Įkraunama...
Įkraunama...

Auto registratoriai

Tai aš ir sakau, kad tas VW formaliai teisus. Bet su sudaužyta mašina. Bile koks sveiko proto zmogus, pamatęs, kad praktiškai prieš jį važiuojantis gretimoje juostoje (smūgus juk buvo į bagažinės šoną) ima rikiuotis į jo juostą spusteltų ant stabdžių tam, kad išvengtų susidūrimo, o tas kvailelis su VW mynė gazą, kad tik neileistų... Man vis tik atrodo, kad veikėjas sugalvojo arba užsidirbti iš draudimo (ima pinigus ir remontuojasi pats) arba jis tiesiog kvailys ir sugalvojo tą SAAB "pamokyti"...

Atsakyti
Itariu-tiesiog kvailys... drinks_cheers.gif Ir nemazas... ax.gif
Atsakyti
Na, gerai, Passat'o vairuotojas kvailys, o kodėl tos tamsios mašinos vairuotojas ne kvailys? Ką, jis nematė Passat'o? Beje, simpatijų nekelia ir tai, kad nei sukdamas į kairę posūkį rodė, nei avarinį po to įsijungė, aišku, šiuo atveju smulkmenos, bet apie vairuotojo tvarkingumą irgi kažką sako.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2014 03 10, 16:52)
dar variantas-grazinti pardavejams,jei nepavyks islauzti kokybes,nes cia tikrai ne fullHD schmoll.gif
Pakeitė man registratorių, nes, pasirodo, jame buvo kažkoks brokas, dabar gerai filmuoja, ačiū, Denaxa už pagalbą. Tik jau kaip užknisa kaskart jį "nukabinėti", kai palieku automobilį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aisvyde: 30 kovo 2014 - 16:31
Gerai,kad viskas gerai drinks_cheers.gif O tas nukabinejimas ir mane mirtinai uzknisa,uztat su savo masina be jo vazineju-tingiu kabinejimais uzsiimti del keliu km po miesta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2014 03 30, 17:48)
Gerai,kad viskas gerai  drinks_cheers.gif  O tas nukabinejimas ir mane mirtinai uzknisa,uztat su savo masina be jo vazineju-tingiu kabinejimais uzsiimti del keliu km po miesta ax.gif
Taip, bet kai pagalvoju, kad ir už kelių metrų gali kažkas atsitikti, tada paburbu mintyse ir kabinu, kad po to netektų nagų graužti.
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2014 03 30, 17:52)
Taip, bet kai pagalvoju, kad ir už kelių metrų gali kažkas atsitikti, tada paburbu mintyse ir kabinu, kad po to netektų nagų graužti.

Taip,gali-todel verta tikrai drinks_cheers.gif Kai mano dukra prades savarankiskai vazineti (reik vaikui masinos ieskot,kol visai vairavimo nepamirso doh.gif )-reikalausiu,kad visada turetu registratoriu pasikabinusi smile.gif .
Atsakyti
O dar klausimas iškilo, kokio ilgio filmukais filmuojat? Kažkokiam straipsny skaičiau, kad gerai, jei registratorius filmuoja 15 min. ilgio filmukus, bet niekaip neprisimenu, kodėl tai gerai, o straipsnio neberandu. Aš kažkaip nematau jokio skirtumo, filmuoja 15 min., 10 min. ar 5 min. filmukus, o gal kažkoks pranašumas yra ilgesnių arba trumpesnių filmukų filmavimo? Ačiū.
Atsakyti
Pas man sukasi tie, kiek važiuoju, nėra skaidymo į minutes, galima nustatymuose padaryti, bet man patogiau taip. Jei noriu užfiksuoti kažkokį konkretų įvykį ilgos trukmės važiavime, tuomet išjungdama registratorių sustabdau ties tuo momentu, ir vėl įjungiu, kad filmuotų iš naujo sekantį "filmą".
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2014 03 30, 17:48)
Gerai,kad viskas gerai  drinks_cheers.gif  O tas nukabinejimas ir mane mirtinai uzknisa,uztat su savo masina be jo vazineju-tingiu kabinejimais uzsiimti del keliu km po miesta ax.gif

O aš jau automatiškai, net jei keli km, visada kabinu, nes galvoju kitą sykį, kad jei nepakabinsiu, tai bus zakon podlasti, ir būtinai kas nors atsitiks būtent tuo metu doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2014 04 04, 10:24)
O dar klausimas iškilo, kokio ilgio filmukais filmuojat? Kažkokiam straipsny skaičiau, kad gerai, jei registratorius filmuoja 15 min. ilgio filmukus, bet niekaip neprisimenu, kodėl tai gerai, o straipsnio neberandu. Aš kažkaip nematau jokio skirtumo, filmuoja 15 min., 10 min. ar 5 min. filmukus, o gal kažkoks pranašumas yra ilgesnių arba trumpesnių filmukų filmavimo? Ačiū.

Kuo trumpesni-tuo geriau,nes paskui uzknisa karpyti doh.gif Pas mane buvo po 3 min.,dabar nusistaciau kad po 1 filmuotu-pats tas,maziau knisliavos su montavimu ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Neseniai isigijom autoregistratoriu pasinaudoje akcija lukoile. Kaina-sakykime kad labai maza (ememe pigiausia) Kokybe-vidutine. Yra prastesniu, bet tikrai yra ir geresniu,bet ir kaina atitinkamai didesne(deja, finasai-ne jura unsure.gif ) Na as isitikinus kad autoivykio uzregistravimui ir nekaltumo(ar kaltumo) irodymui pilnai pakaks. Esu patenkinta, nes tai dar vienas pliusiukas kuris pades vairuojanciai moteriai irodyti bmw ar merso vairuotojui kad ne masinos gamintojas irodo teisuma konfliktineje situacijoje smile.gif (Neteiskite manes tokiu masinu vairuotojos blush2.gif )Aisku esant neteisiai dar karta irodys (kad ir nuosavas vyras) kad akis ir siknoj vairuojant reik tureti biggrin.gif Noreciau kad pasidalintumet sava patirtim ir rekomendacijom. Ar verta???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Karmen*: 20 rugsėjo 2014 - 21:30
Sveiki,
gal susidūrėte ir galite patarti, kur problema: naudojom registratorių kelionėje, dalis įrašų (pirmieji) nepavykę, garsas įrašytas, vaizdas juodas. Vėliau filmuoti ok. Jokie nustatymai nekeisti, video trukmė daugiausiai 5 min.
Atsakyti