As turejau ir nesivystati nestuma ir persileidima vis tiek ryzausi ir turiu pacia graziausia dukryte zinoma didziausia dali nestumo pragulejau kakliukas buvo uzsiutas bet turiu tai apie ka svajojau .Sekmes ir stiprybes Jum visoms.
QUOTE(margute77 @ 2013 03 27, 10:05)
As turejau ir nesivystati nestuma ir persileidima vis tiek ryzausi ir turiu pacia graziausia dukryte zinoma didziausia dali nestumo pragulejau kakliukas buvo uzsiutas bet turiu tai apie ka svajojau .Sekmes ir stiprybes Jum visoms.
Kur darėtės apsiuvimą, LT?
Labai mažai informacijos apie tai yra...

QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 03 27, 11:47)
Kur darėtės apsiuvimą, LT?
Ar po apsiuvimo duoda nedarbingumą, nes aš tai net neįsivaizduoju kaip psichologiškai galėčiau ištverti negulint
Dabar man atrodo, kad tas gulėjimas tai labai padėtų, vis tiek spaudimas ant kaklelio mažesnis nei sėdint ar vaikštant. bet kiek žinau gydytojai nelinkę susieti tų dalykų (apsiuvimo ir gulimo režimo) 

Kaune klinikose aš nuo trečio nėštumo mėnesio jau buvau ant biliotenio iki galo pragulėjau praktiškai arba namie arba klinikose ir turiu svajonę savo mergytę mum jau trys metukai .Svarbiausia tikėti jog viskas bus gerai ir labai labai net labai norėti

QUOTE(-vaiva- @ 2013 03 03, 15:26)
Sveikutes. Deja vel turiu sugryst i sita tema.
pries kelias dienas nustate, antra nesivystanti, pirmas nustojo 6sav, sitas 7-8. Kaip ir su anuo pradejau kraujuoti, tik skirtumas tas, kad si karta suzinojau daug anksciau, nei ana karta ir neteko vaiksciot 3-4 sav su nesivystanciu. Skausmas netelpa krutinej....atrodo noro nera niekam
Gydytoja sake, na turi du variantus arba A arba naturaliai. Na pasirinkau naturaliai, po anos A nebenoriu daugiau saves traumuot. Kraujuoju jau antra savaite bet tik vos vos, toks kaip teplijimas, kazin kada viskas prasides ir baigsis
nes tas laukimas zudo...
dar vienas klausimas kaip ir daugelio kitu del tyrimu. po pirmo nesivystancio dariausi tik taksoplazmoze ir chlamidijas, daugiau nieko, gine sake na cia tiesiog gamtos klaida
na bet po antro...manau reikia rimtai susirupint. Pas mane anksciau sakydavo, kad kraujas tirstesnis, tai manau iskart reikia pasidaryt ta AFS, tik vienas klausimas - gine liepe darytis po 3men, nes dabar ir taip ras tu antikunu ar kaip ten jie, bet cia skaiciau, kad kaip tik reikia kuo greiciau, kad paskui nepasisleptu. Taigi
Toliau dar viena beda su gydytojais, noriu keist gine, labai domina Kaune koks geras gydytojas, gal kas rekomenduotu? Bei kur kuo greiciau pasidaryt ta AFS? Aciu merginos

Gydytoja sake, na turi du variantus arba A arba naturaliai. Na pasirinkau naturaliai, po anos A nebenoriu daugiau saves traumuot. Kraujuoju jau antra savaite bet tik vos vos, toks kaip teplijimas, kazin kada viskas prasides ir baigsis

dar vienas klausimas kaip ir daugelio kitu del tyrimu. po pirmo nesivystancio dariausi tik taksoplazmoze ir chlamidijas, daugiau nieko, gine sake na cia tiesiog gamtos klaida

Klinikose su AFS specializuojasi gyd. Abraitis. As pati dariausi Kildos klinikoje (dabar Gaizunu ), pas gyd Kilda (nors cia tik imamas kraujas, tiria vis tiek kilinikose, tiesiog taip buvo greiciau)
QUOTE(-vaiva- @ 2013 03 03, 16:26)
Pas mane anksciau sakydavo, kad kraujas tirstesnis, tai manau iskart reikia pasidaryt ta AFS, tik vienas klausimas - gine liepe darytis po 3men, nes dabar ir taip ras tu antikunu ar kaip ten jie, bet cia skaiciau, kad kaip tik reikia kuo greiciau, kad paskui nepasisleptu. Taigi
Toliau dar viena beda su gydytojais, noriu keist gine, labai domina Kaune koks geras gydytojas, gal kas rekomenduotu? Bei kur kuo greiciau pasidaryt ta AFS? Aciu merginos

