Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai V

QUOTE(aga&aga @ 2013 04 01, 20:39)
Pas mane irgi pirmas nestumas buvo idealus, taciau kaip panorom susilaukti antro vaikelio patyriau 2 persileidimus, ir nustate man tada AFS , irgi pries tai niekada nebuciau agalvojus kad turint pirma vaikeli galiu tureti AFS  doh.gif

O AFS tyretes iskart po abrazijos, ar kiek veliau? Nes man gydytoja liepe laukti menesi. Tyrima pasidariau, nieko nerado. Taciau kaikurios mamos raso, kad AFS reikia persileidimo metu darytis, tada jis tikslenis.
Atsakyti
QUOTE(-vaiva- @ 2013 05 21, 00:30)

Sveika,
po pirmos A mm prasidejo mazdaug po 30dienu, po antros vis dar laukiu, jau prajo 55d .....lankiausi pas gine, geriau dufaston ir liepe laukt, atrodo pagaliau ateina. Tad kantrybes.... 4u.gif

Man jau 2 sav kaip atrodo, kad mmm ateina, neateina sad.gif ir ziaurus pms kankina doh.gif siandien skambinsiuos i klinika gal visgi pasius mane pas ginekologa ax.gif
Atejo laiskas is ligonines, kad istyre placenta ir nieko bloga nerado ten, o kazkokio tyrimo atsakymas BT: 100/60.
Ir kas tas AFS?
Atsakyti
QUOTE(rutelytux @ 2013 05 21, 12:48)
Man jau 2 sav kaip atrodo, kad mmm ateina, neateina sad.gif ir ziaurus pms kankina doh.gif siandien skambinsiuos i klinika gal visgi pasius mane pas ginekologa ax.gif
Atejo laiskas is ligonines, kad istyre placenta ir nieko bloga nerado ten, o kazkokio tyrimo atsakymas BT: 100/60.
Ir kas tas AFS?

AFS:
http://www.supermama...howtopic=878922

Dėl tyrimo tai nieko negaliu pakomentuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2012 07 17, 12:19)
Nauja užuovėja likimo draugėms. Toliau dalijamės netektim, patirtim ir patarimais. Taip pat, labai norėtume sulaukti pasisakymų su sėkmės istorijom - jos mums reikalingos kaip oras ir vanduo!

Mielosios, linkiu jums visoms sėkmės iš visos širdies. wub.gif Labai gerai žinau kaip jūs jaučiatės.
Pirmojo negalėjau susilaukti 2,5 metų. Kai nusprendėme su MB susilaukti antros brangenybės- pastojau antrą bandymo mėn., bet.... mano nestuke.gif truko 17 sav. Pasirodo 3 sav. pipiriuką nešiojau negyvą. Verkėm abu su vyru ne vieną dieną, galvojau išprotėsiu....... Na jums tikriausiai nereikia pasakot kas darosi širdyje po laukiamo spindulėlio netekties... dariausi tyrimus ir dėl Afs ir dėl visokių lytiškai plintančių ligų- sveika... Beliko leist organizmui atsigauti ir vėl bandyti. Vaikiuko tikrai labai norėjome, bet labai bijojau to- o jei ir vėl? Man jau virš 35m. Būčiau neištvėrus dar vienos netekties.... Daug meldžiausi. Praėjus 5 mėn po netekties vėl pradėjome bandyt pastot ir kai po dviejų mėn nesulaukiau mm verkiau pamačius NT II. Ir vėl kas vakarą karštai meldžiausi. Nors su dviem pagulėjimais ligoninėj, su antibiotikų kursu, bet... aš esu labai labai laiminga thumbup.gif Musų dar viena brangenybė jau pati stojasi ir bando žengti pirmuosius savo žingsnelius. thumbup.gif
Dar kartą- skleidžiu Jums visoms nuoširdžiausią virusiuką 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif Sėkmės sėkmės sėkmės VISOMS wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,Sioje temoje esu naujoke.pagal mms nestumas 8 savaites.Per pirma vizita pas gyd buvo 6savaite,gyd sake tikrai maziau,kokios 4 su trupuciu,nu rezervo uzdejo ir parase 5sav,paskyre ateit po 2savaiciu.Tai va ir vel sako nu max 6savaites,bet nemato kad plaktu sirdele,puslyte mato,bet sako kaip ir tuscias trynio maisas,sako nesivystantis.AR NORI LAUKT?tai dar savaite atidejom,ketvirtadieni einu,bet ta nezinomybe pjauna.Ar darb yra vilties kad pamatys vis tik sirdute?gal kam taip buve?As pati jauciuosi gerai,nei teplioja nei ka skauda.Negi jei jau 2savaites kai nesivysto ir jokiu pozymiu neatsiranda?
Atsakyti
QUOTE(rasiene2 @ 2013 05 26, 08:40)
Sveikos,Sioje temoje esu naujoke.pagal mms nestumas 8 savaites.Per pirma vizita pas gyd buvo 6savaite,gyd sake tikrai maziau,kokios 4 su trupuciu,nu rezervo uzdejo ir parase 5sav,paskyre ateit po 2savaiciu.Tai va ir vel sako nu max 6savaites,bet nemato kad plaktu sirdele,puslyte mato,bet sako kaip ir tuscias trynio maisas,sako nesivystantis.AR NORI LAUKT?tai dar savaite atidejom,ketvirtadieni einu,bet ta nezinomybe pjauna.Ar darb yra vilties kad pamatys vis tik sirdute?gal kam taip buve?As pati jauciuosi gerai,nei teplioja nei ka skauda.Negi jei jau 2savaites kai nesivysto ir jokiu pozymiu neatsiranda?

