Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai V

Net nežinau kurioj temoj klausti, nutariau kad šita geriausiai tinka ax.gif
Vienas daktaras man išaiškino, kad moters ciklas turi būti ne trumpesnis kaip 28 dienos: 14 dienų iki O, 7 dienos apsivaisinusiam embrionui per kiaušintakį nukeliauti iki gimdos, ir dar 7 dienų reikia įsitvirtinimui. Jeigu ciklas pvz. 24-26 dienos, nebelieka tų paskutinių 7 dienų, ir embrionas nespėja įsitvirtinti, jį išmeta lauk. Įvyksta vienas iš daugybės persileidimų, kurių moterys nei nepastebi. To priežastys gali būti hormoninės.

Ar dar kas nors apie tai girdėjo? ax.gif Kad trumpas ciklas gali būti nevaisingumo priežastis.

Suprantu, kad moteris ne chronometras biggrin.gif paklaida gali būti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirniukė @ 2012 09 07, 14:51)
[Sveikos merginos, aš naujokė čia, bet su panašiom bėdom kovoju jau kelinti metai...Jei trumpai - trys nesivystantys neštumai, pastojam natūraliai. Norėjau paklausti, gal kuri susidūrėte su imunoglobulino trūkumo bėda? Ginekologė sudarė vaistų vartojimo planą, viską gaunu, o imunoglobulino-niekaip, Rusijoje irgi pažįstamas neranda (yra šiuo metu tik į veną lašinami po 25 ml, o man paskirta po 1,5 ml. į raumenis pastojus). Negaliu planuoti neštumo be tų injekcijų. Gal kuri parašytų, kaip sukasi iš tokios padėties, ar yra alternatyvų, galima atsakyti ir į AŽ. Iš anksto dėkoju ir labai laukiu žinių smile.gif]

pas kokia gine lankaisi?
as pati vartojau immunoglobulinaa, bet ne del nesivystanciu, o del 2 persileidimu, gerai, kad viena forumiete turejo dar ampoliu, uzteko man ir dar kelias ampoles nusipirkau is pacios gines. O siaip kelias menesius ieskojau visais kanalais, nu niekaip as jo ir negavau schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif kazkaip sake uzsakomas jis, o dar brangus, niekas man jo taip ir neparveze schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Gerai, kad issiverciau su turimais ax.gif
Atsakyti
Imunoglobuliną pirkdavau pas Karpenko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 07 rugsėjo 2012 - 20:51
QUOTE(Pelargonija @ 2012 09 07, 18:56)
Net nežinau kurioj temoj klausti, nutariau kad šita geriausiai tinka  ax.gif
Vienas daktaras man išaiškino, kad moters ciklas turi būti ne trumpesnis kaip 28 dienos: 14 dienų iki O, 7 dienos apsivaisinusiam embrionui per kiaušintakį nukeliauti iki gimdos, ir dar 7 dienų reikia įsitvirtinimui. Jeigu ciklas pvz. 24-26 dienos, nebelieka tų paskutinių 7 dienų, ir embrionas nespėja įsitvirtinti, jį išmeta lauk. Įvyksta vienas iš daugybės persileidimų, kurių moterys nei nepastebi. To priežastys gali būti hormoninės.

Ar dar kas nors apie tai girdėjo?  ax.gif Kad trumpas ciklas gali būti nevaisingumo priežastis.

Suprantu, kad moteris ne chronometras  biggrin.gif paklaida gali būti.  rolleyes.gif

Pelargonija, sveikas ciklas gali būti trumpasenis nei 28 dienos. Svarbiausia, kad laikas po ovuliacijos būsų ne trumpesnis nei 12-14 dienų.

Ovuliaciją galima nustatyti keliais būdais: matuojant bazalinę temperatūrą (http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=42599); naudojant ovuliacijos testus, stebint vaisingas gleives, seiles, gimdos kaklelį ar viską iš karto. Taip pat ciklą gali stebėti ginekologas per echoskopą (vaisingumo klinikose teikia šią paslaugą).
Jeigu ciklas, tarkime, yra 21 diena, o ovuliacija vysta 7-ą ciklo dieną - viskas šaunu: folikulas turės užtektinai laiko ir kelionei, ir įsitvirtinimui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2012 09 07, 21:49)

as pas ja lankiausi drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2012 09 07, 19:18)
pas kokia gine lankaisi?
as pati vartojau immunoglobulinaa, bet ne del nesivystanciu, o del 2 persileidimu, gerai, kad viena forumiete turejo dar ampoliu, uzteko man ir dar kelias ampoles nusipirkau is pacios gines. O siaip kelias menesius ieskojau visais kanalais, nu niekaip as jo ir negavau  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  kazkaip sake uzsakomas jis, o dar brangus, niekas man jo taip ir neparveze  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif Gerai, kad issiverciau su turimais  ax.gif

