Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(egluciuke32 @ 2013 09 27, 14:47)
as gyvenu netoli Savo, kiek skaiciau tai mociute daug net neima pinigeliu? 4u.gif gal reiks nueiti kada.

Eiti vien dėl to, kad mažai pinigų ima? Pastebėjau, kad kai kurioms ėjimai pas būrėją, tas pats kas reguliarus šaknų dažymas kirpykloje. Aš esu buvusi vieną kartą ir ta pati Rasa sakė, kad dėl bet kokios smulkmenos ar iš neturėjimo ką veikti, nėra ko lakstyti pas būrėjas ir tuo piktnaudžiauti.
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2013 09 27, 14:52)
Eiti vien dėl to, kad mažai pinigų ima? Pastebėjau, kad kai kurioms ėjimai pas būrėją, tas pats kas reguliarus šaknų dažymas kirpykloje. Aš esu buvusi vieną kartą ir ta pati Rasa sakė, kad dėl bet kokios smulkmenos ar iš neturėjimo ką veikti, nėra ko lakstyti pas būrėjas ir tuo piktnaudžiauti.

teisingai, nes po to ir kortos pradeda "isisdirbineti", prognozes netikslios, o ir... kaip rusai sako "neprogadai sudbu"... tavo paties energetinis laukas isiderina.
Atsakyti
smile.gif Šiandien sužinojau, kad Elada kiekvieną savitę būna Alytuje. Gal kažkam tai bus aktualu ir padės.

Elada, tel 8 60054055, Jonava- Alytus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernoja: 28 rugsėjo 2013 - 22:21
QUOTE(Ephedra @ 2013 08 24, 23:36)
na as asmeniskai absoliuciai esu nusivylusi visais burejais , buvau ne pas viena ir burimo salone prie laisves alejos (cia isvis reikejo dar ir uzliezuvio tempti kad man ka pasakytu) , ir pas petra is sanciu ( jis geras senukas, su juo malonu paplepeti bet pas ji buvau tris kartus ,niekas absoliuciai niekas man neissipilde, beje ir mano sese ir mano mama pas ji buvo ir jom nieks neissipilde, ir mano draugiu dvi buvo ir jom niekas -o sake jis gana tikslius dalykus ir datas -taip kad 100% kad man nieko neissipilde) , dar buvau pas taip isgirde janina is jonavos ralio gatvej (specialiai laukiau 2 menesius kol ateis man paskirta susitikimo diena, vaziavau I jonava. Na ka maloni senute , daug gero ispranasavo -na bet bent kasnors butu issipildes -nieko , nieko absoliuciai , o velgi svaistesi tiksliais dalykais ir ivykiais) .
Na as daugiau supratau kad bandyti turbot neverta , nes gal ir nera tu ateities pranasautoju .
viena galiu pasakyti tie burejai moka kazkaip nuraminti , pakelti nuotaika , manau jie turbot geri psichologai yra.

nu bet visdelto gal kas zino TIKRA bureja kuri ispranasauja ateiti (tik nebrangia iki 30 litu ir kaune) surizikuociau paskutini karteli.

gal problema jusu daznas lankymasisi pas burejus? nes as pati esu buvusi pas Petra is sanciu nekarta, man patinka tuo kad jis tiksliai nusako esama padeti, o del ateities, tai isklausai prognozes... bet mes patys kuriame savo ateiti, ir leidziam kad tai ivyktu arba ne.
Atsakyti
Sveiki,
užsirašiau pas būrėja Janiną iš Jonavos. Norėčiau sužinoti ar pas ją einant galima neštis nuotrauką arba padovanotą daiktą, kad ji galėtų nustatyti koks ryšys sieja mane su tuo asmeniu ir kokia ateitis mūsų laukia.
Atsakyti
QUOTE(Snaigė25 @ 2013 09 30, 11:23)
Sveiki,
užsirašiau pas būrėja Janiną iš Jonavos. Norėčiau sužinoti ar pas ją einant galima neštis nuotrauką arba padovanotą daiktą, kad ji galėtų nustatyti koks ryšys sieja mane su tuo asmeniu ir kokia ateitis mūsų laukia.

Kiek zinau gali nestis nuotraukas pas Janina.Tik nieko nesakyk,parodyk ta nuotrauka ir tepasakyk jog nori suziot info apie ta asmeni,nes kitaip greit pagauna minti,pradeda klausinet ir tada jau pasako tai ka nori isgirsti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, kadangi perziurejusi tema neradau atsiliepimu, tai noreciau paklausti, gal kam neseniai teko lankytis pas Dalia Draskiniene is Jonavos. Buciau dekinga uz suteikta informacija, kaip ji buria, ar pataiko ir ar verta smile.gif
Atsakyti
Sakykit, ar yra kam išpranašavę neigiamų niūrių dalykų? Ar visos pranašystės labai geros būna, kad žmogus tiesiog nusiramintų?

Šiai dienai gyvenime labai sunkus etapas, norėčiau pas būrėja apsilankyt, bet visai nenoriu, kad viską rožinėm spalvom man nuspalvintų, nes taip nebūna gyvenime g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 10 09, 06:20)
Sakykit, ar yra kam išpranašavę neigiamų niūrių dalykų? Ar visos pranašystės labai geros būna, kad žmogus tiesiog nusiramintų?

Šiai dienai gyvenime labai sunkus etapas, norėčiau pas būrėja apsilankyt, bet visai nenoriu, kad viską rožinėm spalvom man nuspalvintų, nes taip nebūna gyvenime g.gif

pranasystes priklauso nuo burejos. man gal 2 kartus yra pranasave bloga ateity, bet jau tokia visiskai prasta. uztat geriau neinu daugiau. kam nuotaika gadinti? biggrin.gif
Atsakyti

Tikrai nenuspalvins, pasakys jei bus ir skaudziu dalyku ir negrazins jei kas blogai mirksiukas.gif
Atsakyti

Na sako tai ka mato is kortu, tikrai man nespalvino, jei mato blogai tai ir pasako ax.gif

Papildyta:
Na bureja Rasa ir taip jau isgirta, bet kadangi as lankiausi pas dvi: Sofija bazese ir Rasa prie baziu, tai palyginimui tikrai Rasa labai galiu isgirti. Vien jau kaip zmogus super, o ir kaip bureja taikrai daug ka pasake taip kaip yra pagal dabartine situacija, o kaip bus ateityje matysim mirksiukas.gif
Na zodziu Rasa man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galite parasyti burejo Petro is Kauno kontaktini tel. Jis gyvena panemuneje ar tai sanciuose, tiksliai nezinau. veikianciu kontaktus, nes sis nr neveikia 861473480

aciu 4u.gif
Atsakyti