Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(egluciuke32 @ 2013 08 20, 14:57)
sveikos, likau labai patenkinta bureja Janina, ima nedaug sakyciau (35lt), auros valymas 15 lt pas ja, bet sake pas mane aura svari, bet va vyro prastoka, sake prakeiktas siek tiek todel vaiku nesusilaukiam, sake jei dar nepavyks atsinesti vyro nuotrauka ir viska panaikins  4u.gif  blush2.gif pasake visa tiesa apie praeiti, dabarti, ivardijo visus seimos narius tiek mano tiek vyro, viska taip tiksliai, net ligas ivardijo seimoje tiksliai... pasake net tokiu dalyku, kuriu niekam nesu sakiusi, toks jausmas kad ji mane kiauriai mate  unsure.gif ateiti nupiese labai grazia, su 2 vaikuciais, pasake kad su savo vyru taip ir pasiliksim, kitu neturesiu, na patikejau as ja, kadangi nusake labai tiksliai praeiti ir dabarti ir dar papasakojo apie ateiti mano tevu, brolio... vyras tik mama turi, ir ji sako matau kad gimine tuscia... nusiemiau vestuvini zieda specialiai, o emus mesti kortas iskart sako- esi istekejusi ir matau kad be proto nori vaikuciu  drinks_cheers.gif  wub.gif nuostabi bureja, kalbejom valanda laiko, tiksliau as tylejau ji skaite ka mate, bure paprastom kortom, o ant galo dar ir taro kortom smile.gif ji tik sake faktus ir klausdavo ar tiesa? sakau taip smile.gif tai taip ir pralinkciojau visa laika savo  lotuliukas.gif kai papasakojau mamai su mociute ka bure ji man, mociute sako - netikiu...matyt kazkas jai paskambino ir viska apie tave papasokojo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nors tai tiesiog neimanoma

Is kur ta Janina? gal tel galima butu?
Atsakyti
QUOTE(Ardnase @ 2013 08 20, 15:02)

Visi telefonai pirmoje žinutėje !!!
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2013 08 20, 15:07)
Visi telefonai pirmoje žinutėje !!!

As matau, bet kuri ta Janina, ju ten trys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ardnase @ 2013 08 20, 15:02)

Janina is jonavos, 1 psl yra kontaktai 4u.gif gyvena Ralio g. tiesa eiles gali tekti laukti 1-2 men pas ja. Matyt neveltui smile.gif dabar viska ka isbure rasausi ant lapo kad nepamirsciau ir po 10 metu paziuresiu ar issipilde 4u.gif kadangi isbure man visa gyvenima nematau prasmes dar eiti pas burejas gyvenime, na nebent ta aura vyrui isvalyti... kaip sakoma skestantysis griebiasi ir siaudo, juolab vyras ake ji mociute vaikystej tikrai keiksnodavo ir jo nekente! mano vyras didelis skeptikas bet kai papasakojau ka man sake bureja, liko stovet issiziojes, sako taip ir galvojau kad mociute zodziu mane prakeike... doh.gif tiesa bureja sake kad prakeiksmas beveik praejes, sake gal net nereiks valyt auros, ir primeciau kad si rudeni bus 10 metu kaip yra mirus jo mociute... ar tai gali buti sutapimas? jauciu reikes eiti sutvarkyti jos kapa, tyliai pasakyti kad viska atleidziam ir tiek... nes vistiek vyro mama uzsieny ir kapa tik mes ir aptvarkom kai ji ne Lietuvoj...
Atsakyti
QUOTE(egluciuke32 @ 2013 08 20, 15:10)
Janina is jonavos, 1 psl yra kontaktai  4u.gif gyvena Ralio g. tiesa eiles gali tekti laukti 1-2 men pas ja. Matyt neveltui smile.gif dabar viska ka isbure rasausi ant lapo kad nepamirsciau ir po 10 metu paziuresiu ar issipilde 4u.gif kadangi isbure man visa gyvenima nematau prasmes dar eiti pas burejas gyvenime, na nebent ta aura vyrui isvalyti... kaip sakoma skestantysis griebiasi ir siaudo, juolab vyras ake ji mociute vaikystej tikrai keiksnodavo ir jo nekente! mano vyras didelis skeptikas bet kai papasakojau ka man sake bureja, liko stovet issiziojes, sako taip ir galvojau kad mociute zodziu mane prakeike...  doh.gif tiesa bureja sake kad prakeiksmas beveik praejes, sake gal net nereiks valyt auros, ir primeciau kad si rudeni bus 10 metu kaip yra mirus jo mociute... ar tai gali buti sutapimas? jauciu reikes eiti sutvarkyti jos kapa, tyliai pasakyti kad viska atleidziam ir tiek... nes vistiek vyro mama uzsieny ir kapa tik mes ir aptvarkom kai ji ne Lietuvoj...

