Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai V

QUOTE(Maidenana @ 2013 02 28, 20:45)
taip turi buti ir tai vadinasi pseudo-mmm. po dar vieju-keturiu savaiciu jau susirgsi tikrom. tiek man po A, tiek daug kam, berots net keleta puslapiu atgal ta pati 'beda' buvo. taip turi buti, nepanikuok be reikalo. valosi organizmas.

wub.gif oi kaip as tau dekinga...nuraminai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2013 02 28, 23:10)
Jei ikvepsiu optimizmo,kad viskas bus gerai,galiu pasakyt kad siai dienai turiu du sveikus stebuklelius,isnesiojau iki pat galo (37 ir 40sav.)nors ir buvo ir spazmai,ir kietejimai praktiskai nuo 15sav,visi papildai ,rezimas ribotas,bet apsiuvimo kaklelio neprireike smile.gif .Taip kad drasiau,pamatysit viskas bus gerai (zinau kad nelengva patiket,o baimes bent jau man nestumo metu niekur nedingo) bet as tikejau...Todel lauksiu jusu sekmingos istorijos.2.gif

Ačiū 4u.gif
Bet aš visiškai nebijau apsiuvimo. Kad ir kas ką besakytų, aš jį pasidarysiu, nes esu įsitikinusi, kad tai suteiks man tiek fizinio, tiek psichologinio stiprumo. Būsiu ramesnė žinodama, kad padariau viską, ką galiu. Manau, ir saugesnė
Atsakyti
Sveikos drauges smile.gif

O man irgi nesamones darosi, as jau panikoje...

negana to kad blogai issivale, isimete uzdegimas i gimda ir kiausides.

israse antibiotiku vakar, 3 tabletes sugerti. Bet man snd tokie skausmai pilvo apacioje kad as vos kvepuoju...

Siuntima turiu ekstra atvejui i ligonine, vis tikiuosi kad skausmas apsiramins...

Atsakyti
Sveikutes. Deja vel turiu sugryst i sita tema. verysad.gif pries kelias dienas nustate, antra nesivystanti, pirmas nustojo 6sav, sitas 7-8. Kaip ir su anuo pradejau kraujuoti, tik skirtumas tas, kad si karta suzinojau daug anksciau, nei ana karta ir neteko vaiksciot 3-4 sav su nesivystanciu. Skausmas netelpa krutinej....atrodo noro nera niekam verysad.gif
Gydytoja sake, na turi du variantus arba A arba naturaliai. Na pasirinkau naturaliai, po anos A nebenoriu daugiau saves traumuot. Kraujuoju jau antra savaite bet tik vos vos, toks kaip teplijimas, kazin kada viskas prasides ir baigsis g.gif nes tas laukimas zudo...
dar vienas klausimas kaip ir daugelio kitu del tyrimu. po pirmo nesivystancio dariausi tik taksoplazmoze ir chlamidijas, daugiau nieko, gine sake na cia tiesiog gamtos klaida doh.gif na bet po antro...manau reikia rimtai susirupint. Pas mane anksciau sakydavo, kad kraujas tirstesnis, tai manau iskart reikia pasidaryt ta AFS, tik vienas klausimas - gine liepe darytis po 3men, nes dabar ir taip ras tu antikunu ar kaip ten jie, bet cia skaiciau, kad kaip tik reikia kuo greiciau, kad paskui nepasisleptu. Taigi g.gif Toliau dar viena beda su gydytojais, noriu keist gine, labai domina Kaune koks geras gydytojas, gal kas rekomenduotu? Bei kur kuo greiciau pasidaryt ta AFS? Aciu merginos
Atsakyti
Sveikutes. As biskiuka ne i tema, bet gal ka sudomins ir pravers... Gal reikia nestumo testuku? Man atliko nemazai, po 2 ltl atiduociau..
Atsakyti
Labukas mergytės. Nesulaukiu vaikučių jau gal 7 meteliai. Nustatytas kiaušinių nepraeinamumas. Po tyrimo praėjo 3metai. Šį kartą vietoje mėnesinių sulaukiau tik tepimo, skauda krūtinę ir timpčiojimai pilve. Testas teigiamas, gydytojos prognozės nekokios- greičiausiai nesivystantis. Eisiu ryt ar poryt, kaip mane iš darbo išleis... verysad.gif Turėjau labai gražią akimirką, net neįsivaizdavau koks nuostabus jausmas matyti dvi NT juosteles. Labai labai tikiuosi kad bus viskas ok
Atsakyti
Ta Tavo gydytoja tai tokia... neičiau pas tokią schmoll.gif Iš telefono diagnozę sako doh.gif eik kuo greičiau pas normalų gydytoją, gal sunku žirniukui įsikabinti ir reiktų šiek tiek vaistų, kurie jam padėtų, bet apie nesivystantį net nereikia galvoti, kol normalus daktaras to nepatvirtins 4u.gif

Neturi galimybės kraujo tyr padaryti, progest ir HCG? Iš karto matytum ar vystosi ir ar prog netrūksta (o man atrodo, kad tas tepimas ir yra dėl jo trūkumo), bei poilsio, ramybės reiktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 03 26, 14:42)
Ta Tavo gydytoja tai tokia... neičiau pas tokią  schmoll.gif Iš telefono diagnozę sako  doh.gif  eik kuo greičiau pas normalų gydytoją, gal sunku žirniukui įsikabinti ir reiktų šiek tiek vaistų, kurie jam padėtų, bet apie nesivystantį net nereikia galvoti, kol normalus daktaras to nepatvirtins  4u.gif

Neturi galimybės kraujo tyr padaryti, progest ir HCG? Iš karto matytum ar vystosi ir ar prog netrūksta (o man atrodo, kad tas tepimas ir yra dėl jo trūkumo), bei poilsio, ramybės reiktų  ax.gif

galiu tik pas mane labai sunkiai iš darbo išleidžia. Nežinau, bet reiks kažką galvoti. Būtų gerai kad rytoj pavyktų ir echo ir kraują ištirti. Ačiū už palaikymą Nina_del_viento 4u.gif
Atsakyti
Olelebebe, o is kur tu esi? as irgi siulau eiti pas normalu gydytoju ar kur privaciai, geriau sumoeti pinigus, bent nors normaliai paziuretu ir gal viskas butu gerai, o dabar iskart toks nuteikimas... Laikykis
Atsakyti
QUOTE(Olelebebe @ 2013 03 26, 15:04)
galiu tik pas mane labai sunkiai iš darbo išleidžia. Nežinau, bet reiks kažką galvoti. Būtų gerai kad rytoj pavyktų ir echo ir kraują ištirti. Ačiū už palaikymą Nina_del_viento  4u.gif

Priklausomai koks nėštumo laikas, bet jei tik 4-5 savaitės, tai echo gali nieko neparodyti, o dėl to nervų tik dar daugiau būtų. siūlau nulėkti ir pasidaryti kraujo (hcg ir progestr.) tyrimus, o rytoj juos galėsi su daktare aptarti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 03 26, 15:10)
Priklausomai koks nėštumo laikas, bet jei tik 4-5 savaitės, tai echo gali nieko neparodyti, o dėl to nervų tik dar daugiau būtų. siūlau nulėkti ir pasidaryti kraujo (hcg ir progestr.) tyrimus, o rytoj juos galėsi su daktare aptarti  ax.gif

tai tikriausiai bus apie 4 savaites, tikiuosi ištversim iki 9 mėn , bandau save įsivaizduoti kai sulauksiu leliuko ir galvosiu, va kaip buvo, kaip pergyvenau, o čia nieko baisaus ax.gif Ką aš be Jūsų daryčiau. Va man tokiai flegmukei reikia kad kas užpakalin įspirtų, o tai pati nesumastysiu, o jei ir sumastysiu tai kaip žirafai per ilga kakla tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurrnele @ 2013 03 19, 17:17)
Sveikutes. As biskiuka ne i tema, bet gal ka sudomins ir pravers... Gal reikia nestumo testuku? Man atliko nemazai, po 2 ltl atiduociau..

po 1.34 testai.eu parduoda.. ax.gif
Atsakyti