Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai V

Sakykyit,kas nestumo metu gere aspirina,as geriu cardio 100mg bet ten rasoma kad nuo1 -6 men negalima nescioms vartot,ar ji kas vartojo,bet as galvoju,kad trombo ass tas pats,net galva sukasi,nes nezinai kuo tiket,man cia airijoj dave kazkoki75mg bet as galvoju,kad per mazai,tai geriu ta cardio 100mg????
Atsakyti
QUOTE(sandraireland @ 2013 02 26, 18:01)
Sakykyit,kas nestumo metu gere aspirina,as geriu cardio 100mg bet ten rasoma kad nuo1 -6 men negalima nescioms vartot,ar ji kas vartojo,bet as galvoju,kad trombo ass tas pats,net galva sukasi,nes nezinai kuo tiket,man cia airijoj dave kazkoki75mg bet as galvoju,kad per mazai,tai geriu ta cardio 100mg????

Niu kadangi niekas kitas neatsako, tai parasyisu as....cia tas atvejis, kad reikia, o ne negalima...tau cia profilaktikai nes nestumo metu gali sutirsteti kraujas...
Cardio tokia pati sudetis kaip ir daugelis tirstinanciu krauja...acetilsalicilo rūgštis...
man Lt irgi israse 100mg trombo ASS, Norgej israse silpnesni 75, bet nesukau sau galvos, nelabai didelis stiprumo skirtumas...Nesinervink del smulkmenu ir gero augimo nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(...Dune... @ 2013 02 26, 19:25)
Niu kadangi niekas kitas neatsako, tai parasyisu as....cia tas atvejis, kad reikia, o ne negalima...tau cia profilaktikai nes nestumo metu gali sutirsteti kraujas...
Cardio tokia pati sudetis kaip ir daugelis tirstinanciu krauja...acetilsalicilo rūgštis...
man Lt irgi israse 100mg trombo ASS, Norgej israse silpnesni 75, bet nesukau sau galvos, nelabai didelis stiprumo skirtumas...Nesinervink del smulkmenu ir gero augimo  nestuke.gif

Aciu uz atsakyma,man vis neramu,nes skaitau,kad daugiausia visos vartoja trombo ass,bet as ta pati pagalvojau,kad ta pati sudetis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandraireland @ 2013 02 26, 19:09)
Aciu uz atsakyma,man vis neramu,nes skaitau,kad daugiausia visos vartoja trombo ass,bet as ta pati pagalvojau,kad ta pati sudetis 4u.gif  4u.gif

is esmes skiriasi tik pavadinimai, bet sudetis ta pati...kai kuriuose dar buna papildomu medziagu..pvz .gerinanciu isisavinima
Atsakyti
QUOTE(sandraireland @ 2013 02 26, 22:01)

sveriant iki 60 kg reikia gerti po 100 mg. toliau kas 15 (atrodo) kg didinti doze po 50 mg.
Nuo 8 men nebereikia gerti, kad nenukraujuotu gimdyve, jeigu butu sudetingas gimdymas. ta prasme, atgal tirstina krauja.
Atsakyti
turiu problemyte SOS ax.gif :
A padaryta man vasario 15d., po 5 dienų apsilankiau pas gyd. , pažiūrėjo echo - sakė viskas gražu. Man jau nieko netepliojo paskutinėm dienom, o šį rytą atsibudau ir pamačiau ,kad kraujuoju, niekas neskauda ,atrodo kaip tikri mmm......... doh.gif NIEKO nesuprantu - juk tik 2 sav praėjo , dar negali būti mmm g.gif . Ar man sunerimti ? Ar yra kam taip buvę? Man pas gyd tik kitą sav penktadienį, taip susitarėm .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tani301: 28 vasario 2013 - 13:10
QUOTE(tani301 @ 2013 02 28, 14:09)

Gal šitoje temoje rasi daugiau atsakymų, aš asmeniškai nesusidūriau, tai negaliu nieko pasakyti, bet būna įvairių situacijų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 02 28, 15:57)
Gal šitoje temoje rasi daugiau atsakymų, aš asmeniškai nesusidūriau, tai negaliu nieko pasakyti, bet būna įvairių situacijų  ax.gif

Ačiū labai ,pasiteirausiu ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tani301 @ 2013 02 28, 14:09)
A padaryta man vasario 15d., po 5 dienų apsilankiau pas gyd. , pažiūrėjo echo - sakė viskas gražu. Man jau nieko netepliojo paskutinėm dienom, o šį rytą atsibudau ir pamačiau ,kad kraujuoju, niekas neskauda ,atrodo kaip tikri mmm......... doh.gif  NIEKO nesuprantu - juk tik 2 sav praėjo , dar negali būti mmm g.gif . Ar man sunerimti ? Ar yra kam taip buvę? Man pas gyd tik kitą sav penktadienį, taip susitarėm .

taip turi buti ir tai vadinasi pseudo-mmm. po dar vieju-keturiu savaiciu jau susirgsi tikrom. tiek man po A, tiek daug kam, berots net keleta puslapiu atgal ta pati 'beda' buvo. taip turi buti, nepanikuok be reikalo. valosi organizmas.
Atsakyti
Matyt ne "taip turi būti", bet taip gali būti ax.gif Nes tikrai taip ne visoms būna
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 01 19, 13:09)

paskaiciau jusu istorija...galiu paantrinti,nes pas mane buvo identiska situacija,taip pat i GN atvykau su belendancia puslyte..tik leliukas buvo vienas...Lyties net nezinau,gal ir sake artimiesiems,bet matyt del mano emocines busenos,kai ka ir nutylejo...Irgi ejau i valdiska pol.ir tikrai galiu pasakyt,kad nestumo nesuziurejo iki galo,o zinot ka ji man pasiule kai nuejau prasytis tyrimu,ieskot priezasciu del nelaimes,ogi issitirt gliukozes kieki kraujyje doh.gif ir tai viskas ka sugebejo pasakyt,tada spjoviau as i ja,ir ten daugiau negrizau...

Jei ikvepsiu optimizmo,kad viskas bus gerai,galiu pasakyt kad siai dienai turiu du sveikus stebuklelius,isnesiojau iki pat galo (37 ir 40sav.)nors ir buvo ir spazmai,ir kietejimai praktiskai nuo 15sav,visi papildai ,rezimas ribotas,bet apsiuvimo kaklelio neprireike smile.gif .Taip kad drasiau,pamatysit viskas bus gerai (zinau kad nelengva patiket,o baimes bent jau man nestumo metu niekur nedingo) bet as tikejau...Todel lauksiu jusu sekmingos istorijos.2.gif

Visoms stiprybes einant savo svajones link!!! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Man rodos cia dar neklausiau, domiuosi kur galiu todel jau nebeviska kartais suziuriu.

Gal kuriai nors yra buve problemos su progesterono kiekiu liuteininej fazej ir nestumo metu? Pas mane paskirtas gydymas HCG injekcijoms, pakelti PRG lygi, bet nesu tikra ar gerai suprantu, kodel maniskis buvo per mazas, nes jo tom special dienom daryti tyrimai kaip ir normalus, bet kaip sake paskui krenta ar panasiai (7DPO - 60nmol/l). Paguoda viena, kad pakelus ta PRG gerokai, (gydymo metu jis db apie 100nmol tuo pat metu) isnyko priesmenstruaciniai tepliojimai. Bet ar gali buti kad butent man tas "normalus" prg kiekis buvo per mazas, kai tuo tarpu kitos ir us mazesniu pastoja ir isnesioja? g.gif

Atsakyti