Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai V

Clarissa, užjaučiu tave. Pati prieš mėnesiuką persileidau. Man nuo kraujo pasirodymo maždaug po paros persileidimas savaiminis prasidėjo. Bet visoms skirtingai būna. Užjaučiu, linkiu, kad kuo greičiau tas košmaras baigtųsi.

Atsakyti
pirmadieni pakraujavau, sian vel buvo pliupsnys. bet... be jokiu kriesuliu sad.gif tai speju puslele dar manyje ir teks laukti abrazijos doh.gif
Atsakyti
Clarissa bent man tai praeita ketvirtadieni pradejo tepliot o va jau penktadieni smarkiau pradejau kraujuot su kresuliukais, o pirmadieni pastebejau kad kaip ir puslele isejo nes i kresuli nebuvo panasu ir iki siol dar pakraujuoju bet nera labai gausu.
as tai tikiuos kad pas mane viskas savaime issivalys gerai nes abrazijos visiskai nenoriu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlightly @ 2013 09 06, 12:06)
Clarissa bent man tai praeita ketvirtadieni pradejo tepliot o va jau penktadieni smarkiau pradejau kraujuot su kresuliukais, o pirmadieni pastebejau kad kaip ir puslele isejo nes i kresuli nebuvo panasu ir iki siol dar pakraujuoju bet nera labai gausu.
as tai tikiuos kad pas mane viskas savaime issivalys gerai nes abrazijos visiskai nenoriu verysad.gif

na tai matau, kad kam issivalo tai issivalo iskart po kraujavimo pirmo. Jauciu niekas man neiseis savaime jei jau iki dabar neisejo sad.gif
Atsakyti
sveikutes,
Daznai ilendu paskaitinet, pasmirinet, ir paguost saves, kad as tokia ne viena.
Su pirmu savo kinderiuku pastojau labai greit, neplanuotai, bet sekmingai. nestumas buvo 100% jauciausi galinti nuverst kalnus. dirbau iki 7 su pese men.
ir stai mano sunui jau tuoj bus 6 metai. dar atgal gerus 1, 5 metu pradejo mazasis prasyt sesutes.
kaip sako: "tu planuoji, o aukstai kazkas is taves juokiasi."
siaip ne taip pastojau, bet... nuo pat pradziujauciausi ne gerai. jautri buvo pilvo apacia, tarsi pusles uzdegimas, beja, gyvenu UK. gyd. nustate, kad laukiuosi, kada gimdysiu, o pas akusere tik 14 savaite apsilankysiu.
buvau jau 11 savaiciu nestume, ryte isejau I darba, jauciausi kaip ir neblogai. darbe pastebejau, kad prasidejo kraujingos isskyros, islekiau tiesiai I ligonine, atsedejau laukiamajame 2 val. pagaliau nusiunte pasidaryt echoskopijos, gyd, klause kiek laiko laukiuosi, sakau 11 savaiciu, ir matau, kad ekrane tik mazas spurgiukas, visai nepanasus I pries tai sunaus 11 savaiciu echoskopo nuotrauka.
gyd, dar bande guost, kad gal susipainiojau su savo "puskem" , bet akivaizdu, kad kazkas negerai.
paaiskinimas kuri ir taip supratau, kad mano lelius nesivysto. nesivystantis nestumas. vyksta persileidimas.

