Įkraunama...
Įkraunama...

Evita

Pažįstami savo dukrą šiuo vardu pavadino - pirmas įspūdis nekoks, bet kuo toliau tuo labiau man šis vardas labiau patinka smile.gif
Atsakyti
Man Eva gražiau smile.gif
Atsakyti
Labai gražus Evita,kaip ir Evija,Elija smile.gif
Atsakyti
Tikrai grazus:)
Atsakyti
Labai grazus smile.gif
Atsakyti
Kiek zmoniu, tiek nuomoniu. Man labai grazus vardas Evita 4u.gif Drauge savo dukrytei dave toki varda. Man sukelia tik malonius jausmus
Atsakyti
Nuostabus vardukas:) Labai patinka.
Atsakyti
Mes pasirinkom Evos varianta savo dukrytei,kazkaip nusprendem,kad kol maza,galima ir taip mazybine forma vadinti,o veliau,kad butu trumpas vardas,tinkantis suaugusiam zmogui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(northstar @ 2012 07 20, 11:53)
Evita Peron, buvusio Argentinos prezidento zmona, numyleta liaudies  rolleyes.gif

Man irgi su Evita vardu kyla būtent šios asociacijos. Tačiau juk Evita yra užsenietiškas Evos arba Ievos variantas. Tai pradėkime duoti vietoj Jono - Džono, Ingridos-Ingrid, Mykolo -Maikal ir pan. vardus. Kam to reikia, turim gi lietuviškus variantus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige10: 29 spalio 2012 - 05:45
QUOTE(snaige10 @ 2012 10 29, 06:42)
Man irgi su Evita vardu kyla būtent šios asociacijos. Tačiau juk Evita yra užsenietiškas Evos arba Ievos variantas. Tai pradėkime duoti vietoj Jono - Džono, Ingridos-Ingrid, Mykolo -Maikal ir pan. vardus. Kam to reikia, turim gi lietuviškus variantus.

nematau skirtumo,Ieva taip pat nelietuviškas schmoll.gif
Atsakyti
Taip, 'Ieva' yra hebrajų kilmės vardas, tačiau jis sulietuvintas, adaptuotas mūsų kultūrai. 'Evita' skamba keistai mano ausiai.
Atsakyti
Man labai patinka Evita, ir Eva, ir dar perskaičiau Evitos vardo variantą: Evilija, taip pat mielai skamba wub.gif
Atsakyti