Na, as kaip patirusi persileidinetoja, po savo 6 nesivystanciu galiu pasakyti, kad AFS reikia tirti dabar. kol persileidineji. As tyiriau po 4-to, praejus 3 savaitem po abrazijos, tai tik LA1 buvo i didesne puse, t.y. normoje, bet 35. (norma iki 38), tai daktarei nepatiko. O kiti rodikliai normoje. tai vat. AFs yra toks dalykas, kuris slepiasi, kai jo gyvenimo salygos grizta i normas, t.y. isvarius vaisiu jam vel gera ir galima miegoti. Plius, zinomi tik 4 AFS rodikliai. Istikruju, rodikliu daaaaug daugiau. Ir paskutinis dalykas - AFS turi uzsleptas formas, t.y. jeigu net visi rodikliai normoje, toli grazu nereiskia, kad AFS tu neturi.
QUOTE(Maidenana @ 2013 03 29, 11:07)
Na, as kaip patirusi persileidinetoja, po savo 6 nesivystanciu galiu pasakyti, kad AFS reikia tirti dabar. kol persileidineji. As tyiriau po 4-to, praejus 3 savaitem po abrazijos, tai tik LA1 buvo i didesne puse, t.y. normoje, bet 35. (norma iki 38), tai daktarei nepatiko. O kiti rodikliai normoje. tai vat. AFs yra toks dalykas, kuris slepiasi, kai jo gyvenimo salygos grizta i normas, t.y. isvarius vaisiu jam vel gera ir galima miegoti. Plius, zinomi tik 4 AFS rodikliai. Istikruju, rodikliu daaaaug daugiau. Ir paskutinis dalykas - AFS turi uzsleptas formas, t.y. jeigu net visi rodikliai normoje, toli grazu nereiskia, kad AFS tu neturi.
Na o jei pirmas nestumas buvo idealus, be jokiu komplikaciju, po to seke 2 persileidimai, ar cia gali buti AFS? Tikslinga gerti aspirina pastojus?
QUOTE(rasiukas16 @ 2013 03 29, 12:52)
Na o jei pirmas nestumas buvo idealus, be jokiu komplikaciju, po to seke 2 persileidimai, ar cia gali buti AFS? Tikslinga gerti aspirina pastojus?
As tai gerciau nepamaisys,siaip jau po2ieju ji rekomenduoja gerti
Labukas, su sniegutomis velykomis
Nezinau ar as cia i tema - pastojimas ne vietoje. Dabar sedziu po LAP visa susiutomis zaizdomis pilvo srityje ir atviromis sirdyje
Pilvas kaip arbuzas, krutine vis dar maudzia. Na bet vis dar su viltimi..nes nebeturejau vilciu pastoti po GN kuri rode kiausintakiu visiska nepratekamuma. Nu bet atsirado superherojus kuris prasirause iki kiausides, tik kaip bebutu gaila, manu paciam brangiajam zirniukui nebebuvo vietos islysti..

QUOTE(rasiukas16 @ 2013 03 29, 15:52)
Pas mane irgi pirmas nestumas buvo idealus, taciau kaip panorom susilaukti antro vaikelio patyriau 2 persileidimus, ir nustate man tada AFS , irgi pries tai niekada nebuciau agalvojus kad turint pirma vaikeli galiu tureti AFS

QUOTE(margute77 @ 2013 03 27, 10:05)
uzuojauta, o ar galiu pasiteirauti del ko ivyko persileidimas, pas mane tai pastojimas ne vietoj, tai vat ieskau bendraminciu

Sveikos mergaites, as su dideliu liudesiu jungiuosi prie jusu burio. Buvo 12 sav
kai nuvaziavau i privacia klinika echoskopu pasiziureti i musu stebukleli, o ten pranese liudna naujiena :(kad nieko nemato, emriono nera tik tuscia placenta
issiunte i ligonine kur atliko man abrazija
po A kraujavau labai nedaug ir tik pora dienu, kaip ir viskas atrodo gerai, bet jau pora sav man neduoda ramiai gyventi, kadangi jau 6 sav neateina mano mmm , pries pora sav, kai turejo buti mmm, na pagal sena cikla, pradejo teplioti rudom isskyrom,labai labai mazai, tik pora dienu, o mmm taip ir neatejo nors pilva pamaudzia kaip per mmm, kankina kazkoks ziaurus PMS
sau atrodau stora, visa issiputus , pikta kaip sirse
ir taip jsu 2 sav
Gyvenu Norvegijoj, cia daktarai po abrazijoa neapziuri, nebent ziauriai kraujuoji ar temperatura kila, tai nzn liepe laukt menesiniu, sake 6 sav kad menesiniu ner, tai norma
Ar buvo jums kas nors panasaus? Kada atejo pirmos menesines po abrazijos?
Busiu labai dekinga, jei pasidalinsite savo patirtimi

Gyvenu Norvegijoj, cia daktarai po abrazijoa neapziuri, nebent ziauriai kraujuoji ar temperatura kila, tai nzn liepe laukt menesiniu, sake 6 sav kad menesiniu ner, tai norma

[quote=rutelytux,2013 05 20, 23:27]
Sveikos mergaites, as su dideliu liudesiu jungiuosi prie jusu burio. Buvo 12 sav
kai nuvaziavau i privacia klinika echoskopu pasiziureti i musu stebukleli, o ten pranese liudna naujiena :(kad nieko nemato, emriono nera tik tuscia placenta
issiunte i ligonine kur atliko man abrazija
po A kraujavau labai nedaug ir tik pora dienu, kaip ir viskas atrodo gerai, bet jau pora sav man neduoda ramiai gyventi, kadangi jau 6 sav neateina mano mmm , pries pora sav, kai turejo buti mmm, na pagal sena cikla, pradejo teplioti rudom isskyrom,labai labai mazai, tik pora dienu, o mmm taip ir neatejo nors pilva pamaudzia kaip per mmm, kankina kazkoks ziaurus PMS
sau atrodau stora, visa issiputus , pikta kaip sirse
ir taip jsu 2 sav
Sveika,
po pirmos A mm prasidejo mazdaug po 30dienu, po antros vis dar laukiu, jau prajo 55d .....lankiausi pas gine, geriau dufaston ir liepe laukt, atrodo pagaliau ateina. Tad kantrybes....

Sveika,
po pirmos A mm prasidejo mazdaug po 30dienu, po antros vis dar laukiu, jau prajo 55d .....lankiausi pas gine, geriau dufaston ir liepe laukt, atrodo pagaliau ateina. Tad kantrybes....