Tik neskubėk nieko daryt. Dabar kai laukiausi dukrytės buvo vienas panašus stebuklas. Ten jau mamytę vos ne ant stalo guldė, o ji- ne. Ir ką- pagimdė, viskas gerai. Jei tikrai nesivystantis- išsivalys artimiausiu metu. O tu gyvenk normalų gyvenimą ir tikėk kad turi būti viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
viena nesivystanti nestuma jau turejau tada tepliot pradejo,dar ankstyvas buvo kokios 5savaites ,pagulde i ligonine bet po savaites pasake kadvis tik jau ten irsta viskas.Dabar keista kad nieko nesidaro,gal laiko maziau nei gyd.skaiciuoja
Atsakyti
beja, kai dabar laukiausi dukrytės, gydytoja širdutės plakimą pamatė vėliau nei 6 sav. Nors 6 sav. žiūrėjo.
Tik nusiramink. Suprantu kaip sunku kai jau turėjai vieną nesivystantį, bet tarp 2012 m. rugsėjinukių, buvo ir tokių, kurios iki sėkmingo nėštumo patyrė net 3 persileidimus ar nesivystančius. Taip kad nenukabink nosies. Sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
aciu:),laukiu nesulaukiu ketvirtadienio
Atsakyti
O progesterono tyrimo nedare? Nes jeigu jis dideja, tai viskas OK.
Atsakyti
QUOTE(rasiene2 @ 2013 05 27, 04:38)
aciu:),laukiu nesulaukiu ketvirtadienio

Sveikute,

Man buvo jog irgi temate tik puslyte, ji augo o paskui jau nustojo augt, ji ir liko 5sav dydzio,nors jau buvo 8 sav nestumo. Buvo nesivystantis, issivale savaime,ta pacia 8 sav. netepliojo man,tiesiog pradejo skaudeti pilva kaip per mmm ir po keliu dienu prasidejo valymasis. Atrodo ta 8 sav jauciau ir jautria krutine,o tik kai po paskutinio echoskopo pasake jog nesivystantis,dingo pajutis.
As parasiau,kaip man buvo, betzinau atveji,kai 5sav nemate trynio,nei sirdute neplake,bet paskui po savaiteles pradejo plakt sirdele 4u.gif
Tiesiog ramiai lauk ketvirtadienio,jei laukiesi,tikrai jokio gerio neprides nervinimasis. ax.gif
Atsakyti
jokiu tyrimu nedare ir nesiule,isskyrus echo,nu matysim kaip cia bus mums lemta,visaip jau galvoju
Atsakyti