[Pas Karpenko, ji pati rekomendavo, bet nei pati parduoti neturi, nei Rusijoje pažįstamas negauna...O kokiu grafiku tu leidaisi tą imunoglobuliną ir po kokį kiekį vienam kartui (man išrašė po 1,5 ml).
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2012 09 07, 20:49)

[Merginos, gal kurios lašinotės į veną imunoglobuliną (po 25 ml). Parašykite, prašau, kokiu grafiku jį leidotės ir kiek laiko (prieš pastojant, neštumo metu). Kažkaip nerandu tikslesnės tokios informacijos. Rašykit ir į AŽ. Ačiū!]
Atsakyti
Ieskodama AFS temute, netycia pamaciau jusu tema.
Atsakyti
QUOTE(Žirniukė @ 2012 09 08, 17:25)
[Pas Karpenko, ji pati rekomendavo, bet nei pati parduoti neturi, nei Rusijoje pažįstamas negauna...O kokiu grafiku tu leidaisi tą imunoglobuliną ir po kokį kiekį vienam kartui (man išrašė po 1,5 ml).

man atrodo mano irgi po 1,5 ml, nebepamenu, leidausi kai pastojau kas antrą dieną, paskui 2 sav. dariau petrauką, tada vėl kas antrą dieną, paskui vėl pertrauka, ir paskui dar iš karpenko pirkausi, 3 ampoles susileidau kai buvo 12 sav., bet sakau, man buvo persileidimai, o kai nesivystantys kažkaip kitaip leidžiasi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 09 07, 22:58)
Pelargonija, sveikas ciklas gali būti trumpasenis nei 28 dienos. Svarbiausia, kad laikas po ovuliacijos būsų ne trumpesnis nei 12-14 dienų.

Ovuliaciją galima nustatyti keliais būdais: matuojant bazalinę temperatūrą (http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=42599); naudojant ovuliacijos testus, stebint vaisingas gleives, seiles, gimdos kaklelį ar viską iš karto. Taip pat ciklą gali stebėti ginekologas per echoskopą (vaisingumo klinikose teikia šią paslaugą).
Jeigu ciklas, tarkime, yra 21 diena, o ovuliacija vysta 7-ą ciklo dieną - viskas šaunu: folikulas turės užtektinai laiko ir kelionei, ir įsitvirtinimui.  4u.gif

Kaip nustatyti O tai aš žinau... Bet jeigu O 14-tą dieną, o mano ciklas kartais būna 24 dienos, tai lieka tik 10 dienų g.gif Nors ne visada.
Atsakyti
QUOTE(Žirniukė @ 2012 09 07, 11:51)
[Sveikos merginos, aš naujokė čia, bet su panašiom bėdom kovoju jau kelinti metai...Jei trumpai - trys nesivystantys neštumai, pastojam natūraliai. Norėjau paklausti, gal kuri susidūrėte su imunoglobulino trūkumo bėda? Ginekologė sudarė vaistų vartojimo planą, viską gaunu, o imunoglobulino-niekaip, Rusijoje irgi pažįstamas neranda (yra šiuo metu tik į veną lašinami po 25 ml, o man paskirta po 1,5 ml. į raumenis pastojus). Negaliu planuoti neštumo be tų injekcijų. Gal kuri parašytų, kaip sukasi iš tokios padėties, ar yra alternatyvų, galima atsakyti ir į AŽ. Iš anksto dėkoju ir labai laukiu žinių smile.gif]

Labux,o tau po persileidimu priskyre leistis ta imonuglobulina?ar tyre ka?
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2012 09 07, 18:56)
Net nežinau kurioj temoj klausti, nutariau kad šita geriausiai tinka  ax.gif

Ar dar kas nors apie tai girdėjo?  ax.gif Kad trumpas ciklas gali būti nevaisingumo priežastis.

Suprantu, kad moteris ne chronometras  biggrin.gif paklaida gali būti.  rolleyes.gif

Mano ovuliacija jau prieš 10 metų būdavo 11-12 c.d., dabar dar anskčiau, tai normalu, kad ir ciklas būna 26-27 d., bent jau man taip atrodo, nes visada jaučiu ovuliaciją ir matau gleives
Atsakyti