kitos dienos diena kraujavau siaubingai, skausmaI ir saremiai tie patys, lyg gimdytum. stipriai nukraujavau, gimda neissivale, tai dar teko ir abrazija atlikt.
visa tai ivyko kovo men, per mano gimimo diena. siandien pagal viska turejo gimti mano kinderiukas.
einu gatve ir matau leliukus mazus, ir vis pagalvoju, juk ir as dabar linguociau ant ranku savo maziuka.
staI ir prisijungiau I jusu buri. zinau, kadas ne pirma tokia, bet nuo to, ne kiek negeriau....
Atsakyti
Man irgi kovo mėn buvo persileidimas, vaistų pagalba tik verysad.gif . Liūdna, kai šioje temoje atsiranda nauja istorija, bet nieko, išgyvensim ir eisim pirmyn, ar ne 4u.gif
Atsakyti
isgyvensim, mes juk moterys, kas nenuzudo tas tik sustiprina. sia fraze ir gyvenu. bandom pastot, bet nesiseka..... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Prisimenu tą dieną kai NT parodė teigiama atsakymą...Nors antroji juostele buvo neryški, džiaugsmui nebebuvo kur dėtis...abu buvome labai laimingi, kad po tiek mažai bandymų mums PAVYKO 4u.gif Jaučiausi toki moteriška, pasitikinti savimi...Pajaučiau didelį vyro palaikymą smile.gif Pas daktarus ėjau su dideliu džiaugsmu nes žinojau kad viskas bus gerai...Kažkaip širdimi jaučiau kad bus berniukas smile.gif Jaučiausi puikiai...Nors ir kartais šiek tiek pykindavo manęs tai nei kiek neerzino, nes aš žinojau kad taip turi būti...Buvau pasiruošusi VISKAM bigsmile.gif nebijojau nei svorio priaugti, negązdino jokios strijos...Be galo laukiau didėjančio pilvuko...Dėje mano laimei nebuvo lemta išsipildyti verysad.gif pries kelias dienas pradėjo teplioti...Vyras nuvežė i ligoninę...Mane pasitiko laabai nemaloni daktare...Net nepradėjus manęs apžiurinėti ji man pasake, kad vistiek man jokio gydymo skirti negalės...Nes neštumas per mažas, ji jau buvo nusiteikusi iškarto blogiausiam...Apžiurinėjo grubiai, nemaloniai...Apie echoskopa net nekalbu..."sugrudo" jį į vidų ir šaltu, abejingu tonu pasake kad neštumas nesivysto(aš suprantu kad ji neturi aikčioti ir guosti kiekvieno paciento, bet bent žmogiskai moteriai pasakyti kad viduje ji nešioja nebegyvą vaiką reik bent kiek normaliau jei tai padarė) po tų jo žodžių aš vos kelią per ašaras mačiau...O ji ir toliau man kažką pasakojo...Dar kiek buvo nuotykių su ja...Čia galėčiau pasakoti ir pasakoti...Gaila kad neuzmačiau nei jos vardo, nei pavardės.Bet ji dirba Klapėdoje priėmimo skyriuje.I ligone gultis ji man labai jau nesiulė, o pati aš irgi nesisiūliau...Už keliu dienu prasidėjo mano košmaras, PERSILEIDIMAS verysad.gif skaudėjo ne tik fiziškai, bet ir emociškai...Aš iki paskutiniųjų tikėjausi kad ji suklydo, ir mano ryžiukas gyvas ir sveikas...Iškentėjau ilgai, bet po to pradėjau alpti...Vyras nuvežė į ligoninę, tik dabar iš jos grįžau, gerai bent tiek kad mano mažiukas pasistengė po savęs pas mane palikti tvarką smile.gif gimda issivalė pati...Gimda švari graži smile.gif kraujas geras...Daktare rekomendavo sulaukti mėnesinių ir tada bandyti vėl nestuke.gif Tikiuosi ir tikiu kad šį kartą viskas bus gerai..Ir daugiau niekada man nebereiks rašytį į šitą temą smile.gif
Mano palatos kaimyne taip pat papuole pas tą pačią "monstrę" ir su ja ji irgi buvo grubi verysad.gif tai ne tik man vienai taip pasirodė...Taigi mergytes, saugokites neaukšto ūgio, vyresnio amžiaus daktares biggrin.gif
Atsakyti
sveikos.
as pries beveik pusmeti turejau nesivystanti,pries tai ir nesivystanti,valemes abu kartus su vaistais. ir nuo to laiko bandom,bet kd nelabai iseina. ir noriu pastot ir bijau. nes auos kartus girdejau kaip sirdele plake,o kitu vizitu...
buvo viltis si men nes kelias dienas veluoja,bet syryt NT tik su vienu bruksniuku.
stiprybes toms,kurioms tik ka neteko savo kruopeliuku,tai nepaguoda bet praina tai ir vel planuoji.
Atsakyti
QUOTE(dymka @ 2013 10 01, 10:34)
sveikos.
as pries beveik pusmeti turejau nesivystanti,pries tai ir nesivystanti,valemes abu kartus su vaistais. ir nuo to laiko bandom,bet kd nelabai iseina. ir noriu pastot ir bijau. nes auos kartus girdejau kaip sirdele plake,o kitu vizitu...
buvo viltis si men nes kelias dienas veluoja,bet syryt NT tik su vienu bruksniuku.
stiprybes toms,kurioms tik ka neteko savo kruopeliuku,tai nepaguoda bet praina tai ir vel planuoji.

o kas ten per vaistai? Kodel juos duoda? nes man niekas jokiu vaistu nedave...namie pradejau kraujuoti ir viskas susitvarke.
Atsakyti
smile.gif+2013 10 01, 11:36-->
QUOTE(Ponia smile.gif @ 2013 10 01, 11:36)
o kas ten per vaistai? Kodel juos duoda? nes man niekas jokiu vaistu nedave...namie pradejau kraujuoti ir viskas susitvarke.

su savo ginekologes siuntimu nuvykau i mamos ir vaiko klinikas,apziurejo ten kad tikrai nebesysto,nepameu tu tableciu pavadinimo,jie tiesiog paskatina issivalyma,kad nereiktu operuot nu to tikro isvalymo daryt. buna atveju kad su vaistais ne visai issivalo tada vistiek operuoj.
Atsakyti
QUOTE(dymka @ 2013 10 01, 10:41)
su savo ginekologes siuntimu nuvykau i mamos ir vaiko klinikas,apziurejo ten kad tikrai nebesysto,nepameu tu tableciu pavadinimo,jie tiesiog paskatina issivalyma,kad nereiktu operuot nu to tikro isvalymo daryt. buna atveju kad su vaistais ne visai issivalo tada vistiek operuoj.

Man jokiu vaistu nedave, ir keista bet ta daktariukste sake kad i ligonine net nera prasmes vaziuoti jei nekraujuoju daugiau nei per menesines...
Atsakyti