Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai V

QUOTE(Indukė @ 2012 09 27, 08:22)
o tyrimus dar kokius dareisi?  g.gif  g.gif

Na hormonus, skydliaukes.Buvo padidejes prolaktinas.Reiks pakartot paziuret kaip dabar.Pas genetikus buvom.Dabar eisiu darytis planuojanciu nestuma tyrimu kompleksa
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 09 27, 12:56)
.....Pas genetikus buvom.....

Kas man papasakos, ką žiūri/tiria genetikai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 09 27, 11:56)
Na hormonus, skydliaukes.Buvo padidejes prolaktinas.Reiks pakartot paziuret kaip dabar.Pas genetikus buvom.Dabar eisiu darytis planuojanciu nestuma tyrimu kompleksa

As turiu savo tyrimu rezultatus hormonu. Buvo tirta, kai buvau visai neseniai pastojusi, nestumas buvo kokios savaites, net nezinojau dar kad nescia esu. Ir prolaktinas nezymiai padidejes. Ar tai gali buti mano nesivystancio nestumo priezastis?
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 09 27, 13:19)
As turiu savo tyrimu rezultatus hormonu. Buvo tirta, kai buvau visai neseniai pastojusi, nestumas buvo kokios savaites, net nezinojau dar kad nescia esu. Ir prolaktinas nezymiai padidejes. Ar tai gali buti mano nesivystancio nestumo priezastis?

Prolaktinas nežymiai padidėjęs - tai kiek? Jau virš normos? Tai gali būti priežastis. PRL turi būti normoj ir į mažesniąją pusę.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2012 09 27, 12:32)
Prolaktinas nežymiai padidėjęs - tai kiek? Jau virš normos? Tai gali būti priežastis. PRL turi būti normoj ir į mažesniąją pusę.

33, 71(mkg,l) Norma iki 29,2
Atsakyti
gal progesterono trūkumas? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 09 27, 13:35)
33, 71(mkg,l) Norma iki 29,2

PRL per daug, reikia numušinėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2012 09 27, 15:55)
PRL per daug, reikia numušinėti  g.gif

Reikes pasikonsultuoti su gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2012 09 27, 13:32)

nu pagal mane Selinos atveju tikrai ne PRL. PRL stabdo ovuliacija, todel su aukstu PRL nepastoji. Aukstas PRL - tai 70 ir virs. O selina JAU buvo apie savaite pastojusi ir 4 vnt nukreipimas, manau, nieko visiskai nereiskia. ji pastojo ir PRL pradeda jau gaminti piena. Tikrai ne PRL.
IMHO - Selinos atveju nekokybiski spermatozoidai. Bet jos atveju del visa ko aspirina pagerciau pries pastojant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 27 rugsėjo 2012 - 18:14
Sveikutes,noriu paklausti,kiek su savaiminiu persileidimu kraujavot?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 09 27, 18:13)
nu pagal mane Selinos atveju tikrai ne PRL. PRL stabdo ovuliacija, todel su aukstu PRL nepastoji. Aukstas PRL - tai 70 ir virs. O selina JAU buvo apie savaite pastojusi ir 4 vnt nukreipimas, manau, nieko visiskai nereiskia. ji pastojo ir PRL pradeda jau gaminti piena. Tikrai ne PRL.
IMHO - Selinos atveju nekokybiski spermatozoidai. Bet jos atveju del visa ko aspirina pagerciau pries pastojant.

O koki butent ji reiketu gerti? Ta aspirina?
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 09 28, 14:01)
O koki butent ji reiketu gerti? Ta aspirina?

Cardio aspirin jis vadinas 100mg,man pasake pries pastojima gerti o ne pastojus,kai jau planuoji
Atsakyti