Kažkada skaičiau, jog labai geras laikas burtis - tai laikas po gimtadienio. Kaip tik netrukus jis bus ir norėčiau po jo nueiti pas Rasą, bet vis kyla šiokių tokių klausimų. Pvz, jai paskambinus taip ir sakyti, kad norėčiau užsiregistruoti taro konsultacijai ar kažkaip kitaip? Atsiprašau, jei kvailas klausimas

QUOTE(D*L*K @ 2013 08 14, 22:01)
Jei Jus pati esate būrėja, tuomet, mano nuomone, labai netaktiška apie kitą būrėja išsireikšti panašiai, kaip "tai tokia ten ir bureja..". Zinoma, savo nuomone issakyti, diskutuoti, gincytis ir t.t. Jums niekas nedraudzia, tam forumas ir yra, bet jau vertinimus palikite klientams
nes Jus siuo atveju kalbate ne tik apie būrėją, bet ir apie savo konkurentę
Zinoma, kad telefonas netrukdytu seansui, as esu tik uz, bet man asmeniskai jis niekad nesutrukde nei pas Rasa, nei pas Svetlana. Tiesa, Svetlana i nei viena skambuti neatsake, o Rasa telefonu atsiliepe tik pabaigoje musu susitikimo, kai jau tiesiog lengva forma aptarinejome visuma
gal del to man ir neuzkliuvo

Zinoma, kad telefonas netrukdytu seansui, as esu tik uz, bet man asmeniskai jis niekad nesutrukde nei pas Rasa, nei pas Svetlana. Tiesa, Svetlana i nei viena skambuti neatsake, o Rasa telefonu atsiliepe tik pabaigoje musu susitikimo, kai jau tiesiog lengva forma aptarinejome visuma

as nesu bureja. taip turiu intuicija, bet nesu ja, nes man asmeniskai norisi gyvenime verstis kazkuom rimtesniu, labiau pagarbos sulaukianciu, o ne priestaringai vertinamu amatu. gal ir ryzciausi, jei tai butu pripazistama visuotinai.
dirbu visai kitoki darba, priimu, konsultuoju zmones. todel nei viena bureja man nera konkurente. tik pastaba, kad taip dirbti negerai.

QUOTE(Isyankar @ 2013 08 19, 11:06)
Kažkada skaičiau, jog labai geras laikas burtis - tai laikas po gimtadienio. Kaip tik netrukus jis bus ir norėčiau po jo nueiti pas Rasą, bet vis kyla šiokių tokių klausimų. Pvz, jai paskambinus taip ir sakyti, kad norėčiau užsiregistruoti taro konsultacijai ar kažkaip kitaip? Atsiprašau, jei kvailas klausimas 

Kai aš jai skambinau, tai iškart ir sakiau "norėčiau pas jus apsilankyti". Ji vistiek supranta kokiu klausimu, tai iškart paklausia ar buvus pas ją, kokiu laiku geriausia man būtų ir pan.

