Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(MariaMersedes @ 2013 08 19, 21:57)
,abejoju kad butu imanoma su juo draugystė,juo labiau santuoka.Ar gali būti kad visos jos klysta? Pranasauja tai ko  norėciau?

Juk 3 metai dar pries akis laiko tarpas netrumpas ..nezinia kaip kas pasisuks mirksiukas.gif cia per diena gali gyvenimas aukstyn kojom verstis o per 3 metus is vis .. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gedminienė @ 2013 08 23, 10:06)
Visų pirma tai aš temos neseku, antra ar sunku parašyti dar kartą? Trečia, man reikalinga ta Rasa, kur prie Saulėtekio gyvena. Ačiū.

Nelabai as tema seku, bet prie Sauletekio lyg ir nera Rasos. Rasa, kuri seniau Senamiesty buvo, dabar prie Urmo bazes ziedo yra ir jos cia bent trys telefonai buvo skelbti.
Atsakyti
pala pala, tai Rasos yra dvi? Tai katra toji geroji??
Atsakyti
yra viena Rasa, ir ta pati. ankščiau dirbo senamiestyje, dabar prie urmo bazių dirba.

jeigu jus taip domina būrėja, tikrai reikėtų paskaityti, ir pasiieškoti numerio. nes realiai vos ne kas trečiam puslapyje prašomas Rasos numeris
Atsakyti
na as asmeniskai absoliuciai esu nusivylusi visais burejais , buvau ne pas viena ir burimo salone prie laisves alejos (cia isvis reikejo dar ir uzliezuvio tempti kad man ka pasakytu) , ir pas petra is sanciu ( jis geras senukas, su juo malonu paplepeti bet pas ji buvau tris kartus ,niekas absoliuciai niekas man neissipilde, beje ir mano sese ir mano mama pas ji buvo ir jom nieks neissipilde, ir mano draugiu dvi buvo ir jom niekas -o sake jis gana tikslius dalykus ir datas -taip kad 100% kad man nieko neissipilde) , dar buvau pas taip isgirde janina is jonavos ralio gatvej (specialiai laukiau 2 menesius kol ateis man paskirta susitikimo diena, vaziavau I jonava. Na ka maloni senute , daug gero ispranasavo -na bet bent kasnors butu issipildes -nieko , nieko absoliuciai , o velgi svaistesi tiksliais dalykais ir ivykiais) .
Na as daugiau supratau kad bandyti turbot neverta , nes gal ir nera tu ateities pranasautoju .
viena galiu pasakyti tie burejai moka kazkaip nuraminti , pakelti nuotaika , manau jie turbot geri psichologai yra.

nu bet visdelto gal kas zino TIKRA bureja kuri ispranasauja ateiti (tik nebrangia iki 30 litu ir kaune) surizikuociau paskutini karteli.
Atsakyti
QUOTE(Ephedra @ 2013 08 24, 22:36)
na as asmeniskai absoliuciai esu nusivylusi visais burejais , buvau ne pas viena ir burimo salone prie laisves alejos (cia isvis reikejo dar ir uzliezuvio tempti kad man ka pasakytu) , ir pas petra is sanciu ( jis geras senukas, su juo malonu paplepeti bet pas ji buvau tris kartus ,niekas absoliuciai niekas man neissipilde, beje ir mano sese ir mano mama pas ji buvo ir jom nieks neissipilde, ir mano draugiu dvi buvo ir jom niekas -o sake jis gana tikslius dalykus ir datas -taip kad 100% kad man nieko neissipilde) , dar buvau pas taip isgirde janina is jonavos ralio gatvej (specialiai laukiau 2 menesius kol ateis man paskirta susitikimo diena, vaziavau I jonava. Na ka maloni senute , daug gero ispranasavo -na bet bent kasnors butu issipildes -nieko , nieko absoliuciai , o velgi svaistesi tiksliais dalykais ir ivykiais) .
Na as daugiau supratau kad bandyti turbot neverta , nes gal ir nera tu ateities pranasautoju .
viena galiu pasakyti tie burejai moka kazkaip nuraminti , pakelti nuotaika , manau jie turbot geri psichologai yra.

nu bet visdelto gal kas zino TIKRA bureja kuri ispranasauja ateiti (tik nebrangia iki 30 litu ir kaune) surizikuociau paskutini karteli.

