isgaruoja II po truputi. Bet del viso pykto siulyciau pasidaryti po savaites dar viena NT, jei jis prades rysketi, tada galbut tu vel nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaidiaska @ 2012 08 04, 11:08)
Sveikos,As laukiuosi eina 8 sav. Buvau pas gine pagal ekoskopa tesam tik einam 7 sav. Tai atsiliekam biski. Liepe ateit ketv. Atejau jinai mane patikrina pasako tavo vaisius nera nk paauges, ateik po 2 sav vel kaip trenkta nks nk nepaaiskina nepasako... Ateisi po 2 sav bus matyt kaip viska. Neistverusi as sugalvojau uzsiregistruot privaciai ir ziuret ka sakys nes jau mintis visokios lenda i galva kad nustojo vystitis ar dar kas... Noriu paziuret ka sakys kitas daktaras... Jau nebegaliu visa diena isverkiau, nzn ka net daryti. Tai mano pirmas mazylis.

Sveika.

Isivaizduoju, kaip jautiesi verysad.gif Bet verkdama tu mazyliui nepadesi, tik stresa jam padarysi. Nusiramink, kol dar gydytojas neistare pacius baisiausius zodzius, kuriuos nescioji gali isgirsti (ka patyriau net 3 kartus), tol pasistenk islikti rami ir galvok tik pozityviai. Viskas bus gerai tavo zirniukui, nenusiteik is karto taip pisimistiskai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meshkOOtia: 07 rugpjūčio 2012 - 15:21
savaitės neštumo testai pas mane neišbuna nepanaudoti. blush2.gif neturiu tiek kantrybės. net ir i ta vaiduokliuką puse dienos žiūrėjau, po to išmečiau , po to - vėl išsitraukiau ir vėl žiūrėjau doh.gif lyg tai ką pakeistų.
o su nesivystančiu tiek ilgai pravaikščiojau, nes nieko blogo nejutau. o ir ginė poliklinikoj 8 neštumo sav echo padarius nieko blogo nematė. Kita gydytoja negalėjo tuo patikėt. va tokia ta "nemokama" sveikatos priežiūra... po išvalymo kokia savaitę man tempė krūtine. bet kaip ir buvo susitvarkę. niekad nemaniau, kad taip anksti pradeda gamintis priešpienis.
Atsakyti
QUOTE(Briedukė @ 2012 08 07, 16:36)
savaitės neštumo testai pas mane neišbuna nepanaudoti.  blush2.gif  neturiu tiek kantrybės. net ir i ta vaiduokliuką puse dienos žiūrėjau, po to išmečiau , po to - vėl išsitraukiau ir vėl žiūrėjau  doh.gif lyg tai ką pakeistų.
o su nesivystančiu tiek ilgai pravaikščiojau, nes nieko blogo nejutau. o ir ginė poliklinikoj 8 neštumo sav echo padarius nieko blogo nematė. Kita gydytoja negalėjo tuo patikėt.  va tokia ta "nemokama" sveikatos priežiūra... po išvalymo kokia savaitę man tempė krūtine. bet kaip ir buvo susitvarkę. niekad nemaniau, kad taip anksti pradeda gamintis priešpienis.

Man taip su antru nestumu buvo, kad NT rode vaiduokliuka, tai visa diena i ji ziurejau, net nufotografavau, kad ginei parodyti, bet ji vis tiek liepe auginti ryskias II smile.gif Tad zinau ta jausma, kaip zinai jog jis neparyskes jei ziuresi i NT pastoviai, bet vis norisi ir norisi tikrinti "o gal?" smile.gif

Mano pirmas ir trecias nestumai issivale patys, o va su antru (tuo metu gydytojai mane kad su gresenciu) gulejau ligonineje savaite, leido vaistus i viena, kad sustabdyti kraujavima, bet vis tiek pradejau smarkiai kraujuoti, bei skausmai buvo nezmoniski.. Tai padare ambrazija man sad.gif Po A. kritines jautrumas dingo man.
Atsakyti
QUOTE(Briedukė @ 2012 08 07, 16:36)
.....niekad nemaniau, kad taip anksti pradeda gamintis priešpienis.

