Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošite salę?

QUOTE(katyteee @ 2005 09 20, 18:06)
Na gal nelygink ofiso atidarymo su vestuvems. Man balionai tai irgi tik masinu salionuose ar parduotuviu atidarymuose tinka. Tavo puske teisi - balionai pigu, banalu ir nemadinga!

Ir ne tik pigu ir banalu, bet dar ir kaip nemalonu kai jau paciame ikarstyje pradeda tie balionai virs jaunuju galvu sprogineti!Va tada jau buna net ir nemalonu!Buvau vestuvese kur buvo papuosta su balionais ir dar virs jaunuju - paradyta sirdis, tai per visas vestuves jie taip po viena ir sproginejo. Atrode tikrai labai neoriginaliai ir pigiai ir nemaloniai unsure.gif
Man tikrai labai grazu su gyvomis gelemis ir dar kai buna atskiri ir apvalus staliukai ir be jokiu tradiciju! tongue.gif Bet cia tik mano nuomone. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriauklyte55: 04 lapkričio 2005 - 18:36
man tai pavyzdziui razu balionai, pati irgi galvoju ju kabineti, nes siaip sale yra labai salta tai jai reikia gyvumo, o kad balionai nesproginetu reikia maziau pusti tai ir nesprogs 4u.gif
Atsakyti
sveikos biggrin.gif
mano vesele nusimato liepos men, bet jau po biski galvoju kaip reikes puosti sale.
visu pirma mano pamergiu sukneles bus raudonos, mano vestuvine bus balta su raudonais akcentais, tai ir sale galvoju kad reikes papuosti baltais ir raudonais balionais, ant stalo patiesti balta staltiese ant jos pabarstyti raudonu roziu lapeliu.
saldu stala galvoju reikes papuosti baltomis lekstemis , raudonomis servetelemis, zvakes turetu buti baltos ir raudonos, nu mazdaug taip isivaizduoju thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o kaip jus kitos galvojat puosti sales?
Atsakyti
as tai net nieisivaizduoju,
ziuriu yra mano drauge megstanti raudona spalva drinks_cheers.gif
savo sales puosima gal patikesiu savo sesei, nes as pati nelabai meniskos sielos, tai man vienodai, nors man labai patinka kai buna is balionu kasnors padaryta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(toosandra @ 2005 11 07, 10:07)
sveikos biggrin.gif
mano vesele nusimato liepos men, bet jau po biski galvoju kaip reikes puosti sale.
visu pirma mano pamergiu sukneles bus raudonos, mano vestuvine bus balta su raudonais akcentais, tai ir sale galvoju kad reikes papuosti baltais ir raudonais balionais, ant stalo patiesti balta staltiese ant jos pabarstyti raudonu roziu lapeliu.
saldu stala galvoju reikes papuosti baltomis lekstemis , raudonomis servetelemis, zvakes turetu buti baltos ir raudonos, nu mazdaug taip isivaizduoju thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
o kaip jus kitos galvojat puosti sales?

nu siaip ideja nebloga, tik va del tu balionu tai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
geraiu jau tuos pinigus paskirk gelems ar nupirk kokia vienoda juosta ir is jos padaryk kaspinelius ir uzrisk ant kedziu...geraiu serveteles ant stalo kaip nors idomiai suristi ar sudeti, vardu korteles kaip nors graziai sudek...na nes jei pati sale nera labai puosni, tai keli balionai tikrai nepades ir sumenkins visa vaizda.
cia viena panele dar minejo, kad per nukainavima nusipirko daug medziagos, kuria ris nuo lempos prie lempos, tai va tau dar ideja!!!
Atsakyti
[attachmentid=37983]
maza ideja
Atsakyti
[attachmentid=37985]
Atsakyti
[attachmentid=37986]
Atsakyti
Koks grozis , labai patiko kur sale papuosta.Tikrai ispudingai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2005 11 08, 13:53)
[attachmentid=37986]

Va cia tai ideja thumbup.gif
Atsakyti
labai garzu
Atsakyti
[attachmentid=38024]
labai grazu man
Atsakyti