Įkraunama...
Įkraunama...

Evita

QUOTE(l'eau @ 2012 07 19, 18:43)
labai negražus, fyfiškas blogaja prasme kaip kokia estela, samanta ar vanesa

Na man irgi tokios asociacijos...

Pvz. kažkaip neįsivaizduoju rimtos moters, užimančios rimtas pareigas ar kokios verslininkės tokiu vardu... rolleyes.gif Man asmeniškai nerimtas šis vardas, lėkštokas... Mažai mergytei gražu, bet vėliau - subrendusiai moteriai man negražu.

Jau geriau tiesiog Eva tuomet...

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 07 20, 11:20)
Na man irgi tokios asociacijos...

Pvz. kažkaip neįsivaizduoju rimtos moters, užimančios rimtas pareigas ar kokios verslininkės tokiu vardu...  rolleyes.gif Man asmeniškai nerimtas šis vardas, lėkštokas...  Mažai mergytei gražu, bet vėliau - subrendusiai moteriai man negražu.

Jau geriau tiesiog Eva tuomet...

4u.gif

Evita Peron, buvusio Argentinos prezidento zmona, numyleta liaudies rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(northstar @ 2012 07 20, 11:53)
Evita Peron, buvusio Argentinos prezidento zmona, numyleta liaudies  rolleyes.gif

Taip, bet man asmeniškai ne pro kur... smile.gif Ypač Lietuvoje..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 20 liepos 2012 - 11:12
QUOTE(northstar @ 2012 07 20, 09:53)
Evita Peron, buvusio Argentinos prezidento zmona, numyleta liaudies  rolleyes.gif

Is tikruju tai ji Eva,o dar tikriau Maria Eva.Marija Eva butu ir Lietuvoj labai grazu.
Atsakyti
o Marija Ieva dar graziau!
Atsakyti
QUOTE(northstar @ 2012 07 20, 11:53)

ji buvo María Eva Duarte de Perón (Eva Peron, kartais Evita). Evita buvo nickname rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2012 07 20, 12:40)
ji buvo María Eva Duarte de Perón (Eva Peron, kartais Evita). Evita buvo nickname rolleyes.gif

biggrin.gif Matyt Evita patiko labiau nei Eva tongue.gif Juokauju..
Atsakyti
QUOTE(northstar @ 2012 07 20, 12:45)
biggrin.gif Matyt Evita patiko labiau nei Eva  tongue.gif  Juokauju..

ne ji pati jį sugalvojo. evita šiuo atveju mažybinė evos forma (kaip ir chuanita, gabrielita, adelita ir kiti muiliaškiniai ar ispaniški vardai), -ita atitiktų mūsų -utė smile.gif
Atsakyti
labai gražus vardukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2012 07 20, 02:40)

QUOTE(l'eau @ 2012 07 20, 03:02)
ne ji pati jį sugalvojo. evita šiuo atveju mažybinė evos forma (kaip ir chuanita, gabrielita, adelita ir kiti muiliaškiniai ar ispaniški vardai), -ita atitiktų mūsų -utė smile.gif

butent, mazybine forma, -ita, ispanu kalboje, todel ir vadino liaudis Eva - Evita, bet Lietuvoje gal ir gerai... gi pilna Jolitu, Rositu, Juditu, Editu, Ligitu, Sigitu....
Atsakyti
Man patinka ir nei kiek nesigailiu del tokio vardo dukrai parinkimo ax.gif O kas abejoja del mazybines formos, gi gales laisvai i Eva pasikeist jei jau toks noras bus biggrin.gif Bet manau nebus hihihi.gif tik vat ilga laika abejojau ir kaip ir norejau Evita Marija pavadint blush2.gif Pavadinom Evita, o kriksto varda isrinkom Marija ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 24 liepos 2012 - 14:34
Mes dukrytei daveme si varda EVITA ir kolkas visi tik labai giria. Tikimes,kad ir dukrytei patiks jos vardas. 4u.gif
Atsakyti