Buvau pas Gerda,Rasa,Marija. Visos man ateity meiles reikaluose nusake tuo paciu rezultatu.Pvz Gerda sake kad vestuves po 4 metų, o kai po 1metų buvau pas Rasa ir Marija jos sake kad santuoka mato po 3metų ir visos ta pati vaikina ivardijo. As su tuo vaikinu nebebendrauju senai, jis nieko nenori girdėti apie mane,abejoju kad butu imanoma su juo draugystė,juo labiau santuoka.Ar gali būti kad visos jos klysta? Pranasauja tai ko norėciau? Gal jum yra buvę kad buvote pas kelias,pasake ta pati,bet neissipildė?
QUOTE(MariaMersedes @ 2013 08 19, 21:57)
Buvau pas Gerda,Rasa,Marija. Visos man ateity meiles reikaluose nusake tuo paciu rezultatu.Pvz Gerda sake kad vestuves po 4 metų, o kai po 1metų buvau pas Rasa ir Marija jos sake kad santuoka mato po 3metų ir visos ta pati vaikina ivardijo. As su tuo vaikinu nebebendrauju senai, jis nieko nenori girdėti apie mane,abejoju kad butu imanoma su juo draugystė,juo labiau santuoka.Ar gali būti kad visos jos klysta? Pranasauja tai ko norėciau? Gal jum yra buvę kad buvote pas kelias,pasake ta pati,bet neissipildė?
As pati sau burt negaliu, nes matau tik savo troskimus. Pvz. kortos rodo dabarti kaip yra, bet ateiti jau trokstama. Kortos rodo nuotaikas, todel negerai eiti burtis labai kazko norint ar bunant blogos nuotaikos. Beje, pas kuria Marija buvot? Kaip ji atrodo? Nes buvau pas kazkokia pries gerus 10 metu. Noretusi ja surasti.
Sveikos,
Labai prašau parašykite kas nors būrėjso Rasos kontaktus, poros merginų klausiau, jokio atsakymo nesulaukiau. Būrėjų sąraše jos nerandu. Ir kokia kaina pas ją? Dėkui
Labai prašau parašykite kas nors būrėjso Rasos kontaktus, poros merginų klausiau, jokio atsakymo nesulaukiau. Būrėjų sąraše jos nerandu. Ir kokia kaina pas ją? Dėkui
QUOTE(Gedminienė @ 2013 08 20, 08:05)
Sveikos,
Rasa ta kur Senamiestyj. As pries gerus metus paskutiny karta buvau. Jos tel. 868810041
temoje net kelis kartus pakartota, negi paieškoti sunku
QUOTE(808 @ 2013 08 19, 23:13)
As pati sau burt negaliu, nes matau tik savo troskimus. Pvz. kortos rodo dabarti kaip yra, bet ateiti jau trokstama. Kortos rodo nuotaikas, todel negerai eiti burtis labai kazko norint ar bunant blogos nuotaikos. Beje, pas kuria Marija buvot? Kaip ji atrodo? Nes buvau pas kazkokia pries gerus 10 metu. Noretusi ja surasti.
Marija šviesiaplaukė prie telekomo birželio 23 gatveje gyvena.
Tikrai nebuvo kad to vaikino norėjau, pirmakart ejau šiaip sužinoti ateitį, ir mane labai nustebino kad žadėjo santykius su juo. Bet nejaugi tiek daug jų galėtų klysti ?
QUOTE(MariaMersedes @ 2013 08 20, 11:55)
Marija šviesiaplaukė prie telekomo birželio 23 gatveje gyvena.
Tikrai nebuvo kad to vaikino norėjau, pirmakart ejau šiaip sužinoti ateitį, ir mane labai nustebino kad žadėjo santykius su juo. Bet nejaugi tiek daug jų galėtų klysti ?
na gal ir neklysta tada. siaip as kazkada jaunysteje labai vaiksciojau pas burejas, tai man visos isbure skirtinga ateiti, tik marija viena pataike.
o ji tokia zila ta prasme zili balti trumpi plaukai ir jau pensijinio amziaus ta marija?
QUOTE(MariaMersedes @ 2013 08 20, 12:42)
Ne, ji gana jauna,kokių 30-40 metų
tai tada ne ta. och kur ji dingo.

sveikos, likau labai patenkinta bureja Janina, ima nedaug sakyciau (35lt), auros valymas 15 lt pas ja, bet sake pas mane aura svari, bet va vyro prastoka, sake prakeiktas siek tiek todel vaiku nesusilaukiam, sake jei dar nepavyks atsinesti vyro nuotrauka ir viska panaikins
pasake visa tiesa apie praeiti, dabarti, ivardijo visus seimos narius tiek mano tiek vyro, viska taip tiksliai, net ligas ivardijo seimoje tiksliai... pasake net tokiu dalyku, kuriu niekam nesu sakiusi, toks jausmas kad ji mane kiauriai mate
ateiti nupiese labai grazia, su 2 vaikuciais, pasake kad su savo vyru taip ir pasiliksim, kitu neturesiu, na patikejau as ja, kadangi nusake labai tiksliai praeiti ir dabarti ir dar papasakojo apie ateiti mano tevu, brolio... vyras tik mama turi, ir ji sako matau kad gimine tuscia... nusiemiau vestuvini zieda specialiai, o emus mesti kortas iskart sako- esi istekejusi ir matau kad be proto nori vaikuciu
nuostabi bureja, kalbejom valanda laiko, tiksliau as tylejau ji skaite ka mate, bure paprastom kortom, o ant galo dar ir taro kortom
ji tik sake faktus ir klausdavo ar tiesa? sakau taip
tai taip ir pralinkciojau visa laika savo
kai papasakojau mamai su mociute ka bure ji man, mociute sako - netikiu...matyt kazkas jai paskambino ir viska apie tave papasokojo
nors tai tiesiog neimanoma