O iš kur žinoti, kad čia tai jau TIKRA būrėja, o ta kita jau netikra? biggrin.gif Visų pirma, tai kiekvieno žmogaus patirtis labai skirtinga. Vienam tarkim kokia x būrėja labai tiksliai daug ką nupasakoja, atskleidžia nemažai asmeninių detalių, tai aišku jis bus patenkintas ir ją girs, o kitam tuo tarpu gal visiškai prašaus pro šalį. O šiaip skaitykit atsiliepimus ir rinkitės - juk temų DAUGYBĖ! Vis tiek kalbama apie tas pačias mirksiukas.gif Aš pvz iš viso eisiu pirmą kartą pas būrėją, perskaičiau atsiliepimus ir susidarau vaizdą. Daugumą gerai atsiliepia apie Rasą. O šiaip, jeigu taip lakstote tai pas vieną, tai pas kitą - nemanau, kad labai gerai unsure.gif 4u.gif Kitoms moterims nueiti pas būrėją tarsi nueiti kas mėnesį nagų susitvarkyti, vos kas iškart lekia "tartis" doh.gif Neįsižeiskit, čia ne jums asmeniškai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ephedra @ 2013 08 24, 23:36)

jus turite problema ir cia ne burejos kaltos, kad nesipildo. nepazistu jusu, bet daznai buna zmonems, kad pakisa koja negatyvios mintys ir nesipildo jiems. kur tas trukdis, ieskokite savyje. ir kodel taip atkakliai norite suzinoti ta ateiti? kitas jau pamirstu ir uzsiimtu kokia veikla.
Atsakyti
QUOTE(808 @ 2013 08 25, 09:51)
jus turite problema ir cia ne burejos kaltos, kad nesipildo.

na, taip cia ne bureja "prasove", cia pati Ephedra kalta, jai gi burejos pribure visko, o ji visai nesistengia pagal ju pranasystes gyvent biggrin.gif kaip gi tada pildysis, kad pati nesistengia tiems pranasams "padeti" biggrin.gif Pasake gi bureja "skirsies su vyru", tai pirmyn, skirtis reikia, pasake "gausi nauja darba", velniop dabartinis, reik mest ir kito ieskotis, "vaika pagimdysi" - pirmyn daugintis, kad ir su bile kuo, ale gi reikia, bureja sake, kitaip nesipildys biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas esat buve burimo salone Kestucio gatvej ? kaip jum ?
Gal zinot kas ten buria ? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MariaMersedes: 26 rugpjūčio 2013 - 16:23
QUOTE(MariaMersedes @ 2013 08 26, 17:22)

jei gerai atsimenu, šioje ar praeitoje temoje šnekėta apie šį saloną. jei labai domina, asiskaitykite.
aš pati esu lydėjusi draugę čia, nelabai jau pamenu ką ten tiksliai jei pasakė, bet kad plius minus į temą daugmaž
Atsakyti
QUOTE(Ephedra @ 2013 08 24, 23:36)

Kokiu tikslu jūs pas tiek būrėjų lakstot?! doh.gif Man čia jau į priklausomybę panašu.
Atsakyti
QUOTE(MariaMersedes @ 2013 08 26, 17:22)

Mano sese yra buvusi. Jai labai nepatiko, sake, kad neatspejo absoluciai nieko... Esu perskaicius visa sia ir sena tema, bet apie toki salona geru atsiliepimu neuzmaciau...
Atsakyti