QUOTE(denaxa @ 2014 03 10, 20:43)
Ta honda policijon priduota...

garsas-autobuso,vaziuojant vaziuokle tokius garsus skleidzia...
Maniskiam nera reiksmes,kokiu kampu pakreipsi (jis filmuoja 180 laipsniu kampu)...kinietiskoj "poddelkoj"-turejo,anas filmavo tik pries pat kamera ir numeriai fiksavosi tik sustojus per pora metru nuo kitos masinos...

dar paziurek formato nustatymus-turi buti didziausias,kiti ne Full...ir kortele-ar tikrai 4 klases? pamegink dar kortele pakeisti...Ir dar klausimas-kur pirkai? Nes jei nieks nemacys-reiketu nest grazint...uz tokia kaina negali buti tokia prasta kokybe...
Ai,nakti kur filmuota-su tuo paciu registratorium,tik jei nera apsvietimo-nieko ir nepaima,tamsus blynas buna...

O tokiu situaciju per diena tai n buna...

man tai geriausias topas tas kur pries eisma per raudona isvare i sankryza ir dar maskatavosi,nenorejo trauktis,aiskino man gestais kokia as cia durna kad jam pravaziuot neduodu...

ten tai konkretus zvengas buvo...
O policija vien tokio įrašo pagrindu gali nubausti? Nepastebėjau, kad tas iš Opelio dar kažką aiškino, tai gal koks girtas?
Mano registratorius 120 laipsnių kampu filmuoja, bet, spėju, tai nieko bendro neturi su vaizdo kokybe. Dėl formato ką turi minty? Dydį? Yra iš VIDEO meniu pasirinkimas RESOLIUTION, ten renkuosi 1920*1080p 25fps, o vat iš FOTO meniu yra pasirinkimas ne tik RESOLUTION, bet ir QUALITY, ten renkuosi FINE, bet vat VIDEO meniu nėra tokio pasirinkimo kaip QUALITY. Beje, pasirinkus lietuvių kalbą - įsijungia latvių, tai, spėju, latviams atiteko lietuvių kalba

Pirkau "normalioj" parduotuvėj, tai su pakeitimu / grąžinimu, manau, problemų nebus, taip ir padarysiu, tik pirma reikia išsiaiškinti, ar ne aš čia bobausis

Kortelė 10 klasės. Daugiau tavęs nebekankinsiu, paskutinis klausimas - o koks išlaikymas (exposition) nustatytas tavo registratoriuj?