Gal tai ne priešpienis, o Tavo prolaktinas padidėjęs? g.gif Tada būna išskyrų iš krūtinės.
Atsakyti
Sveikutes,

as va irgi su savo istorija. niekaip nejo pastot gal kokius 1.5 metu. jau ir tabletes geriau, ir testus ovuliacinius dariau, gine patikino kad gimda siektiek pasikreipus ir kad viena kiauside mazesne, sake neturetu but problemu, tik po s.. kojas auksciau iskelk. dirbom dirbom ir pagaliau! pasidariau viena testa neryski juostuke...po savaites vel pasdariau nes turejo M prasideti, jau ryskiai sviete, dar kad 100% but tikrai krauja pridaviau nestumui patvirtint...patvirtino. dziaugsmui nebuvo galo iki kokiu 4 sav. tada emiau vemti toliau nei matyti, galva pakeliau ir tiesiu taikymu i tuoleta...ir taip iki 4 vakaro..tada alkis nezmoniskas...bet galvoju viska iskesiu svarbu kad turesiu maziuka. padare kraujo tyrimus(gal 5 buteliukus nuleido) nuejau i pirma pasimatyma su akusere uzsipildyt popieriu(esu ne lt tai nzn kaip lt viskas) ir laukiau 12 sav kol darys pirma scana. idomiausia kad drauge irgi laukesi, ir gimdyti turejom ji vasario 12 as vasario 14d. deja ji 10sav persileido(eme kraujuoti ir t.t.) kai nuvykau i ligonine daktare pasake kad daznai taip buna ir nera ko nusiminti, as dar taip syptelejau, sakau nesakykit taip, nes as irgi laukiuosi, ji nusisypsojo ir sako jum bus viskas gerai, tokiu sutapimu retai buna. mano scana atidejo iki 14 sav. jauciausi taip pat, nei diegliuko nei kraujuko, tik tas vemimas. scano diena tiek dziaugiausi, galvoju nu pagaliau pamatysiu savo burbuliuka, ir suspaudus 5 svarus(uz nuotraukas) rankoj nuzygiavau i ligonine. kai eme daryti scana su sypsena sedziu ir ziuriu i ekrana. ziuriu ziuriu, nelabai suprantu ka ten reik matyt, matau apskritima ir tiek...sesele scanavo ziurejo, poto sako pasikviesiu as daktere, nu galvoju praktikante gal nemoka ar nesupranta. atejo daktare scanavo ziurejo, pilva pamaige ismatavo ta apskritima...dar pascanavo, o as guliu ir galvoju, nu moterie pasakyk ka nors, as naujoke, nezinau kur cia ziuret, kur cia tas mazius. tada daktare isjunge monitoriu ir sako: man labai gaila...bet as nematau jusu vaikelio...kaip nulipau nuo kedes ir nuejau pas konsultanta vyr gin. neprisimenu. tada atejo kitas daktaras paziurejo nuotraukas pastudijavo ir sako:man labai gaila, bet greiciausiai pas jus neembrioninis nestumas...as tik spaudziu tuos 5 svarus rankoj ir tyliu, nieko nejauciu ir zodziai kaip pro sali skrieja. kaip gryzau namo neprisimenu, zinau kad sedziu ant sofos ziuriu i siena soko busenoj spaudziu tuos pinigus saujoj ir galva zvimbia. tada gryzo mano vyras ir laimingas prisoko prie manes ir su dziaugsmu isreke: nu rodyk, rodyk nuotraukas, visa diena apie tai galvojau ir greiciau namo norejau gryzti kad pamatyti...ot tada pratrukau verkti. isikniaubiau i lova susisukau i kamuoli ir isteriskai verkiau. vyras nesuprato, vis klausia kas man? ko nervuojuos? negerai mazyliui tokie priepuoliai. o as tik isrekiau kad nera jokio mazylio...vyras dingo vonioj 3 val. as verkiau be sustojimo. paskambinau mamai, ji mane paguode, nuramino, poto vyras atejo ramino, abu paverkem. reikejo savaites nustot maziau galvot kodel?kaip?kas? aisku, bjauriausia kai vos tvardaisi o kas zinojo pripuole klausia:na kaip mama su leliuku gyvena? ir t.t. iskart isvesdavo is remu ir imdavau verkti. dar po savaites, padare pakartotinai tyrimus, scana ir t.t. patvirtino diagnoze, pasiule 3 budus(naturaliai, tabletem, isvalymo), kadangi neembrioninis patare daryti isvalyma, antraip gimda gali pati pilnai neissivalyti. nu, praejo beveik 2 metai dabar...vel bandom, nors vyras nelabai benori, bet ka jis pries moteri biggrin.gif kolkas 4 men. be rezultatu, bus matyt si menesi, dariausi 2 testus buvo neigiami, bet iki M dar 2 savaites, taip kad o gal...
svarbu nenusiminti, ir galvoti tik optimistiskai, buvo lemta, gal taip ir geriau, pakeiciau darba, emiau mokintis anglu kalba ir su vyru suartejom kur kas labiau.
Atsakyti
alinucia, lb uzjauciu del skaudzios praeities verysad.gif

