Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

Sveikos, o pas Rasą einant galima nusinešti nuotrauką? smile.gif
Atsakyti
sveikos, buvau pas Rasa, Svetlana ir mociute prie savo.. tai ir pas Rasa ir pas Svetlana kai buvau labai daug pati pasakiau.....abi labai panasiai viska ir nupasakojo..bet galvoju kad reikejo man maziau sakyti o tik klausyti..tai dabar nezinau pas ka dar nueiti, kad pasakytu ka jos pasake arba paneigtu tai smile.gif mociute tai is viso pievu pievos biggrin.gif tas pats kas kai maza pati burdavausi is kortu biggrin.gifD
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Di_anele: 11 spalio 2013 - 10:35
QUOTE(Di_anele @ 2013 10 11, 11:32)
sveikos, buvau pas Rasa, Svetlana ir mociute prie savo.. tai ir pas Rasa ir pas Svetlana kai buvau labai daug pati pasakiau.....abi labai panasiai viska ir nupasakojo..bet galvoju kad reikejo man maziau sakyti o tik klausyti..tai dabar nezinau pas ka dar nueiti, kad pasakytu ka jos pasake arba paneigtu tai smile.gif mociute tai is viso pievu pievos biggrin.gif tas pats kas kai maza pati burdavausi is kortu biggrin.gifD

Eik pas Gerda tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ardnase @ 2013 10 11, 11:01)
Eik pas Gerda tada  smile.gif

o kaip Gerda?
Atsakyti
QUOTE(vaidute2006 @ 2013 10 11, 12:05)
o kaip Gerda?

Na man jinai daug tiesos pasake, bet as jai nieko nepasakojau, ji praktiskai esama situacija pati pamate...
Atsakyti
QUOTE(Di_anele @ 2013 10 11, 10:32)

neturit kur pinigu det? Galit man atiduot ar kokiai labdaros organizacijai pervest.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2013 10 11, 22:04)
neturit kur pinigu det? Galit man atiduot ar kokiai labdaros organizacijai pervest.

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2013 10 11, 21:04)

atsidurtumet tokioj sitacijoj kaip as, tai manau netokius pinigus padetumet, kad tik kaszka pasakytu kasnors, kaip kas bus..
Atsakyti
QUOTE(Di_anele @ 2013 10 14, 11:53)
atsidurtumet tokioj sitacijoj kaip as, tai manau netokius pinigus padetumet, kad tik kaszka pasakytu kasnors, kaip kas bus..

Kad ir pati geriausia būrėja - ji ne aiškiaregė ir tikrai nepasakys jums visko smulkmeniškai kaip kas bus. Greičiau tik numatys ateities perspektyvas ir galimas tam tikrų pasirinkimų pasekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2013 10 14, 12:05)
Kad ir pati geriausia būrėja - ji ne aiškiaregė ir tikrai nepasakys jums visko smulkmeniškai kaip kas bus. Greičiau tik numatys ateities perspektyvas ir galimas tam tikrų pasirinkimų pasekmes mirksiukas.gif

tai as tikrai zinau kad man niekas napasakys kaip tiksliai viskas bus smile.gif ir man gyvenimo nepasakys kaip gyventi, as to ir nelaukiu..bet kazka jos tikrai pasako, jau pradeda pildytis ju pranasystes..
Atsakyti
Gal kas žinot tikslų močiutės prie Savo adresą? Buvau prieš kelis metus, bet tik apytiksliai prisimenu namą? Ten lyg durys koduotos?
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2013 10 11, 21:04)

Kur nori ten leidzia biggrin.gif biggrin.gif ner ko svetimus pinigus skaiciuot .labai protingu atsiranda greitai patarinet ka daryt su savais pinigais 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti