QUOTE(Indukė @ 2012 07 17, 12:19)
Nauja užuovėja likimo draugėms. Toliau dalijamės netektim, patirtim ir patarimais. Taip pat, labai norėtume sulaukti pasisakymų su sėkmės istorijom - jos mums reikalingos kaip oras ir vanduo!
Mielosios, linkiu jums visoms sėkmės iš visos širdies.

Labai gerai žinau kaip jūs jaučiatės.
Pirmojo negalėjau susilaukti 2,5 metų. Kai nusprendėme su MB susilaukti antros brangenybės- pastojau antrą bandymo mėn., bet.... mano

truko 17 sav. Pasirodo 3 sav. pipiriuką nešiojau negyvą. Verkėm abu su vyru ne vieną dieną, galvojau išprotėsiu....... Na jums tikriausiai nereikia pasakot kas darosi širdyje po laukiamo spindulėlio netekties... dariausi tyrimus ir dėl Afs ir dėl visokių lytiškai plintančių ligų- sveika... Beliko leist organizmui atsigauti ir vėl bandyti. Vaikiuko tikrai labai norėjome, bet labai bijojau to- o jei ir vėl? Man jau virš 35m. Būčiau neištvėrus dar vienos netekties.... Daug meldžiausi. Praėjus 5 mėn po netekties vėl pradėjome bandyt pastot ir kai po dviejų mėn nesulaukiau mm verkiau pamačius NT II. Ir vėl kas vakarą karštai meldžiausi. Nors su dviem pagulėjimais ligoninėj, su antibiotikų kursu, bet... aš esu labai labai laiminga

Musų dar viena brangenybė jau pati stojasi ir bando žengti pirmuosius savo žingsnelius.
Dar kartą- skleidžiu Jums visoms nuoširdžiausią virusiuką

Sėkmės sėkmės sėkmės VISOMS