as tai i tuos prakeiksmus zuriu labai jau skeptiskai. o ko gyvenime nekeiksnojo niekas? ka mokytoja, ka mama, ka kaimyne. kiek jau tu nuziuretu, praziuretu butu? man kazkada irgi vale aura ir nuo to niekas nepasikeite, nors man sake isvalius turetu pradeti sektis gyvenime.
Atsakyti
Norėčiau sužinoti daugiau nuomonės, kaip manot jei 3 burejos nusake labai panasią ateitį, nors man tai atrodo neįtikėtina, gali būti kad neišsipildys ?
Atsakyti
QUOTE(MariaMersedes @ 2013 08 20, 22:21)
Norėčiau sužinoti daugiau nuomonės, kaip manot jei 3 burejos nusake labai panasią ateitį, nors man tai atrodo neįtikėtina, gali būti kad neišsipildys ?

Tikėti ar netikėti - kiekvieno pasirinkimas, bet gyvenimas pilnas neįtikėtumų ir staigmenų, todėl, kad ir kokia garantuota būtumėte už tam tikrą situaciją - niekada nežinai, kaip viskas pasisuks. Juk ne veltui sakoma "Žmogus planuoja - Dievas juokiasi" mirksiukas.gif Beje, ar jums būrėjos minėjo apie kokią ateitį kalbėjo? T.y. apie labai artimą pvz kelių mėnesių, pusmečio laikotarpyje ar kelerių metų?
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2013 08 21, 10:45)
Tikėti ar netikėti - kiekvieno pasirinkimas, bet gyvenimas pilnas neįtikėtumų ir staigmenų, todėl, kad ir kokia garantuota būtumėte už tam tikrą situaciją - niekada nežinai, kaip viskas pasisuks. Juk ne veltui sakoma "Žmogus planuoja - Dievas juokiasi" mirksiukas.gif Beje, ar jums būrėjos minėjo apie kokią ateitį kalbėjo? T.y. apie labai artimą pvz kelių mėnesių, pusmečio laikotarpyje ar kelerių metų?

as tai siulau gyventi ir atsitiks, kas turi atsitikti. nuo savo ateities tikrai niekur nepabegsit. jus primenat man mane jaunysteje. buvau isimylejusi viena vaikina ir laksciau pas burejas, kad jos pasakytu, kad tai mano vyras.
ir is kur zinote, kad burejos kalbejo apie ta pati vaikina? negi pasake petras petraitis bus jusu vyras? jeigu nesetes nuotrauka, tai daug sansu, kad gali jums pataikauti, jei mato, kad norit. aplamai burejos sako daug maz taip: tavo vyras bus aukstas tamsiaplaukis, issiskyres ir turtingas. is to galima suprast, kad kalba eina apie ta pati vaikina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(808 @ 2013 08 21, 10:24)
as tai siulau gyventi ir atsitiks, kas turi atsitikti. nuo savo ateities tikrai niekur nepabegsit. jus primenat man mane jaunysteje. buvau isimylejusi viena vaikina ir laksciau pas burejas, kad jos pasakytu, kad tai mano vyras.
ir is kur zinote, kad burejos kalbejo apie ta pati vaikina? negi pasake petras petraitis bus jusu vyras? jeigu nesetes nuotrauka, tai daug sansu, kad gali jums pataikauti, jei mato, kad norit. aplamai burejos sako daug maz taip: tavo vyras bus aukstas tamsiaplaukis, issiskyres ir turtingas. is to galima suprast, kad kalba eina apie ta pati vaikina?  smile.gif

Sutinku drinks_cheers.gif Manyčiau mažiau reikia imti į galvą. Bus kaip bus. Tegul įvykiai teka savo vaga, viskas susiklostys taip, kaip turi susiklostyti. O ateity žinosite, ar būrėjos buvo teisios, ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 08 19, 00:15)
pradžia man nelabai patiko, nes labai abstrakčiai viską pasakojo, o paskui, kai daugiau pasakiau, atsirado konkretumas.

va man irgi konkretumo norisi
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2013 08 20, 11:13)
temoje net kelis kartus pakartota, negi paieškoti sunku

Visų pirma tai aš temos neseku, antra ar sunku parašyti dar kartą? Trečia, man reikalinga ta Rasa, kur prie Saulėtekio gyvena. Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gedminienė: 23 rugpjūčio 2013 - 09:06
QUOTE(Gedminienė @ 2013 08 23, 10:06)
Visų pirma tai aš temos neseku, antra ar sunku parašyti dar kartą? Trečia, man reikalinga ta Rasa, kur prie Saulėtekio gyvena. Ačiū.

Vertetu pasekti, nors neatidziai del saves. Atsiliepimai nedomina?
Atsakyti