Ninora, koks receptukas? Nerandu...

QUOTE(ninora @ 2012 08 09, 09:29)
Beje, tas receptukas daug kam paspartino pastojima - mat nuramina nervytes ir pareguliuoja hormonus.
sekmes visoms!
sekmes visoms!

Ir as noreciau suzinoti kas per receptukas?

Receptukas, kuri man gin dave - sake gal pades sureguliuoti hormonus ir nervytes ir ...gal pades pastoti...
Hormeel po 10 lasu 3 kartus dienoje
Gynaecoheel po 10 lasu 3 kartus dienoje
Sie vaistukai yra homeopatiniai ir juos reikia bent 30 min pries maista ir po to 30 min nevalgyti.
B grupes vitaminai (as geriau neurorubina) 1-je ciklo puseje
Vitamin E 400 mg 2-je ciklo puseje (padeda jei ka vaisiui isitvirtinti
)
...ir tikejimas, svarbiausia tikejimas...
Puske pastojo po 1,5 men, as po 4 men po persileidimo, nors pries tai reikejo bandyti daugiau nei puse metu. Aisku tai tinka, jei niekas neranda rimtu priezasciu, bet manau, kad greta visko tai vis tiek pagelbsti, juolab, kad jie homeopatiniai...
Stengiausi sazininkai gerti - nevalgyti iki ir po vartojimo, kad geriau veiktu. Lasiukus gerdavau mazdaug valandos intervalu, kartais ir daugiau, tai gavosi savotiska dieta, mat dar pries ir po negali valgyti....
Ir taip tris kartus dienoj. O vitaminus pasirinkdavau kazkada i tarpa, kai didesnis laikas jau buna praejes po lasiuku
Bet manau galima ir ne taip grieztai, tai kiekvienos pasirinkimas. Tiesiog ziauriai norejau vel pastoti...
Sekmes visoms!
P.S. Kai pastojam - baigiam vaistuku ir vitaminu vartojima
Hormeel po 10 lasu 3 kartus dienoje
Gynaecoheel po 10 lasu 3 kartus dienoje
Sie vaistukai yra homeopatiniai ir juos reikia bent 30 min pries maista ir po to 30 min nevalgyti.
B grupes vitaminai (as geriau neurorubina) 1-je ciklo puseje
Vitamin E 400 mg 2-je ciklo puseje (padeda jei ka vaisiui isitvirtinti

...ir tikejimas, svarbiausia tikejimas...
Puske pastojo po 1,5 men, as po 4 men po persileidimo, nors pries tai reikejo bandyti daugiau nei puse metu. Aisku tai tinka, jei niekas neranda rimtu priezasciu, bet manau, kad greta visko tai vis tiek pagelbsti, juolab, kad jie homeopatiniai...
Stengiausi sazininkai gerti - nevalgyti iki ir po vartojimo, kad geriau veiktu. Lasiukus gerdavau mazdaug valandos intervalu, kartais ir daugiau, tai gavosi savotiska dieta, mat dar pries ir po negali valgyti....

Bet manau galima ir ne taip grieztai, tai kiekvienos pasirinkimas. Tiesiog ziauriai norejau vel pastoti...

Sekmes visoms!
P.S. Kai pastojam - baigiam vaistuku ir vitaminu vartojima
Sveikos merginos,noreciau kreiptis i tas kas gere aspirina ir tiroksina nestumo metu,kas kiek laiko reikia tikrintis skydliauke nestumo metu geriant siuos vaistus,ir ar aspirino 100mg dienoje reikia gert?
aciu
aciu

Alinucia,skaiciau tavo istorija ir asaros pradejo riedet.
Tikiuos,kad vel greit pamatysi 2 juosteles.

alinucia, labai jaudinanti Jusu istorija...linkiu kup greitesnio svajones issipildymo! Jums pasiseks

Sveikos,
Sakykit,gal kas daretes kariotipo tyrima,nes as pries menesi pasidariau tai atsiunte i el pasta kas kazin man galetu pakomentuoti,nes esu uzsienyje.....
Sakykit,gal kas daretes kariotipo tyrima,nes as pries menesi pasidariau tai atsiunte i el pasta kas kazin man galetu pakomentuoti,nes esu uzsienyje.....

