Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošite salę?

QUOTE(estella @ 2005 07 19, 23:02)
dar apie puosima plaukiojanciom zvakutem: kur rasti pirkti tu indu zvakutem? kad nebrangiai butu 4u.gif maximoj maciau apie 9Lt, tai jeigu kokiu triju reiktu-27Lt, o paskui juos vistiek nelabai yra kur panaudoti blush2.gif

Prie siaures miestelio norfos yra indu parduotuve, as ten pirkau salotines po 11 lt. Veliau bus galima panaudoti tongue.gif
Atsakyti
o mane visai subalamutino del tu plaukiojanciu zvakuciu blink.gif sake, kad jos grazu tik trumpam laikui, nes paskui nudega, pvz. vienas sonas, jos pasvyra, prisigeria vandems ir uzgesta, paskui dega pvz, tik dvi ish triju ir pan ir labai negraziai atrodo:verkiu:
kas turit patirties su plaukiojanciom zvakutem? help help.gif gal buna kokios zvakutes, kad ilgai degtu? kiek teko matyt, tai dazniausiai tos beveik apvalios, apie kurias man ir kalbejo, kad greit sudega ar uzgesta sad.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau aš čia visko, bet ko gero gražiausiai mano nuomone atrodo helio balionais kai puošia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2005 07 21, 21:25)
o mane visai subalamutino del tu plaukiojanciu zvakuciu blink.gif sake, kad jos grazu tik trumpam laikui, nes paskui nudega, pvz. vienas sonas, jos pasvyra, prisigeria vandems ir uzgesta, paskui dega pvz, tik dvi ish triju ir pan ir labai negraziai atrodo:verkiu:
kas turit patirties su plaukiojanciom zvakutem? help help.gif gal buna kokios zvakutes, kad ilgai degtu? kiek teko matyt, tai dazniausiai tos beveik apvalios, apie kurias man ir kalbejo, kad greit sudega ar uzgesta sad.gif

Baik jau, prigasdinai. Taip dziaugiausi - galvojau kad grazu bus...o jas juk galima pakeisti po to kai nudega, tik daugiau zvakuciu tada reikia, kaip manai?
Atsakyti
QUOTE(Smailiukas @ 2005 07 22, 17:41)
Baik jau, prigasdinai. Taip dziaugiausi - galvojau kad grazu bus...o jas juk galima pakeisti po to kai nudega, tik daugiau zvakuciu tada reikia, kaip manai?

del pakeitimo tai gera mintis thumbup.gif net nepagalvojau 4u.gif o cia kam pavesti tuo rupintis? barmenui gal restorano? g.gif
Atsakyti
Mes puosem helio balionais tokia arka padare ir puokste i patalpos kampa,paskui tuos balionus 24 val.paleidom i ora.Visiems patiko.O stala puose 2 sidbrines zvakides papuostos gyvom gelem.Prie leksciu padejau,suvertas ir sukibusias dvi sirdeles is karoliuku.Pirkau labai grazias serveteles ir to puosimo uzteko.
Atsakyti
ta puokste buvo is balionu,ja ir paleidom...
Atsakyti
mes irgi po 24 val balionus paleidom dar labai grazu prie ju priristi bengaliskas ugneles thumbup.gif
Atsakyti
O mes puosem daugiausia stala ir balkona, nes berneliuose dazniausiai sales buna ir taip puosnios...
Ant stalo statem gyvu geliu puoksteles...barstem mazu sirdeliu...ant zemes roziu ziedlapiu ir mazu zvakuciu....
O balkona stengemes pagyvinti bantais ir 12 valanda fejerverkai....
Atsakyti
QUOTE(melagele @ 2004 07 13, 18:14)
Ant kedziu dideli kaspinai tiktu...Zinai is tokio tampomo clap.gif  popieriaus

nu itariu is tampomo popieriaus ne kaip butu; geriau jau siaip kaspinine medziaga; organza labai tiktu!
Atsakyti
QUOTE(deine @ 2005 08 05, 17:13)
O mes puosem daugiausia stala ir balkona, nes berneliuose dazniausiai sales buna ir taip puosnios...
Ant stalo statem gyvu geliu puoksteles...barstem mazu sirdeliu...ant zemes roziu ziedlapiu ir mazu zvakuciu....
O balkona stengemes pagyvinti bantais ir 12 valanda fejerverkai....

Gan graziai atrodyti turejo!
O kuriuose berneliuose sventet?
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2005 07 22, 09:06)
Prisiskaičiau aš čia visko, bet ko gero gražiausiai mano nuomone atrodo helio balionais kai puošia... g.gif

o man gelemis ir zvakemis labai grazu!
Atsakyti