na as asmeniskai absoliuciai esu nusivylusi visais burejais , buvau ne pas viena ir burimo salone prie laisves alejos (cia isvis reikejo dar ir uzliezuvio tempti kad man ka pasakytu) , ir pas petra is sanciu ( jis geras senukas, su juo malonu paplepeti bet pas ji buvau tris kartus ,niekas absoliuciai niekas man neissipilde, beje ir mano sese ir mano mama pas ji buvo ir jom nieks neissipilde, ir mano draugiu dvi buvo ir jom niekas -o sake jis gana tikslius dalykus ir datas -taip kad 100% kad man nieko neissipilde) , dar buvau pas taip isgirde janina is jonavos ralio gatvej (specialiai laukiau 2 menesius kol ateis man paskirta susitikimo diena, vaziavau I jonava. Na ka maloni senute , daug gero ispranasavo -na bet bent kasnors butu issipildes -nieko , nieko absoliuciai , o velgi svaistesi tiksliais dalykais ir ivykiais) .
Na as daugiau supratau kad bandyti turbot neverta , nes gal ir nera tu ateities pranasautoju .
viena galiu pasakyti tie burejai moka kazkaip nuraminti , pakelti nuotaika , manau jie turbot geri psichologai yra.
nu bet visdelto gal kas zino TIKRA bureja kuri ispranasauja ateiti (tik nebrangia iki 30 litu ir kaune) surizikuociau paskutini karteli.
gal problema jusu daznas lankymasisi pas burejus? nes as pati esu buvusi pas Petra is sanciu nekarta, man patinka tuo kad jis tiksliai nusako esama padeti, o del ateities, tai isklausai prognozes... bet mes patys kuriame savo ateiti, ir leidziam kad tai ivyktu arba ne.