Įkraunama...
Įkraunama...

Evita

Norime dukrytei duoti varda is E raides tai mums labiausiai patiko Evita 4u.gif gal dar kokiu graziu varduku is sios raides galite pasiulyti smile.gif
Atsakyti
Man asmeniskai Evita ne mano skonio vardas. o is E raides mergaitisku vardu nemaza: Elze, Elma, Edita, Evelina, Elzbieta, Elena, Eleonora, Elija, Egle, Ernesta, Erika, Eimante, Eitvile....
Atsakyti
Vardas labai grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovitele78 @ 2012 07 18, 13:30)
Norime dukrytei duoti varda is E raides tai mums labiausiai patiko Evita 4u.gif  gal dar kokiu graziu varduku is sios raides galite pasiulyti smile.gif

Gerai pagalvokit, prieš duodama mergaitei vardą mažybine forma - nes kada nors ji suaugs ir vardas, kuris buvo žavus mažai mergytei ar jaunai merginai, nelabai tiks subrendusiai moteriai, močiutei! Mano tėvai tokią klaidą buvo padarę, todėl vardą keičiausi vos sulaukusi 16 metų. Gal geriau pavadinkite Ieva?
Atsakyti
Eva-vienas graziausiu vardu wub.gif Evita nevadinciau,nes tai mazybine vardo forma ir ji nelabai graziai skambes suaugusiai moteriai.Evita galit vadinti,kol bus mazyte mergaite,o dokumentuose tegul buna Eva.Is E yra nemaziai graziu vardu-Ema,Evelina,Erika,Edita...
Atsakyti
Man graziau Evika 4u.gif

Vedinys iš Eva – vardo Ieva varianto. Iš hebrajų חַוָּה (havah) [= gyvenimas, gyvybinga, duodanti gyvenimą]. Panašų vardą – Εὕα (Heua) turėjo ir senovės graikai. Biblijoje Ieva – pirmoji moteris ir motina.
Atsakyti
man vardas Evita pats pačiausias wub.gif davėm jį savo dukrai. ilgai galvojau, kaip skambės, kai juo šauksi suaugusią moterį ir man visai gerai skamba smile.gif man jis toks universalus, tinkantis tiek mergytei, tiek jau moteriai.
beje, mūsų su dukryte vardai labai panašūs (aš Edita, o ji- Evita), bet nuo to man tik fainiau smile.gif
Atsakyti
mano sarase sis vardukas wub.gif
Atsakyti
Man asmeniskai Evita toks labai "glamurinis" vardas kaip ir kokia Stela, todel man nemielas schmoll.gif
Is E raides man labai grazus vardas buvo Elsa (cia kaip lietuviska Elze, tik kita kalba, tiksliai nepamenu kokia), bet vyrui jis pasirode negrazus smile.gif
Atsakyti
labai negražus, fyfiškas blogaja prasme kaip kokia estela, samanta ar vanesa - taip ir įsivaizduoją lėkštą barbę priklijuotais plaukais, nagais ir blakstienom ir besirengiančią kaip kokia pupytė schmoll.gif
Atsakyti
Labai grazus thumbup.gif daug graziau negu visokios Izauros ar Estrelos doh.gif
Atsakyti
Gražus mirksiukas.gif
Atsakyti