Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(** Svaja** @ 2013 10 14, 17:30)
Kur nori ten leidzia  biggrin.gif  biggrin.gif  ner ko svetimus pinigus skaiciuot .labai protingu atsiranda greitai  patarinet ka daryt su savais pinigais  4u.gif  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Idomu ar kas nors esate isbande internetinius burimus, kai siunti pinigus, nuotrauka, gimimo data ir gauni rastiska burima? Mane labai domina, bet bureja kazko neatsako, matyt uzsiemusi labai. Laukiu. Aisku pinigu dar nesiunciau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(♥vivo♥ @ 2013 10 15, 11:56)
Idomu ar kas nors esate isbande internetinius burimus, kai siunti pinigus, nuotrauka, gimimo data ir gauni rastiska burima? Mane labai domina, bet bureja kazko neatsako, matyt uzsiemusi labai. Laukiu. Aisku pinigu dar nesiunciau.  4u.gif

g.gif g.gif g.gif ar tai veiksminga idomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(♥vivo♥ @ 2013 10 15, 11:56)
Idomu ar kas nors esate isbande internetinius burimus, kai siunti pinigus, nuotrauka, gimimo data ir gauni rastiska burima? Mane labai domina, bet bureja kazko neatsako, matyt uzsiemusi labai. Laukiu. Aisku pinigu dar nesiunciau.  4u.gif

As tokiu budu jau pora metu dariaus astro prognoze. tai nenuvyle. Bet burtis taip nesutikciau, nebent smalsumo delei, kad pamatyt, ka prirasytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2013 10 15, 14:32)
As tokiu budu jau pora metu dariaus astro prognoze. tai nenuvyle. Bet burtis taip nesutikciau, nebent smalsumo delei, kad pamatyt, ka prirasytu  smile.gif

Pas ja yra geru atsiliepimu. O man jau neidomu eiti traukti kortas. norisi kazko naujo. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♥vivo♥: 15 spalio 2013 - 13:39
QUOTE(♥vivo♥ @ 2013 10 15, 14:39)
Pas ja yra geru atsiliepimu. O man jau neidomu eiti traukti kortas. norisi kazko naujo.  biggrin.gif

na traukimas manau visvien veiksmingesnis juk pati trauki o ka istrauki ta ir turi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2013 10 15, 14:43)
na traukimas manau visvien  veiksmingesnis  juk pati trauki  o ka istrauki ta ir turi  biggrin.gif  biggrin.gif

as kaip tik nenoriu pati traukti. nes kazkiek buriu pati, visada istraukiu geras kortas, bet nesipildo. uz tai, kad trauktu nesuinteresuotas asmuo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2013 10 14, 16:30)
Kur nori ten leidzia  biggrin.gif  biggrin.gif  ner ko svetimus pinigus skaiciuot .labai protingu atsiranda greitai  patarinet ka daryt su savais pinigais  4u.gif  4u.gif  4u.gif

jei jau zmogus raso kazka forume, tai turetu buti ir pasiruoses, kad kas kitaip pasakyt ir sukritikuot gali, ne vien tik paglostys galva. O kritika geras dalykas, nes... o gal pades susimastyti?
Man irgi atrodo apgailetinai, kai moteris laiksto ir laksto pas visas imanomas burejas. Ko? Viena nepasake ko tikejosi, kita ne, trecia irgi, tai gal dvidesimta pasakys? Nepasakys niekas, kaip zmogus turi gyvent. Ir ateities dar negirdejau, kad kas 100 proc. nuspetu, max.50. O ir ju patarimai g.gif kiekvienas gi patart kazka gali zinodamas situacija ir net pinigu moket nereikia.
O mano gyvenimiskas patarimas butu, nesvaistyt pinigu kur nereikia, nes jie kitur gali buti labai reikalingi, tik ju tada jau nebus.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2013 10 15, 22:10)
jei jau zmogus raso kazka forume, tai turetu buti ir pasiruoses, kad kas kitaip pasakyt ir sukritikuot gali, ne vien tik paglostys galva. O kritika geras dalykas, nes... o gal pades susimastyti?

Visiskai sutinku, bet kritika taip pat turi buti sveika ir turinti kazkoki pagrinda, kazkoki "tiksla", kuri is tiesu gali padeti susimastyti. Va Jusu issakytos mintys - taip, tai verciantys pagalvoti zodziai, o is panasiu komentaru, kaip "ka neturi kur pinigu det" nematau jokios naudos ir jokios pagalbos... Bet cia zinoma tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
cia visi pasisakantys gryba pjauna. zmones, kurie daznai laksto pas burejas jaucia dideli nesaugumo jausmo ir nori uztat taip zinoti kas bus ateity, nori valdyti situacija. todel tokie pamastymai neturi kur deti pinigu cia ne vietoje. jeigu zmogus nusiperka saugumo jausma nors trumpam, jau gerai. bet jeigu nesupranta, kad geriau reiketu investuoti i psichologa, blogai. victory.gif
Atsakyti
Dauguma žmonių dalį pinigų išleidžia nelabai prasmingiems dalykams: rūkymui, alkoholiui, nesaikingam drabužių pirkimui, kazino, būrėjoms ir pan. Žodžiu, kiekvienam savo, tačiau manau, apskritai dažnas lakstymas pas visas būrėjas yra žalingas unsure.gif Aš esu buvusi vieną kartą pas Rasą - tikrai labai patiko, vizitas buvo vertingas ir negaila nė vieno lito, kurį sumokėjau tačiau ėjau, kai tikrai buvau kryžkelėje, kad ir kokia ji gera būtų - vien iš smalsumo eiti neprotinga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(♥vivo♥ @ 2013 10 16, 14:27)
ir as skaitau baigiam religini pinigu skaiciavima egzorcistu pagalba.  laugh.gif

hihihi.gif hihihi.gif

Sveikos biggrin.gif

Mano planai pas Rasa kaip ir ji sake link metu galo 4u.gif tai nebe daug liko smile.gif Seip viskas i ta puse kaip buvo kalbeta. del darbo ipatingai buvo taiklu blink.gif blink.gif turiu omenyje laika .. bet db viskas oki doki biggrin.gif

manau ir toiau bus ne blogai 4u.gif buvo nuotaika tokia rudenine bet jau taisosi rolleyes.gif
Atsakyti