QUOTE(Efedra @ 2012 08 03, 11:41)
Sveikos, mamytės..
Norėjau paklausti, kada jums gydytojos leido bandyti dar kartelį.. Man sakė, kad galiu jau po 2-3 mėn
Kitoms, kaip matau leido bandyti tik po pusės metų... kodėl taip?
Norėjau paklausti, kada jums gydytojos leido bandyti dar kartelį.. Man sakė, kad galiu jau po 2-3 mėn

Man liepė palaukti kelis mėn. Ir nors buvau įsitikinusi, kad praleidau O (30 ciklo diena po pirmų mm po A), išvykom atostogų, atsipalaidavau, išgėriau taurę vyno ir užkibo

QUOTE(Pelargonija @ 2012 08 07, 19:55)
Gal tai ne priešpienis, o Tavo prolaktinas padidėjęs?
Tada būna išskyrų iš krūtinės.

Aš ir nežinau kas, bet po priverstinio skatinimo po 14 sav. tekėjo upeliu. Su dabartiniu užkibimu nuo 17 sav. Išgirdus sesers verkiantį vaiką sudirbau palaidinę ( nors pati netikiu tokiais dalykais, gal visgi hormonai...)
QUOTE(sandraireland @ 2012 08 24, 13:29)
Sveikos,

Dariau, bet geriausiai komentuoja tas daktaras, kuris tau darė, tad jeigu turi kontaktus drąsiai rašyk ar skambink, nes jis turi tavo istoriją.
Sveikos mergaites,
norejau pasiteirauti jusu numones. Ar galima gerti patojus vitamina E 400??? Cia turiu uomenyje, kad islaikyti vaisiu, kad isnesiotum....
norejau pasiteirauti jusu numones. Ar galima gerti patojus vitamina E 400??? Cia turiu uomenyje, kad islaikyti vaisiu, kad isnesiotum....
Dariau, bet geriausiai komentuoja tas daktaras, kuris tau darė, tad jeigu turi kontaktus drąsiai rašyk ar skambink, nes jis turi tavo istoriją.
Aisku,matai as tik tyrima su mb pasidariau sorpo,ten atsiunte i emaila raso pakitimu nepatebeta ir chromosomos nupaisytos,tai gal viskas gerai ar reikia rodyti gydytojui,nes as pas gydytoja net nebuvau mes savo noru daremes:)
QUOTE(sandraireland @ 2012 08 14, 22:27)
Sveikos merginos,noreciau kreiptis i tas kas gere aspirina ir tiroksina nestumo metu,kas kiek laiko reikia tikrintis skydliauke nestumo metu geriant siuos vaistus,ir ar aspirino 100mg dienoje reikia gert?
aciu
aciu

[Sveikos merginos, aš naujokė čia, bet su panašiom bėdom kovoju jau kelinti metai...Jei trumpai - trys nesivystantys neštumai, pastojam natūraliai. Norėjau paklausti, gal kuri susidūrėte su imunoglobulino trūkumo bėda? Ginekologė sudarė vaistų vartojimo planą, viską gaunu, o imunoglobulino-niekaip, Rusijoje irgi pažįstamas neranda (yra šiuo metu tik į veną lašinami po 25 ml, o man paskirta po 1,5 ml. į raumenis pastojus). Negaliu planuoti neštumo be tų injekcijų. Gal kuri parašytų, kaip sukasi iš tokios padėties, ar yra alternatyvų, galima atsakyti ir į AŽ. Iš anksto dėkoju ir labai laukiu žinių

QUOTE(,,Selina'',2012 08 29, 13:32)
Sveikos mergaites,
kiek man zinoma, vit E reikia gerti iki pastojus, kad organizmas jau butu aprupintas. As geriau E800 tris menesius, bet gydytoja liepe pasidaryti pauze pora menesiuku.
Siaip, manau, kad galima, nes Vit E ieina i vitaminu, skirtu nesciosioms sudeti.