Linkiu siu mm nesulaukti ir pamatyti po dvieju savaiteliu II 4u.gif

Zinok, skaitydama tavo istorija, atsiminiau savo pirmaji nestuma. Buvau tuo metu UK, tada buvo patepliojimai rudi. Skambinau i LT daktarams, viena daktare patare greitai lekti i ligonine. Taip ir padariau... Kol mane toj ligonineje prieme pradejau kraujuoti. Patikrino mane ir pasake, kad mazius vietoje, dar maziukas (5 sav 5 d.) o kraujavimas bei tepliojimas tai nieko baisaus, buna kad moterys pakraujuoja. Lyg akmuo nukrito nuo sirdies. Po keliu dienu nusprendziau aplankyti UK lietuve gydytoja privaciai. Sumokejau normaliai, bet is tikruju dar labiau supanikavau. Nes ji pasake man kad maziukas yra 5 sav ir 5 dienos pagal dydi. Sirdimi jauciau kad kazkas negerai, bet salyn bandziau tas blogas mintis vyti. Po savaites pradejau stipriai kraujuoti, neislaikius vizito pas ligonines gydytoja, nuliekiau vel i ligonine. Skaudejo stipriai pilvo apacia, dave man tabletes nuo skausmo, bet jos nepadedavo. Sulaukiau kada mane priims, su vaginaliniu echo apziurejo mane. Buvau tada su drauge, nes angliskai as nelb suprantu, ji man viska versdavo. Tai jai kazka pasake gydytojas, ji paima mane uz rankos ir pati vos neverkianti ziuri i mane ir sako : "Man lb gaila, mazute, bet gydytojas zuikio tavo nemato gimdoje" Tada mane vos neparalizavo. Nubegau i tualeta, kuris yra echo kabinete. Praverkiau ten. Vis negalejau patiketi, kad tai butent su manim vyksta.. Bet valymo man nedare, issivaliau savaime.

Antras nestumas kai buvo, tai buvau LT. Lb tikejau ir meldziau D., kad medikai issaugotu mano nestuma, bet deja... Pragulejus ligonineje savaite su tepliojimu, pradejau kraujuoti. Medikai stabde kraujavima su lasalinemis, bet... nepadejo.. Prasidejo nezmoniski skausmai, bei lb stiprus kraujavimas... Teko darytis ambrazija sad.gif

Trecias nestumas kai buvo irgi LT, bet jis lb mazas buvo kai persileidau, tai issivale savaime. Tik pasidarius NT, pamaciau II. Mm velavo 5 dienas, po 2-ju dienu prasidejo kraujavimas, nedideli skausmai. Tada net pagalvojau, kad NT gal buvo brokuotas, kad tai gal mmm prasidejo. Bet po kraujavimo nuejusi pas ginekologe, parodziau jai NT bei pasakiau kaip kas buvo, ji patvirtino, kad ivyko treciasis persileidimas.

Db nesu planuojanti. Tyrimus atlikinejau kol buvau LT, db vel esu UK. Spalio men. zadu grizti menesiui, kad issitirti.

Stai tokia mano istorija.
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 08 03, 11:55)
man sake ta pati..bet surizikavau..o ir kitos gyd.nuomone sutapo su manaja..pabandem iskart, pirmaji cikla po A...ir rezultatas liniuotej...kiek skaiciau, kad tyrimai rodo, jog sekmingo nestumo procentas vienodas, tiek laukiant ilga laika, tiek bandant iskarto..svarbu but tam psichologiskai pasiruosus..

Ačiukas smile.gif Vadinasi bus galima bandyti thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi leidi bandyti is karto, jei tam esu pasiruosusi psichologiskai smile.gif Bandem ir gavosi. Nors ikitol buvo sunku pastoti. Bet gal padejo mano anksciau rasytas receptukas ir grieztas grafikas - kas antra diena rolleyes.gif .
Beje, tas receptukas daug kam paspartino pastojima - mat nuramina nervytes ir pareguliuoja hormonus.
sekmes visoms! 4u.gif
Atsakyti